ORGANIZATIILE SECRETE

Înainte a începe căutarea, rog pe cei care vor să acceseze această pagină să aștepte puțin pentru a se încărca, pentru că sunt mai multe filmulete care îngreunează accesul rapid de la început. După aceea va merge bine. Mulțumesc pentru înțelegere.

1. INTRODUCERE

Majoritatea societăţilor secrete moderne şi mai ales cele care practică gradele de iniţiere – aceasta este cheia – sunt de fapt o singură societate care are un unic scop. Putem să le spunem cum vrem – “Ordinul Cuceritorilor”, “Societatea JASON”, “Roshaniya”, “Qabbalah”, “Cavalerii Templului”, “Cavalerii de la Malta”, “Cavalerii lui Columb”, “Iezuiţii”, “Masonii”, “Ordinul Antic şi Mistic Rosae Crucis”, “lluminaţii”, “Partidul Nazist”, “Partidul Comunist”, “Membrii Executivi ai Consiliului pentru Relaţii Externe”, “Grupul”, “Frăţia Dragonului”, “Rosicrucienii”, “Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale”, “Comisia Trilaterală”, “Grupul Bilderberg”, “Vatican”, “Trustul Russel, Skull & Bones, Scroll & Key”, “Ordinul” – toate sunt la fel şi toate au acelaşi ţel, Noua Ordine Mondială.

       Totuşi, multe dintre ele nu sunt de acord cu persoana care va conduce această Nouă Ordine Mondială şi aceasta este cauza pentru care adoptă metode diferite, în timp ce, fără nici o îndoială, se îndreaptă către acelaşi ţel.

VEZI INFORMAȚIA STRUCTURATĂ PRECUM SI ALTE INFORMAȚII PE BLOGUL – http://organizatiisecrete.wordpress.com/

1010051_594147020605877_1551123679_n

Marii politicieni ai lumii recunosc existenţa societăţilor secrete ce conduc lumea din umbră

 Despre controlul ascuns al pârghiilor de putere din lume nu vorbesc doar teoreticieni obscuri ai teoriilor conspiraţioniste.

Încă din 1856, prim-ministrul britanic de pe atunci, Benjamin Disraeli, declara în faţa Camerei Comunelor următoarele: „Nu ar fi de niciun folos să negăm acest lucru şi este imposibil de ascuns faptul că o mare parte a Europei, adică Italia, Franţa şi regiuni importante din Germania (încă fragmentată în mai multe state), fără a mai pomeni alte ţări, sunt acoperite de o reţea de societăţi secrete… Şi care sunt obiectivele lor ? Nu încearcă nicidecum să le ascundă. Nu doresc o guvernare constituţională… În schimb, doresc să modifice dreptul de proprietate asupra pământului, alungându-i pe actualii proprietari ai acestuia, şi urmăresc să pună capăt existenţei structurilor ecleziastice, adică bisericilor.”

Referindu-se la acest lucru, preşedintele Woodrow Wilson, care a fost strâns legat de astfel de conspiraţii, scria: „Unii dintre cei mai importanţi oameni din SUA în domeniul comerţului şi al industriei se tem de cineva sau de ceva. Ei ştiu că undeva există o putere foarte bine organizată şi subtilă, care îi urmăreşte cu atenţie şi care este atât de legată de interesele lor, atât de completă şi de puternică, încât ar face bine să n-o condamne cu voce tare, ci numai în şoaptă”.

Judecătorul Felix Frankfurter de la Curtea Supremă de Justiţie a SUA dezvăluia la un moment dat faptul că: „Adevăraţii conducători de la Washington sunt invizibili, exercitându-şi puterea din spatele uşilor închise.”

Într-o scrisoare din 23 noembrie 1933, preşedintele proaspăt ales Franklin D. Roosevelt îi scria principalului consilier al fostului preşedinte Woodrow Wilson, colonelul Edward House: „Adevărul adevărat este că, aşa cum ştim amândoi foarte bine, oligarhia financiară din marile oraşe a deţinut controlul asupra guvernului SUA încă de pe vremea administraţiei lui Andrew Jackson.”

Pe aceeaşi temă, Elliot, fiul lui Roosevelt, scria: „Există în lumea noastră, probabil, câteva organizaţii care ne modelează destinele, la fel de strict ca şi guvernele legal constituite.”

De-a lungul anilor, multe persoane au lansat avertismente cu privire la existenţa unui guvern secret în SUA. Fostul primar newyorkez John F. Hylan declara în 1922 că „adevărata ameninţare pentru destinele democraţiei americane o constituie guvernul invizibil, care, asemeni unei gigantice caracatiţe, îşi întinde tentaculele lungi şi scârboase peste oraşul, statul şi naţiunea noastră… În fruntea acesteia, se află interesele familiei Rockefeller şi ale companiei Standard Oii, precum şi un mic grup de bănci puternice, conduse de ceea ce numim în general bancheri internaţionali, (care) de fapt direcţionează guvernul american pentru a-şi atinge propriile scopuri egoiste.”

Colonelul L. Fletcher Prouty, acum în rezervă, a fost ofiţerul de legătură dintre Pentagon şi CIA, între anii 1955 şi 1963. Datorită funcţiei pe care o deţinea, a putut să observe mecanismele de control exercitate atât asupra spionajului, cât şi a armatei. Într-un material din 1973, Prouty afirma că SUA e condusă de o „Echipă Secretă”, care este „miezul unei noi ordini religioase”, membrii acesteia neavând de dat socoteală decât în faţa lor înşişi.“Puterea acestei echipe provine dintr-o amplă infrastructură guvernamentală şi din relaţiile directe pe care le are cu marile industrii private, fondurile mutuale şi casele de investiţii, universităţile şi mass-media, fiind incluse aici atât editurile străine, cât şi cele americane.” „Toţi membrii fideli ai echipei rămân în centrul structurilor de putere, indiferent dacă sunt în funcţie, făcând parte din administraţia oficială, sau se află în alte centre neoficiale. Ei nu fac altceva decât să se rotească pe anumite poziţii, fiind pe rând funcţionari publici şi oameni de afaceri sau activând în paradisul fermecător al mediilor universitare.”

Tot Prouty scria: „Această maşinărie extraordinară a fost făurită de oameni capabili, ca Wild Bill Donovan, Clark Clifford, Walter Bedell Smith, Allen Dulles, Maxwell Taylor, McGeorge Bundy şi mulţi alţii, care au condus-o şi au modelat-o, aducând-o la proporţiile uriaşe de astăzi. Este vorba de mari corporaţii, înalte cercuri guvernamentale, foarte mulţi bani, presiuni enorme… toate acţionând numai pentru apărarea propriilor interese, pentru siguranţa afacerilor şi păstrând un secret desăvârşit.”

Marele gânditor R. Buckminster Fuller a ajuns, de asemenea, la concluzia că SUA e condusă de nişte oameni puternici, care acţionează din umbră. „America nu este condusă în realitate de guvernul ei aşa-zis democratic“ , scria el cu puţin timp înainte de a muri, în 1983. „Nimic mai jalnic decât rolul pe care trebuie să-l joace în public preşedintele SUA, a cărui putere reală este aproape nulă. Totuşi, atât mass-media, cât şi majoritatea cetăţenilor americani trecuţi de 30 de ani, continuă să vorbească şi să se comporte de parcă preşedintele ar deţine într-adevăr puterea supremă.”

Preşedintele Franklin D. Roosevelt, el însuşi legat îndeaproape de mulţi dintre membrii importanţi ai societăţilor secrete, remarca odată: „În politică, nimic nu se petrece întâmplător. Dacă lucrurile au loc într-un anumit fel, atunci poţi să pariezi că acea evoluţie a fost premeditată.”

GEORGE WASHINGTON- citat dintr-o scrisoare din 1872

„Nu aveam de gând să mă îndoiesc de faptul că doctrinele societătii secrete Illuminati si principiile iacobismului s-au răspândit în Statele Unite. Din contră, nimeni nu este mai satisfăcut de acest fapt decât sunt eu însumi.”

DOCUMENT ȘOC: CUM SE CONTROLEAZĂ LUMEA DIN UMBRĂ

ADEVĂR SAU FICȚIUNE. LAS CITITORII SĂ DECIDĂ

Mai jos vă prezint o carte foarte bună despre organizatii secrete. La capitolul II puteti găsi – Interogatoriul ambasadorului sovietic Jurevitsch Rakovski luat de către funcţionarul GPU, Gabriel G.Kuzmin, la 26 ianuarie 1938 în care ne arată clar cum se desfășoară guvernarea din umbră a planetei.

Interogatoriul ambasadorului sovietic Cristian Jurevitsch Rakovski

Jan Van Helsing-Organizatii Secrete

Protocolul de la Toronto si Aurora Rosie – două planuri pentru a instaura NWO

Complotul satanic pentru un guvern mondial. Illuminati-conspiratorii mondiali

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. Discursul presedintelui american  John F. Kennedy   ucis in anul 1963

   “ Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “ secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta , se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare ,pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent .

   John F. Kennedy speech :
The president and the press
, 1961
. In 1963 este asasinat

Mai tarziu, in incercarea de a conduce o investigatie asupra asasinarii lui Kennedy, directorul FBI John Edgar Hoover manifesta aceleasi sentimente cand spune : „Individul devine handicapat cand este confruntat cu o conspiratie atat de monstruoasa ce-l face sa creada ca este imposibil ca ea sa existe.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

   3. Sclavul modern   

      In trecut sclavii aveau lanturi si erau marcati cu fierul inrosit contrar vointei lor  fiind astfel in pericol continuu pentru cei care-i detineau, asa ca stapanii lumii au revizuit ideea de sclavagism si printr-un proces de modelare psihica a oamenilor au creat sclavul modern adica tipul perfect de sclav : acesta nu este constient ca e sclav, se crede liber caci lanturile de fier s-au intransformat in lanturi ale mintii adica lanturile perfecte iar marcajele cu fierul inrosit de pe ei s-au intransformat in carti de indentitate si vor urma microcipurile pe care nu le vor implementa fortat ci insasi oamenii le vor accepta mai mult sau mai putin constransi, iar astfel de sclavi nu vor mai constitui un pericol pentru stapanii lor caci acesti sclavi isi vor iubi stapanii.

 Paradoxul vremurilor actuale

      In trecut sclavii isi urau stapanii si doreau sa fie liberi dar in prezent omul modern care se crede superior omului din trecut isi accepta sclavia si isi iubeste stapanii care-i doresc pieirea. Daca in trecut conducatorii si-au hranit plebea cu paine si circ, in anumite momente, in prezent acestea sunt oferite popoarelor in fiecare zi. Ca sa atraga acestea sunt mult mai diversificate si se numesc :Jocuri de noroc, sporturi, filme, muzica, haine de lux, case, masini, terenuri, afaceri, bijuterii, pariuri, parcuri de distractii, jocuri video, emisiuni de divertisment, vacante exotice, gastronomie de lux, adica intr-un cuvant circ pentru toti. Astfel ca miracolul sclaviei i-a ademenit pe toti. Multi nu pot sa aiba parte de toate acestea dar pentru asta exista bancile, fiecare se poate inrobi pe mai multi ani ca sa aiba si el parte de aceste iluzii sau miraje. Si astfel alaiul lumii se indreapta usor usor spre moarte, inconstient de aceste capcane create perfid de aceia care se cred stapanii lumii ,care, fara sa-si dea seama sunt si ei niste sclavi ,de data asta ai unui personaj mult mai puternic, care de asemenea le doreste si lor moartea si acestia la randul lor il adora si ii fac ritualuri.

Despre scavia moderna httpwww.delaservitudemoderne.orgenglish1.html

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4. Societăţile Secrete Şi Noua Ordine Mondială

5. Națiunile Unite, Vaticanul și America – Trinitatea Secretă

Una din schemele conducerii

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6. „O natiune poate supravietui nebuniilor proprii, si chiar ambitiei, dar nu poate supravietui tradarilor din interior. Un inamic stând la poarta este mai putin formidabil, pentru ca acesta este cunoscut si îsi poarta steagul în mod deschis împotriva cetatii. Dar tradatorul se misca liber printre cei din interiorul portilor, murmurul lui viclean susurând pe toate aleile, auzite chiar pe holurile guvernului.

Pentru ca tradatorul nu pare a fi tradator. Vorbeste cu accent similar cu cel al victimelor lui, poarta chipul si hainele lor, apelând la sentimentele profunde ale inimilor tuturor oamenilor.

Putrezeste sufletul unei atiuni; lucreaza în secret si necunoscut în noapte, sa submineze stâlpii unui  oras; infecteaza corpul politic pentru ca acesta sa nu mai reziste”.

— Marcus Cicero,
vorbind lui Caesar, Crassus, Pompey si senatului Roman.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 7. JOC FINAL – Planurile Pentru Înrobire Globală  ( introducere Text)

Endgame

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8. Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

9. 1 MAI

10. La funerarile sotiei lui Lindon Johnson se face semnul Satanei

11.Perkins John – Confesiunile Unui Asasin Economic 1

Perkins John – Confesiunile Unui Asasin Economic 2

John Perkins Corporatocracy 1

John Perkins Corporatocracy 2

John Perkins Corporatocracy 3

John Perkins Corporatocracy 4

12. 19370349-Stapanii-Din-Umbra-I

13. Proiectul N.A.S.A. Blue Beam. Simularea holografica a venirii Salvatorului Noii Ordini Mondiale

14. Modalitati de influentare de la distantâ a psihicului fiintei umane

15. Chemtrails

16. Transumanism

17. Protocoalele Sionului

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18. Presedinti si celebritati fac semne satanice

19. Candidati nominalizati in functi ale UE

20. SEMNALE-SI-ORDINE-FRANCMASONICE-SECRETE-TRANSMISE-PRIN-PRESA

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21  Interviu cu Leo Zagami – informații șocante

Leo zagami

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

22. Reclama satanista MTV

23.     Barack Obama a primit premiul Nobel pentru pace.

24. DESPRE BIG BROTHER

25. MISTERE AEROPORTULUI DIN DENVER

26. DISCURSUL UNUI VETERAN DE RAZBOI

27. Presedintele care a marturisit adevarul

28.Despre Cipurile Implantabile 666 Si 11 Septembrie – Aaron Russo

29.Dovezi ca lumea este condusa din umbra de masoni

30. Teoria conspiratiei in Romania

31.Vă recomand sa căutati următorul documentar:

PHENOMENON: THE LOST ARCHIVES – Monopoly Men (2000)
FENOMEN: ARHIVELE SECRETE – Oamenii Monopol

În acest episod, „Oamenii Monopol” se investighează Rezerva Federală, o entitate misterioasă care controlează economia SUA. Se examinează istoria acestei organizaţii şi deasemnea se analizează acţiunile ei din prezent.

În timpul preşedenţiei lui Wilson, Guvernul SUA a sancţionat crearea Rezervei Federale (RF). Mulţi cred că RF este o organizaţie guvernamentală menţinută să ofere o responsabilitate financiară în cazul unei crize interne, dar în realitate, afacerile actuale ale acestei bănci sunt învăluite în mister. Oamenii vor fi, poate, surprinşi (dacă nu au văzut Zeitgeist Addendum) să afle că principala afacere a RF (FED) este să creeze bani din nimic, îi împrumută apoi Guvernului American şi binenţeles, pentru asta cere dobândă. Cine primeşte profitul din aceste dobânzi? Bună întrebare. Uitaţi-vă la acest documentar şi descoperiţi legăturile ascunse între RF şi alte organizaţii secrete internaţionale de top.
Se mai vorbeşte şi de Grupul Bilderberg, despre Noua Ordine Mondială, despre agenda ascunsă şi multe altele.

Poate veţi înţelege astfel că această aşa zisă criză financiară mondială actuală este atent programată de puterea oculta mondială prin „minunaţii” ei reprezentanţi, adevăraţii terorişti ai acestei planete: bancherii. Ni se arăta încă odată faptul că Băncile sunt „Cămătării” pe faţă! În spatele pompoaselor oficii bancare, în spatele zâmbetelor false ale funcţionarilor acestor bănci, dincolo de fanfaronada şi bliz blizul opulenţei acestor organizaţii nesimţite şi lipsite de omenie se află CĂMĂTĂRIA care este considerată o infracţiune. Suntem furaţi pe faţă fără nici o jenă. Nu numai că ni se cer dobânzi aberante, în plus băncile nu-şi asumă absolut nici un risc, deoarece dobânda este variabilă. Creşte inflaţia, creşte dobânda, prostimea plăteşte. Câţi nu suferă acum de pe urma acestei situaţii? Pe cât posibil nu mai daţi apă la moară băncilor care efectiv, ne sfidează pe faţă, profitând de ignoranţa şi lipsa de educaţie a oamenilor. Ne tot zăpăcesc cu limbajul lor economico- financiar extrem de doxat, că ţi se „limbă plimba în gură” , o bolboroseală menită să ameţească şi să zăpăcească … ştiţi vorba aceea „dacă nu reuşeşti să-i convingi … zăpăceşte-i”. Suntem o naţie de oameni zăpăciţi de băieţii jmekeri care învârt cuvinte şi termeni cu parfum economic. Iar ei profită de prostia omenească la greu. La naiba cu ei …
Într-o lume normală împrumuturile s-ar da fără dobândă, iar uneori aceste împrumuturi ar fi chiar nerambursabile. Astfel văd eu o lume cu suflet, o lume în care cu toţii suntem fraţi, ca într-o familie. Voi daţi prietenilor voştrii sau celor din familia voastră împrumuturi cu dobândă? Chiar şi în Biblie se spune pe undeva, să nu dăm bani cu dobândă celor săraci. Dacă tot aplicăm o dobândă, atunci să o aplicăm diferit în funcţie de categoriile sociale. Măcar de s-ar împrumuta bani pe care banca îi are, dar nici măcar acest lucru nu e respectat. Banca ne împrumută bani virtuali, bani pe care nu-i are şi ne cere o dobândă la nişte bani care nu-i posedă din start. Acest lucru este permis de o altă invenţie diabolică meşteşugită, numită fractional reserve banking. Zăpăcitor nu? Oricum, dobânda în sine este o invenţie diabolică care în timp, datorită inflaţiei generate , scade valoarea banilor şi ne ţine în sclavie. Pentru o şi mai bună documentare puteţi să răsfoiţi şi blogul DEMSCAREA MANIPULĂRII COLECTIVE unde se explică pe larg ticăloşia sistemului mafiot în care trăim.

32.VA RECOMAND UN DOCUMENTAR SOCANT IN PATRU PĂRTI

The Illuminati (2005)

The Illuminati 1 – The Illuminati

The Illuminati 2 – Blair’s Biggest Secret

The Illuminati 3 – Bush’s Brotherhood Of Death

The Illuminati 4 – The Illuminati’s Tarnished Crown

S-au realizat ulterior si părtile 2 si 3 dar sunt pline de minciuni iar pentru a se evita credinta în acestea nu vă recomand să le vizionati.

33.Prezicerile unui FRANCMASON pe patul de moarte!  

Pus faţă în faţă cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut să-şi despovăreze sufletul şi s-a destăinuit unui pastor american.

El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetă la va înfrunta în 2012. Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică intitulată „Noua Ordine Mondială” vom fi conduşi de către chinezi.

Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile Iluminaţilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.

În câteva puncte vă vom prezenta sinteza discuţiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporţii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Război Mondial. În această luptă vor intra  mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza făcând milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. „Să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!”, a spus masonul.

„În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla.

4. În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotaţia de 200 de dolari pe baril.

5. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.

6. Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

7. Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi” să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.

8. O declaraţie năucitoare: „De curând, „iluminaţii” au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială”.

Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale”.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminaţii” fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.

34. Zece strategii de manipulare a poporului.

35.  Grupul Bilderberg – Adevaratii conducatori ai Americii

36. Satanism si pedofilie la varful Bilderberg – “Puneti urgent reflectoarele pe ei !”

37. Alte articole.

Adevarul cutremurator despre SIDA si EBOLA a lui Dr. Leonard G. Horowitz

ARHITECTURA, MUZICA SI LITERATURA

ARTA CARE ESTE PROMOVATA DE FRANCMASONI

CABALA SI MAGIA

CE PROMITE GUVERNUL NOII ORDINI MONDIALE

Codul Strict Secret “cablesplice”

COMISIA TRILATERALA FRANCMASONICA

CONSPIRATIE FRANCMASONICA SAU INTÂMPLARE

CUM SE SPALA CREIERUL AMERICAN

Decizii luate la Conventul Masonic 5989

DINCOLO DE SCOALA GUVERNATORULUI

DISCURSUL RABINULUI REICHHORN

Evidenta zdrobitoare -Protocoalele sunt adevarate

GUVERNUL FRANCMASONIC MONDIAL NU E TOTAL INVALUIT IN MISTER

GUVERNUL INTERVINE

IMPERIUL FINANCIAR

INSTRUCTAJUL LA ACADEMIA DE PARTID A NOULUI GUVERN MONDIAL

LA CE SCOALA A INVATAT PRESEDINTELE CLINTON

MINTEA GENERATIILOR VIITOARE

MIZELE RĂZBOIULUI DIN AFGANISTAN

Nota Nr.0023157 din 28 august 1989

NOUA RELIGIE A NOII ORDINI MONDIALE

NU NUMAI IN STATELE UNITE

POPOARELE LUMII CER UN SINGUR GUVERN MONDIAL

Războiul genetic etno-biologic

SCOALA GUVERNATORULUI

SOCIETĂŢILE SECRETE

38. Despre manipulare

Controlul Informatiei in Scopul Manipularii Sociale 1-4

Controlul Informatiei in Scopul Manipularii Sociale 2-4

Controlul Informatiei in Scopul Manipularii Sociale 3-4

Controlul Informatiei in Scopul Manipularii Sociale 4-4

39. In interiorul masoneriei

40. Declaratii socante-NWO lucrarea Satanei

41.Francmasoneria de la intuneric la lumina

42.Etape premergătoare în vederea instalării domniei Satanei în lume.

 Planul de acţiune era bine pus la cale în lojele iluministe sau luciferiene ale Masoneriei. Citez dintr-o scrisoare de-a lor, păstrată la biblioteca din British Museum, din Londra: 

„Noi (iluminaţii) îi vom lansa pe nihilişti (pe comunişti) şi pe atei, vom provoca un cataclism social nemaipomenit care va arăta clar, în toată grozăvia sa, popoarelor, efectele ateismului absolut… Atunci pretutindeni cetăţenii… rămaşi fără busolă, neliniştiţi în căutarea unui ideal, fără să ştie încotro să îndrepte adoraţia lor, vor primi în sfârşit lumina adevărată, prin manifestarea universală a învăţăturii pure a lui Lucifer, expusă, în sfârşit, publicului, manifestare care va rezulta ca o mişcare generală de reacţii în urma distrugerii creştinismului şi a ateismului, amândouă învinse şi exterminate în acelaşi timp”. 

43. MASONERIA VENEREAZA PE LUCIFER

44. Cateva organizatii cu planuri oculte

01.Oculta Financiara

02.Comitetul Celor 300

04.The Round Table

05.Grupul Bilderberg

06.Comisia Trilaterala

07.Clubul De La Roma

08.Federal Reserve Bank

09.Ordinul Iezuit

10.Francmasoneria

11.Ordinul Skull&Bones

12.Alte Organizatii Mondialiste

45. Alte articole

“ CADEREA COMUNISMULUI “ EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI

BIG BROTHER

BOMBA ATOMICA SI EVREII

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Dailybusiness „De la teoria francmasonica la fapte Guvernul mondial devine realitate”

declaratii

Educarea voit gresita a copiilor , componenta importanta in edificarea noii societati

EUGENIE instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

Indemn UNESCO copiii vor invata despre MASTURBARE la 5 ani si despre AVORT la 12 ani

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populatiei

NOUA ORDINE MONDIALA

Proiectul NASA – BLUE BEAM

TRAIAN BASESCU promovează casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia

UNIUNEA EUROPEANA sau NOUL BABILON

Activităţile oculte ale elitei Bohemian Grove filmate cu camera ascunsă

Adevărul despre Codex Alimentarius

Catafalcul, sicriul, scheletul – decoruri sataniste în templele masonice

Cei puternici şi bogaţi îşi fac de cap în tabăra de la Bohemian Grove

Comisia Trilaterală Controlează Din Umbră Economia Mondială

Comitetul Celor 300

Dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o organizatie satanică

Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic

Lady Gaga, păpuşa masonilor, sau controlul mintii umane

Modalităţi de influenţare de la distanţă a psihicului fiinţei umane

Oameni care au readus lumina in magie si in ocultism

Preşedinţii masoni ai SUA

Protocoalele de la TorontoPlanul de inrobire a lumii

Sediul Parlamentului European, “Turnul Babel”

Senzorii biometrici ai viitorului

Talmudul evreiesc

Walt Disney — Dezvăluiri şocante

ORDINUL -SKULL & BONES

46.MĂRTURII DIN INTERIOR

    Francmasoneria este nevoită să aibă 2 organizaţii:  una pe care o cunoaştem cu toţii şi alta ascunsă,  rămasă necunoscută chiar pentru imensa majoritate a propriilor ei aderenţi până în ziua de astăzi” scriau  Radu Comănescu şi Emilian Dobrescu în cartea „Istoria masoneriei”. 


Iată cum secretul păzit de jurăminte îngrozitoare face ca doar cei din cercurile superioare să cunoască teribilul adevăr despre francmasonerie. Aceia care se lasă înşelaţi de masca de societate de binefacere creată de  intensa propagandă pro masonică nici nu bănuiesc cui servesc de fapt.


Despre aceste lucruri stau  însă mărturie declaraţiile unor foşti masoni care ajungând să cunoască adevărată faţă a francmasoneriei s-au dezis imediat de aceasta. Pentru faptul de a fi vorbit despre lucruri interzise, unii dintre ei au plătit chiar cu viaţa
!

Woodrow Wilson:

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta. “

Adolf Hitler :

“ Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale. “ 

Charles G. Finney «De ce am părăsit francmasoneria»

Dezvăluirile lui Franz Bardon despre macabrele ritualuri ale lojii FOGC – Ordinul Francmasonic al Centurionului de Aur

Jack Harris-Satana este dumnezeul francmasoneriei

Mari Personalităti Demasca Francmasoneria

Mărturiile unui fost francmason, Albert Vigneau

Omorârea căpitanului William Morgan

Reeditarea mărturiei cutremurătoarea a lui Albert Vigneau

47. MESAJE SUBLIMINALE MASONICE

Freemason Illuminati Movies TV Shows Music Videogames exposed

1.

2.

3

4

5

6

7

8

 

48. CE S-A ÎNTÂMPLAT PE 11.09.2001

Adevarul Despre 11 Septembrie

Fostul presedinte italian deconspira atacul de la 11 septembrie

40 de argumente care arată că autorităţile SUA ştiau despre atacurile teroriste din 11 septembrie, dar nu au făcut nimic să le oprească

DOSAR Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale

Marea conspiraţie a atacurilor “teroriste” de la 11 septembrie 2001 (partea 1)

Marea conspiraţie a atacurilor “teroriste” de la 11 septembrie 2001 (partea 2)

Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 (I+II)

Nu există terorism internaţional! Atentatele din 11 septembrie au fost înscenate

Televiziunea rusă a difuzat un documentar care dezvăluie adevărul despre 11 septembrie 2001

Un deputat japonez pune sub semnul întrebării versiunea oficială referitoare la atentatele din 11 septembrie 2001!

11 septembrie. Mitul-Roberto Quaglia

Despre familia Ben Laden

SE RECOMANDĂ URMĂTOARELE DOCUMENTARE:

1.Loose change – The truth about World Trade Center attacks   @ WwW.Filmelenoi.Info

 2.Loose Change 2nd Edition

Loose Change – Second Edition

3.The 911 Chronicles (Part One) – Truth Rising (2008)

CRONICILE 9/11 – Prima Parte- Adevărul Iese La Iveală

 Cronicile 911 – Prima Parte – Adevărul Iese La Iveală

4. Loose Change – Final Cut

VIDEO

WTC SI PENTAGONUL PE DOLARI

WTC SI PENTAGONUL PE DOLARI

The pentagon was not struck by any airliner on 9/11:

http://consciouslifenews.com/911-prove-airplane-hit-pentagon-major-general-albert-stubblebine/#
https://theuglytruth.wordpress.com/2011/08/31/flight-77-did-not-hit-the-pentagon/


WTC 9.11.2001

49. Mesajele subliminale

Mesaje subliminale 1

 Mesaje subliminale 2

Mesaje subliminale 3

1 Subliminal or coincidence

2 Subliminal messages in cartoons

3 Subliminal messages in Disney movies

4 The Lion King subliminal messages

5 Subliminal messages revealed

6 Harry Potter subliminal messages

7 666 Everywhere 1

8 666 Everywhere 2

Britney Spears

Piece of me satanic message

50. Arhitectura masonica in Astana

51. VIDEO

Bush’s Brotherhood Of Death
G W Bush Fratia mortii

Organization Skull and Bones ritual
Organizatia Craniul si oasele-ritual

Craniul si oasele

Simboluri illuminati in filme Piramida si ochiul atotvazator

Simbolul ochiului în filme

Simbolistica ochiului la celebritati

Manipularea prin televizor

Mesaje subliminale pentru copii

52. Cărți:  FAPTE SI CONTROVERSE-FACTORUL SIONIST

53. Alte informații:

Rihanna “The Illuminati Princess”: Pushing the Satanic Agenda http://beginningandend.com/rhianna-illuminati-princess-tweets-satan/

Illuminati Symbolism in Music and Sport’s http://worldtruth.tv/illuminati-symbolism-in-music-and-sports/

Ritual satanic prestat de Madonna http://newsinfo1000.wordpress.com/2013/01/13/ritual-satanic-la-deschiderea-campionatului-american-de-super-bowl/

Semne masonicehttp://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/signs_of_satan.htm

http://www.whale.to/b/12_masonic_signs.html

http://www.whale.to/b/hand_sign.html

54.Nicolae Paulescu rămâne unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă români, iar opera sa tre¬buie cunoscută şi citită. Nu avem a ne ruşina de teoriile politico-religioase ale unui om care ne-a adus, în epoca sa, pe cele mai înalte culmi ale cercetării medicale.
Cartea prezentată aici dezbate unele probleme majore care din nefericire nu au fost promovate în societatea românească, acest autor fiind mai ales cunoscut pentru descoperirea insulinei, în 1921.
Si marele poet Mihai Eminescu a scris foarte multe articole asemănătoare, adică care tratează problema evreilor în România, mai precis acţiunile lor malefice, dar, si în cazul el, aceste scrieri nu se cunosc decât de foarte puţini, el fiind cunoscut mai ales ca poet şi prozator şi nu ca om politic.
În ultima parte a cărţii, apar totusi nişte informaţii eronate, dar din fericire acestea nu sunt multe. Ca exemplu, autorul atribuie apariţia bisericii protestante evreilor sau mentionează că iconoclastii au tulburat pacea bisericii, când de fapt ei luptaseră împotriva cultului icoanelor, adică idolatriei.
Revolta ţăranilor români din 1907 sau revoluţiile de la 1848 din Europa sunt opera din umbră a evreilor conspiratori.
Liberalismul, socialismul şi anarhismul, iată alte opere atribuite acestor genii malefice care au plecat să stăpânească lumea, conform credinţei că lumea a fost lăsată de Dumnezeu să-i servească pe ei, ei fiind rasa superioară iar restul fiind goimi, sau animale umane !
În această scurtă prezentare nu pot fi arătate în sumar faptele lor în totalitate, las însă cititorului curiozitatea să descopere în detaliu faptele lor malefice menţionate aici, cât si cele care nu au fost menţionate şi sunt adevărate orori. Nu pot să afirm lectură plăcută, întrucât este exact opusul acesteia. Doar cei interesati si intelectualii vor citi această carte şi îşi vor forma o părere corectă, nicidecum cei care judecă o carte după titlu sau după câteva rânduri.

SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, CAHALUL ŞI FRANCMASONERIA

Iar pentru cei care vor să citească strict despre Talmud, Cahal (organizaţia naţiei evreieşti) si Masonerie pot citi doar capitolele respective de aici:

TALMUDUL

O altă atrocitate rezultată din Talmud – extras Talmud:

Omorurile rituale practicate de evrei

CAHALUL

Extrase:

Iată apelul lui CREMIEUX, adresat către ovrei, apel din care reiese o bucurie sălbatică pentru reuşită şi din care se văd principalele scopuri către care tinde organizaţia actuală a poporului lui Israel.
„Alianţa pe care voim s-o întemeiem nu e nici franţuzească nici englezească nici nemţească… ea e jidovească, ea e universală.
Împrăştiaţi în mijlocul unor popoare care sunt duşmane drepturilor şi intereselor noastre, vom rămâne jidovi,… membri ai „poporului ales”… : Naţionalitatea noastră este religia părinţilor noştri, şi nu recunoaştem alta…
Trăim în ţări străine şi nu ne putem interesa de interesele vremelnice ale acestor ţări, întrucât interesele noastre morale şi materiale sunt în primejdie.
Religia jidovească trebuie să cuprindă într-o zi pământul întreg.
Catolicismul, duşmanul nostru secular, zdrobit în luptă, e aproape să îngenuche.
Pe zi ce trece, reţeaua, pe care ovreii o aruncă asupra pământului, se va întinde, şi măreţele profeţii ale cărţilor noastre sfinte se vor îndeplini… Nu e departe timpul în care toate bogăţiile pământului vor aparţine numai jidovilor…
O nouă împărţire mesianică, un nou Ierusalim, trebuie să se ridice în locul dublei cetăţi a împăraţilor şi a Papilor”

În rezumat, Cahalul este organizaţia naţiei ovreieşti. El este rezultatul dogmei talmudice a poporului ales, dogmă în virtutea căreia ovreii nu trebuie să se contopească cu alte popoare, căci Dumnezeu le-a făgăduit să posede tot pământul şi să stăpânească lumea întreagă.
Cahalul este reacţia contra oricărui progres, el este obscurantismul clerical cel mai orb; el dă naştere la dispreţul cel mai insultător contra goimilor, consideraţi ca vite şi la ura cea mai atroce, de moarte, contra întregii omeniri nejidoveşti.
Cahalul este organizaţia misterioasă care, învăluită sub aparenţele inofensive ale Comunităţilor confesionale, a făcut cu putinţă conservarea poporului ovreiesc, în mijlocul naţiilor puternice, pe care le-a doborât, sau pe care e pe drum să le distrugă.
El este cheia problemei ovreieşti şi explică lipsa oricărui elan de reînnoire şi de înaintare în sânul iudaismului, pe care-l stăpâneşte, în mod absolut şi tiranic, prin teroarea Cheremului.
Cahalul este factorul corupţiei care răstoarnă statul nostru; el este cauza acaparărilor, a trusturilor, a falimentelor care minează comerţul, industria şi agricultura în România; el este organul care rătăceşte opinia publică prin ziarele pe care le subvenţionează; – el este agentul propagării perfide a materialismului şi a ideilor liberaliste, socialiste, anarhiste; el este puterea ocultă a Francmasoneriei.
Cahalul este, în fine, agentul revoluţiilor, care au zguduit lumea şi care, de câtva timp, tulbură liniştea nenorocitului popor românesc.
Aceasta este puterea ocultă ovreiască, împotriva căreia omenirea este dezarmată, pentru că nu o cunoaşte.

Extrase 2:

EFECTELE CAHALELOR TALMUDICE

FRANCMASONERIA

Reclame
  1. Bun am inteles!!!!!si de ce dormim toti ?de ce nimeni nu crea sa deschida ochii?avem mai mult decat probe,ne simtim tot mai obositi,mai plictisiti farà sens,farà frica de nimic farà credinta,bisericile sunt pustii,biserica de ce nu lupta impotriva lor?noi de ce nu o facem?Dar Dumnezeu de ce permite mizerabililor sa ne manance de vii?El este Creatorul …..noi trebuie SA alegem…ok,dar cum cand ne usuca creierele???????prea multa miserie oameni care lupta in soapta si nu se fac auziti.preotii de cine au frica ?multe intrebari si putine raspunsuri!foarte interesant documentarul.Parerea mea e un razboi in care Noi vom pierde farà doar si poate!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: