Clarvăzători sau vizionari

1. Despre rătăcirile Georgetei Florea

     Aceasta persoana inspirata demonic face mai multe afirmatii socante la adresa crestinismului. Se spune ca a vandut intreaga ei avere si a renovat o biserica. Nu afirm ca asta e o minciuna dar a facut contrar ceea ce ne invata Domnul, de a construi adaposturi pentru saraci si spitale si nu temple. Apoi calauzita de un demon i-a afirma ca spune adevaruri si spune ca nu e indusa in eroare pentru ca ea nu a facut nici un rau, uitand ce afirma Biblia ca toti oamenii sunt pacatosi.

       Mai face niste afirmatii cum ca mirul a vindecat-o auzind iar si cum a vazut o icoana lacrimand, nestiind ca idolii nu fac minuni.

        Apoi are niste vedenii : oameni cernuti, judecata sufletelor, un razboi mondial, si mai socant – Bucurestiul aceasta mega Sodoma devine “ centrul credintei”. Apoi scrie o serie de carti inspirate demonic prin care afirma (chiar intr-o emisiune la OTV) ca Iisus a vizitat prima tara …. Romania !!! si a stat la noi , in Dacia, 777 de zile !!! Si ea (si mai socant) cunoaste tot ce a facut Iisus si pe unde a fost !!! Si mai afirma ca-si cunoaste toate vietiile anterioare, 10 la numar.

        Din scrierile ei mai gasim multe invataturi satanice .

        Diavolul este invins de cel ce-si face crucea corect. De fapt sunt multi rataciti ce mai cred asta. Daca un om rau care te ataca nu se sperie ca tu ai face semnul crucii cum sa se sperie un demon care te si poate poseda ? Daca ucenicii Domnului nu au putut scoate demoni din oameni, un om decazut din zilele noastre, care de fapt este un demon intrupat, isi face cruce si deodata o legiune de demoni tremura si fug !!!

        Apoi am mai auzit ca Domnul i-a spus sa nu lucreze duminica si sa se duca la biserica. Ea nu stie ca Domnul combate lenea si chiar spune ca odihna lui Dumnezeu ar insemna moartea Creatiei si ca templele sunt ale lui Anticrist.

        Pentru a vedea si voi ce afirma aceasta persoana sunt postate cateva articole despre ea.

text 1   text 2  text 3  text 4  text 5  text 6  text 7

In continuare se va prezenta un extras din discursul Georgetei Florea din ianuarie 2011.

 În cartea intitulata ,,Pasii lui Iisus”, Îngerul mi-a aratat ca dintre toate tarile care au fost vizitate de Iisus împreuna cu Iudita –împrateasa Esenienilor, în Romania a stat cel mai mult timp, 777 de zile.

Azi pacat nu exista decat pe Planeta Pamant, fata de Planeta Sill, ce este populata cu oameni, iar pe aceasta planeta nu exista pacat. Eu pamanteana Georgeta Florea,care am trecut transele divine, am misiunea de a duce Cuvantul lui Dumnezeu în aceste timpuri printre semenii mei, prin scrierea unor carti sub dicteu automat al Entitatii sale Îngerul de Lumina Credinta si Coroana, carti care contin un mesaj cristic fundamental privind mantuirea sufletelor crestine; tiparirea acestora si transmiterea lor credinciosilor. De asemenea, am misiunea de a transmite cele 4 dorinte ale lui Dumnezeu, care trebuiesc înfaptuite în Romania de catre credinciosii sai, pentru ca tara noastra binecuvantata si aleasa de Creator sa devina Centrul Credintei Crestine pe Glob iar Bucurestiul – Noul Ierusalim si anume:

primul pas îl constituie editarea cartii ,,Viata Vesnica a Îngerului Mihai” în numar suficient de exemplare încat sa se gaseasca în fiecare casa ca si Icoana la care se închina credinciosii fiecarui cult. Banii rezultati din comercializarea acestei carti vor fi utilizati la repararea unor biserici si monumente istorice din satele unde locuiesc numai batrani. 

Al doilea pas îl constituie înfiintarea Revistei Credintei Crestine, care sa contina Adevaruri din toate domeniile de activitate (credinta, politica, persoane, particulare, retete naturiste, retete de bucatarie etc.)

Al treilea pas îl constituie Drumul Crucii reprezentat printr-o Cruce de o anumita dimensiune construita din lemn de dud, salcam sau stejar care va contine Trinitatea reprezentata printr-un triunghi, Crucea va fi purtata de un sobor de preoti din cultul ortodox prin toate localitatile (orasele si satele) Romaniei alaturi de credinciosii din locurile respective, care o vor purta si ei pe umar cel putin 33 de pasi dupa care Crucea poate merge si în alte tari ca apoi sa revina în Romania si sa fie depusa în Biserica Credintei Crestine ce se va construi.

Al patrulea pas îl reprezinta construirea Bisericii Credintei Crestine dupa modelul Bisericii Sfantul Gheorghe de la Ierusalim, în care vor sluji 3 culte (ortotox, catolic si armean).

___________________________________________________________________________________________________________________________

2. Maica Veronica de la manastirea Vladimiresti si George Vasai- alte doua persoane calauzite demonic. Cei doi scriu o serie de carti cum ar fi : Ligurda-viata nestiuta a lui Iisus Cristos sau Cercetari in lumea nevazuta, carti pur satanice ce nu mai au nevoie de nici un comentariu. O alta scriere se numeste Mesaje divine, o scriere plina de otrava pentru sufletele nepregatite, ce traiesc inca in intuneric. Bineinteles ca ei se considera calauziti divin si cred ca comunica cu diferite personalitati istorice si biblice (vezi tabel- Din tainele universului spiritual)

LIGURDA

3.  O alta “vizionara” a Satanei, Katheryn Baxter vine cu niste descoperiri unice, pe care din nefericire multi rataciti le cred fiindca ei sunt oameni sadici si razbunatori si considera ca Domnul e ca si ei. Am citit o mica parte din ele si nu am mai rezistat caci mizeria, blasfemia a fost prea mare. Mila acestei femei era incomparabil mai mare fata de mila Domnului !!! Oricum prezentarea sadica a chinurilor vesnice se aseamana mult cu cele prezentate de satanele bisericilor autointitulate crestine. Mai jos puteti citi si revelatia acestui instrument al Satanei.                                O revelatie despre iad

4. Alti vizionari ai Satanei ale caror scrieri circula pe site-urile asa numite crestine :

Profeţiile unui călugăr

Profeţii despre România PRIN RĂPIREA UNEI FETE ÎN VÂRSTĂ DE 16 ANI

VESTIREA NOULUI IERUSALIM

-Am vazut lumea de dincolo

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 5. DAVID WILKERSON isi da cu parerea despre Judecata

   A doua vedenie am avut-o în primăvara lui 1973. Este o vedenie despre cinci calamităţi tragice care se vor abate asupra Pământului. N-am văzut lumini orbitoare, n-am perceput voci clare şi nici n-am auzit ceva de la vreun înger. În timp ce mă rugam într-o noapte, târziu, aceste vedenii despre calamităţile mondiale m-au copleşit atât de mult încât n-am fost în stare decât să îngenunchez, încremenit de spaimă, şi să mi le însuşesc.

La început, n-am vrut să cred ceea ce am văzut şi am auzit. Mesajul vedeniei a fost prea înspăimântător, prea apocaliptic, prea năucitor pentru mintea mea materialistă. Dar vedenia a revenit în mintea mea noapte de noapte. N-am putut scăpa de ea! În adâncul inimii, sunt convins că această vedenie este de la Dumnezeu, că ea este adevărată şi că se va împlini. Totuşi, această vedenie m-a îndemnat să-mi cercetez inima sincer şi profund. M-am temut că majoritatea oamenilor n-o vor crede sau că voi fi etichetat drept fanatic. Am împărtăşit această vedenie câtorva din cei mai apropiaţi prieteni şi asociaţi şi am fost avertizat să n-o public. Cine vrea să asculte un mesaj despre confuzie economică într-o perioadă de belşug? Cine doreşte să i se spună că va veni o judecată când atât de mulţi nu pot nici măcar face faţă vieţii aşa cum este ea? Cine va crede vreodată că libertatea religioasă de care ne bucurăm acum va fi ameninţată curând şi că o revoluţie pro-Isus se va transforma într-o mişcare de repulsie faţă de Isus?

În ciuda temerilor şi a presimţirilor mele, nu mai pot scăpa de convingerea că această vedenie trebuie publicată. Dacă înţeleg în vreun fel călăuzirea divină, Dumnezeu m-a însărcinat să vorbesc clar. Am testat vedenia prin Cuvântul lui Dumnezeu, iar Scriptura îi confirmă mesajul. Părţi ale acestei vedenii se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat. Unele dintre evenimente se vor întâmpla mai târziu. Dar cred că toate evenimentele menţionate se vor întâmpla în această generaţie!

Cred că ne aflăm deja în vremea pe care Biblia o numeşte „începutul durerilor”. Această lume se confruntă cu necazuri de proporţii incredibile şi, chiar acum, pământul se clatină sub impactul primei mostre a mâniei lui Dumnezeu.(CARE MANIE ?)

 

Şapte judecăţi finale

Biblia descrie în cartea Apocalipsa cele şapte plăgi finale îngrozitoare care se vor abate asupra pământului – plăgi mai groaznice decât toate celelalte combinate.

1. Inflamaţii maligne şi cancere de piele

„Cel dintâi s-a dus şi a vărsat potirul lui pe pământ. Şi o rană rea şi dureroasă a lovit pe oamenii, care aveau semnul fiarei şi care se închinau icoanei ei” (Apocalipsa 16:2).

Prima plagă reprezintă inflamaţiile maligne sau cancerul de piele, care-i va afecta pe toţi cei care au fost identificaţi în timpul conducerii Anticristului. Biblia nu spune precis ce cauzează inflamaţiile maligne, dar am putea presupune că un principiu pe care-l vedem de-a lungul Scripturii s-ar putea referi la acest lucru. Biblia spune că vom culege ceea ce vom semăna. Am semănat senzualitate, nuditate şi libertinaj. Deoarece bolile venerice reprezintă acum o problemă majoră, aceasta ar putea fi o plagă de inflamaţii persistente – un nou tip contagios de boală venerică.

O altă explicaţie poate fi un avertisment lansat recent de oamenii de ştiinţă despre efectele avioanelor supersonice asupra atmosferei. Avioanele supersonice sunt folosite de alte naţiuni, dar sunt interzise în S.U.A. Unii critici se opun poluării fonice a acestor avioane. Alţii se tem de efectul pe care l-ar putea avea acestea asupra atmosferei. Savanţii au demonstrat că dacă avioanele supersonice ar schimba doar 5% din stratul de ozon al pământului ne-am afla în pericol. Dacă acest lucru se va întâmpla, afirmă oamenii de ştiinţă, nivele mai ridicate de radiaţie mortală vor ajunge la noi de la soare. Când acest lucru se va întâmpla, ei prezic o înmulţire a cazurilor de cancer de piele şi a altor inflamaţii maligne. O schimbare mai mare de 5% ar putea face această izbucnire a cancerului de piele aproape universală.

2. Poluarea mărilor

„Al doilea a vărsat potirul lui în mare. Şi marea s-a făcut sânge, ca sângele unui om mort. Şi a murit orice făptură vie, chiar şi tot ce era în mare” (Apocalipsa 16:3).

Cea de-a doua judecată finală este poluarea oceanului. Biblia prezice că acesta va deveni ca „sângele unui om mort”. Biblia prezice clar moartea creaturilor vii din mare.

3. Poluarea râurilor şi a apelor continentale

„Al treilea a vărsat potirul lui în râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au făcut sânge” (Apocalipsa 16:4).

Cea de-a treia judecată este poluarea râurilor şi a fântânilor cu ape. Actualul interes al omului în poluarea mediului nostru nu este întâmplător. Omenirea joacă acum un rol prezis cu claritate în cartea Apocalipsa. Se va produce o otrăvire a rezervelor de apă potabilă ale pământului. Când Biblia descrie rezerva noastră de apă ca devenind

precum „sângele unui om mort”, aceasta descrie moartea şi corupţia la care am fost deja martori în generaţia noastră. Iar situaţia se va agrava.

4. Valurile de căldură ucigătoare – Pârjolirea soarelui

„Al patrulea a vărsat potirul lui peste soare. Şi soarelui i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui. Şi oamenii au fost dogoriţi de o arşiţă mare, şi au hulit Numele Dumnezeului care are stăpânire peste aceste urgii, şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă” (Apocalipsa 16:8-9).

În această vreme, Biblia mai prezice că soarele îi va pârjoli pe oameni. Este posibil ca Dumnezeu să trimită flăcări solare de mare intensitate care vor pârjoli pământul. Sau este posibil ca tehnologia omului să afecteze echilibrul naturii, cauzând schimbări climatice severe, ca de pildă valuri record de căldură. În India, în 1972, peste 500 de oameni au murit din cauza insolaţiei. Ne mai aşteaptă valuri similare, mai intense de căldură? Adaugă asta la radiaţia ultravioletă mai intensă din flăcările solare şi crizele de energie care vor face inutile aparatele de aer condiţionat – şi ai, astfel, în faţă imaginea terifiantă a ceea ce ne aşteaptă.

Această pârjolire intensă a pământului poate provoca incendii în păduri din întreaga lume. În California, bunăoară, omul a afectat echilibrul naturii introducând un eucalipt care, aparent, n-are nici o folosinţă. Există milioane de astfel de copaci care au ajuns la maturitate, iar oamenii de ştiinţă estimează că 90% dintre ei sunt morţi – ca urmare a unui îngheţ record în 1972. Valuri de căldură severă ar putea face ca aceşti copaci să explodeze pur şi simplu. Scoarţa uleioasă din vârful copacilor este un fel de iască – vreascuri uscate care transformă un copac arzând într-o torţă uriaşă. Şi, dacă această ardere se produce pretutindeni în lume, iar deşeul va intra în atmosferă împreună cu fumul, acesta va afecta, probabil, clima prin întunecarea soarelui.

Imaginează-ţi o lume de coşmar în care soarele pârjoleşte pământul, folosindu-se peste capacitate centralele electrice şi aparatele de aer condiţionat şi declanşându-se pene masive de curent.

5. Întreruperi de curent la scară mondială

„Al cincilea a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Şi împărăţia fiarei a fost acoperită de întuneric. Oamenii îşi muşcau limbile de durere” (Apocalipsa 16:10).

Cea de-a cincea judecată este descrisă ca un timp de „întuneric deplin”, care-i va face pe oameni să-şi muşte limbile de durere şi să-L blesteme pe Dumnezeul cerului. Milioane de oameni din oraşele New York, Londra şi alte metropole înţeleg ce înseamnă o pană de curent. Biblia prezice că întreaga lume se va confrunta cu un tip incredibil de

pană de curent. Se va întâmpla ceva care va estompa lumina soarelui, a lunii şi a stelelor.

Acesta poate fi un alt caz de întuneric supranatural, aşa cum s-a întâmplat în plăgile din Egipt, precum şi în întunericul din timpul Răstignirii. Sau se poate referi la întreruperi severe de curent din cauza lipsei combustibililor, care ar putea elimina până la 8 ore sau o treime din lumina zilei. Ori se poate referi la schimbări climatice sau atmosferice severe cauzate de poluare, dezastre naturale sau efecte ale altor judecăţi. De exemplu, 1816 a fost numit „anul fără vară”, deoarece în regiuni din nord-estul S.U.A. s-a înregistrat îngheţ în fiecare lună a anului. În iunie a existat un strat de 30 cm de zăpadă. Pierderile de recolte au fost serioase. Acest fapt a fost cauzat de tone de cenuşă vulcanică de la erupţia vulcanului din Tambora. În 1915, soarele a fost întunecat, iar climatul a fost afectat.

Este posibil ca poluanţii industriali de astăzi să determine împlinirea acestei vedenii? Cum rămâne cu activitatea vulcanică în creştere, ca de pildă erupţia islandeză recentă? Câte erupţii vulcanice vor fi necesare pentru a întuneca soarele?

6. O baie de sânge pe pământul israelian

„Al şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor, care au să vină din Răsărit” (Apocalipsa 16:12).

Cea de-a şasea judecată descrie cum sângele va curge la Armaghedon. Ultima şi cea mai devastatoare luptă a acestei planete va aduce moarte şi o distrugere atât de mare încât sângele soldaţilor morţi va ajunge până la zăbalele cailor, inundând o suprafaţă lungă de 320 km. Deşi imaginea unor soldaţi călare poate părea neobişnuit de arhaică în această epocă a tancurilor şi a jeep-urilor, o putem considera, totuşi, o forţă autentică de cavalerie (Apocalipsa 9:15-16), similară cu cele arătate în filme recent lansate de comuniştii chinezi. Israelul, naţiunile arabe şi Uniunea Sovietică dispun, de asemenea, de mari efective de cavalerie (Apocalipsa 14:18-20), care pot fi folosite în timpul bătăliei de la Armaghedon. Un lucru este cert: Biblia prezice o baie de sânge la Armaghedon.

7. Bucăţi de grindină de 50 kg şi cutremure

„Al şaptelea a vărsat potirul lui în văzduh. Şi din Templu, din scaunul de domnie, a ieşit un glas tare, care zicea: «S-a isprăvit!» Şi au urmat fulgere, glasuri, tunete, şi s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa de tare, cum, de când este omul pe pământ, n-a fost un cutremur aşa de mare” (Apocalipsa 16:17-18).

Cea de-a şaptea şi ultima judecată este un cutremur de proporţii incredibile, însoţit de căderi de grindină cu bucăţi cântărind până la 50 kg fiecare. Acest cutremur va spulbera oraşe, va face să dispară insule şi va aplatiza munţi.

Unii cred că descrierea Bibliei despre bucăţile uriaşe de grindină se referă, în realitate, la o ploaie de meteoriţi.

Pentru a înţelege scopul deplin al acestei mânii şi al acestui necaz îngrozitor, imaginează-ţi doar:

– cuptoarele lui Hitler

– masacrele lui Stalin

– Biafra

– Nicaragua

– Pakistan

– Bangladesh

– Vietnam

Şi un întreg coşmar al altor terori. Apoi, sporeşte acea teroare de o mie de ori şi concentreaz-o într-un interval de numai câţiva ani. Aceasta ne va da o idee despre ce îi aşteaptă în Necazul cel Mare pe cei care continuă să-L respingă pe Dumnezeu. Iar asta nu este totul!

 Hristos vine să-Şi întemeieze împărăţia

Va urma evenimentul cel mai înspăimântător pentru păcătos. Dincolo de toate ororile, vaietele şi necazurile descrise în Biblie există acel moment înspăimântător când păcătosul trebuie să cadă în genunchi şi să-L privească în faţă pe Isus Hristos când Se va întoarce pe acest pământ pentru a-Şi întemeia împărăţia. Biblia prezice că păcătosul va încerca să se ascundă în stânci şi în crăpăturile munţilor. El va striga ca stâncile şi munţii să cadă peste el pentru a-l ascunde de faţa Celui care stă pe tron.

Biblia prezice apariţia unui cer nou şi a unui pământ nou – reînnoit de Duhul Sfânt. Hristos va cârmui ca Împărat suprem şi va scăpa pământul de războaie, boli, dezastru şi tot ce este rău. Poţi râde de această profeţie, o poţi ignora socotind-o drept farsă, dar la fel de sigur cum evreul s-a întors acum în ţara sa natală, tot aşa creştinul va sta alături de Hristos ca prieten în viitoarea Sa împărăţie. Nici măcar una dintre prezicerile Bibliei de până acum n-a eşuat şi, de asemenea, nici una dintre aceste prorocii ulterioare nu va eşua. Da, este o relatare sordidă, tristă, înspăimântătoare şi aproape incredibilă despre mânie şi judecată. Dar nu există absolut nici un mod de a îndulci această realitate sau de a o ignora. Dacă L-ai tot respins pe Dumnezeu şi ai refuzat să te supui chemării Lui, prezic că va veni o zi când, literalmente, ţi se va face inima cât un purice când vei vedea aceste grozăvii întâmplându-se rând pe rând. Supravieţuieşte unui cutremur – să mai râzi atunci. Urmăreşte desfăşurarea celor mai recente evenimente şi spune-mi, apoi, că sunt un fanatic.

Am avut o vedenie despre apropiata judecată, iar Biblia confirmă acest lucru. Mesajul de la Dumnezeu pentru toţi cei nepregătiţi este clar şi răspicat:

„Treziţi-vă! Ce i se întâmplă lumii astăzi este supranatural şi nu există cale de întoarcere. Dacă nu sunteţi de partea Domnului, nu puteţi supravieţui. Nu-i aşteaptă decât teamă şi disperare pe cei care trăiesc egoist fără Dumnezeu.”

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6. Un alt clarvazator mincinos

Profeţiile lui Edgar Cayce

Edgar Cayce

Iar acum să vedem ce spune despre Iisus si anticristul american Edgar Cayce.

“Moartea” lui Isus Cristos si Marea Piramida a lui Keops

Edgar Cayce si Tatal nostru

Cele mai importante 10 profetii ale lui Edgar Cayce

Lecturile religioase ale lui Edgar Cayce

7. Un alt profet mincinos Grigori Rasputin

8. Un rătăcit român a scris o carte…

DIVINA CARTE

9. O altă rătăcire profetică. De data acesta un german:

Prezicători şi profeţii înfricoşatoare despre războaie şi dezastre de proporţii. Alois Irlmaier

Reclame
  1. Nu Domnul Dumnezeu spune : IUBESTE si nu JUDECA ! Cu judecata cu care judeci cu aceea VEI FI JUDECAT ! Nu o cunosc pe dna Georgeta Florea, dar din postarile domniei sale , am vazut clar ce a facut ! Feriti-va sa judecati. Cate fete bisericesti au facut sau fac ceea ce domnia sa a realizat ? Oare este vorba de Invidie? Ura? Vizavi de suflete cu adevarat dedicate Divinitatii ? Invidia,Ura nu sunt stari ale unui suflet intunecat??????

    • ȘI CUM DEDUCI TU CĂ EU AȘ JUDECA ? CORECT CU CE ZICI: Cu judecata cu care judeci cu aceea VEI FI JUDECAT ! VEZI MAI CLAR CE A FĂCUT GEORGETA FLOREA ȘI APOI COMPARĂ CU ÎNVĂȚĂTURILE DIVINE SĂ VEZI DACĂ SE POTRIVEȘTE. PENTRU CĂ CE FAC OAMENII SAU CE SPUN DE LA EI SAU SUB ALTE INSPIRAȚII NICIDECUM DIVINE, NU ARE VALOARE ÎN FAȚA ADEVĂRULUI. SPUI DE INVIDIE, URĂ, ACESTEA SUNT STĂRI DEMONICE ȘI NU CARACTERIZEAZĂ UN ALES AL DOMNULUI, DE ACORD. DAR TU ȘTII OARE CE ESTE JUDECATA ? DACĂ DA, EXPLICĂ-MI, IAR DACĂ NU ÎNȚELEGI SAU ÎNȚELEGI GREȘIT O SĂ-ȚI SPUN EU.

      • Nitu Mirel

        Un Argument pro cercetări in lumea de dincolo, acolo se vorbește despre alte planete locuite, in anul 1965, iar azi vine NASA si ne spune ca a descoperit niște planete . ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: