Câteva profetii ale Domnului cu privire la viitorul bisericii

“Sfânta Evanghelie după Matei”
Iisus:
24:4 Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
24:5 Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
24:21 Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
24:22 Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
24:23 Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24:24 Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
24:25 Iată, v-am spus de mai înainte.
24:26 Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
(vezi si Evanghelia după Marcu cap.13:5,6,19,20,21,22,23; Evanghelia după Luca cap.21:8)
Mesajul Domnului este mai luminos decât Soarele la amiază în cea mai senină zi de vară, asa că nu mai trebuie aduse multe lămuriri. De avertismentul dat atunci oamenii nu au ținut seama si au fost amăgiti de către acei „hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi” care au zis : „Mesia este aici sau dincolo”. Acestia sunt oamenii care îsi propovăduiesc propria lor biserică si afirmă că numai ei sunt pe adevărata cale iar restul nu, se cred urmasi ai lui Cristos iar unii mai fac si profeții, ce sunt minciuni bineînteles, pe care oamenii le cred chiar dacă sunt doar niste aberatii pe care un om ce ar dispune doar de o mică lumină i s-ar părea de neconceput. Dar oamenii căzând pradă plăcerilor care întunecă mintea, chiar dacă au studii superioare, atunci când vine vorba de credintă si cunoastere spirituală uimesc cu imensa lor prostie, de care si un scolar la clasele mici, bine instruit, ar rămâne stupefiat !
Mitologia greacă sau a altor popoare, pălește în comparatie cu mitologia bisericilor din prezent ! Creatia materială este pustie si doar Pământul este populat (idee la care totusi catolicii au renuntat), nu mai există alte lumi ca si a noastră ci doar demoni (!!!); există si oameni si îngeri căzuti, fără nici o legătură, de parcă Dumnezeu ca Spirit ar fi creat inițial materie (!!!), nestiind deloc că spiritele decăzute au fost încarcerate în materie; apoi să nu mai vorbesc de iad, la care lagărele naziste pe lângă iadul creat de Dumnezeu pentru a tortura pe păcătosi ar fi doar niste simple locuri de recreere; numărul zeilor si titanilor din vechime este infim pe lângă numărul „sfintilor” din prezent, ca să nu mai vorbim de „miracolele” lor ! Bine măcar că au renuntat la ideea că Pământul este plat, teorie sustinută cu bestialitate de biserică, în urma căreia a curs mult sânge.
Acestea, precum si multe altele, alcătuiesc o vastă minciună, cea mai abjectă mitologie creată, denumită de anticristi crestinism, pe care din nefericire omul din prezent o crede cu înversunare, cu toate că se consideră în epoca luminii ! Da, trăim în epoca luminii fizice dar în cea mai cumplită beznă spirituală. Iar faptul că oamenii îsi aprind tot mai multe lumânări si tot mai multe becuri care îi fascinează, ne arată că sufletul e orb, că el se multumeste doar cu niste simple lumini fizice moarte în loc să caute adevărata Lumină a vietii care e Iisus Cristos.

Mai jos – un mesaj adresat cărturarilor si fariseilor de către Iisus ce se potriveste perfect si în zilele noastre:
15:7 Făţarnicilor, bine a proorocit despre voi Isaia, când a zis:
15:8 „Poporul acesta Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lor este departe de Mine.
15:9 Şi zadarnic Mă cinstesc ei, învăţând învăţături ce sunt porunci ale oamenilor”.(vezi si Evanghelia după Marcu cap.7:6,7)
Acest mesaj se poate adresa si acum, după aproape 2000 de ani, popoarelor care se consideră crestine, cât si doctorilor si profesorilor în teologie precum si preotilor sau pastorilor diferitelor biserici.

Reclame

Posted on 08/05/2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: