Ortodoxismul

     Tot ce ţine de biserică este ascuns în faţa oamenilor, dar acum aveţi ocazia să priviţi biserica aşa cum este ea cu adevărat, un cadavru mort în descompunere, nişte oase goale lipsite de viaţă. Biserica a pierdut învăţăturile divine date de Mine si le-a înlocuit cu învăţături păgâne. 

     INTRODUCERE  

       Nu se doreste aici o prezentare a doctrinei ortodoxe pe care o puteti singuri găsi sau chiar o cunoasteti, ci se vor arăta câteva învățături anticriste si câteva ritualuri satanice pe care le practică biserica ortodoxă. De asemenea se vor realiza anumite comparatii între exemplul care trebuie urmat si anume Iisus Cristos si asa numitii reprezentanti ai Lui din zilele noastre, precum si o serie de informatii despre asa numitul patriarh Daniel ce provin de la fratele lui.

       Ortodocsii au o expresie: “Crede si nu cerceta”, cum si catolicii interziceau citirea Bibliei de către enoriasi pentru a-si mentine puterea si dominatia lor satanică. Ce înseamnă această expresie ?

       Vă transmit eu: este un mesaj pur satanic, opus învățăturii Domnului care spune: “Cercetati tot si păstrati ce este bun !” Mesajul ascuns ar suna în felul următor: “Voi oameni morti spiritual, credeti în doctrinele si ritualurile bisericii care sunt inspirate de mine (Satan) căci dacă ati cerceta si ati primi lumina le-ati respinge si v-ati îndepărta de oamenii mei si atunci eu v-as pierde.” Astfel tot ceea ce citesc ortodocsii de la alte religii sau cărti dictate divin reprezintă un păcat pentru biserică, chiar dacă acestea nu ar contraveni cu nimic cărtilor ortodoxe. Iar omul naiv si credul ce poate să mai facă decât să-i urmeze orbeste pe asa zisii urmasi a lui Cristos.

       Scrierile spirituale prezentate ne-au fost furnizate în urma iluminării pe care am primit-o.

       Nu vă spun acum să ne credeti orbeste pentru că aceasta dăunează spiritului, ci credinta voastră trebuie să fie vie, autentică, căci doar prin purificarea voastră veti primi confirmarea. Această confirmare o veti descoperi doar atunci când Dumnezeu vă va ilumina si nu prin alte mijloace lumesti. Daca nu veti crede înseamnă că întunericul din voi este încă mare si nu permite pătrunderea luminii. La momentul potrivit veti descoperi adevărul celor prezentate aici.

          Dumnezeu să vă binecuvânteze si să vă ofere Lumina Sa !

 VEZI INFORMAȚIA STRUCTURATĂ PRECUM SI ALTE INFORMAȚII PE BLOGUL – http://antiortodox.wordpress.com/

CUM CONTRAZIC ÎNVĂȚĂTURILE CREȘTINE SAU ALTFEL ZIS ADEVĂRUL, ÎNVĂȚĂTURILE ȘI PRACTICILE BISERICEȘTI.

CĂUTATI ADEVĂRUL ȘI ADEVĂRUL VĂ VA FACE LIBERI

1. Dacă există un singur Dumnezeu si prin urmare un singur Adevăr, de ce nu există si o singură biserică cum ar fi normal si întâlnim atâtea

2. Si cine trebuie să ne învete si să ne transforme în crestini, vreun preot catolic, vreun preot ortodox, vreun pastor protestant sau chiar Însusi Iisus

3. Cum pot fi recunoscuti si cum sunt tratati adevăratii crestini.

4. Si cum mai pot fi recunoscuti crestinii

5. Despre cea mai abominabilă idolatrie în fața Domnului, idolatria creștină. Se întâlneste la catolici si ortodocsi.

Anexă la scrierea despre idolatria creștină.

6. Pomană pentru Dumnezeu !

7. Să vedem acum care este învătătura adevărată cu privire la temple. Se potriveste la cele trei ramuri de bază-catolici, ortodocsi si protestanti.

8. Si ce se poate spune despre hainele preotilor ortodocsi

9. Ce se poate spune despre “Lumina Sfântă de la Ierusalim”

10. Ce înseamnă de fapt cultul moastelor. Se practică la catolici si ortodocsi

11. În afară de idoli si moaste mai există si alte obiecte miraculoase, ce bineînteles au puteri divine si vindecă prostimea. Se întâlnesc la catolici si ortodocsi.

12.A lua functii ca păgânii si fariseii decăzuti. Ierarhia bisericească.Nu mai avem nevoie de preoti intermediari.

13.Despre ceremonii si sărbători. Sunt oare necesare acestea

14.Cultul sfintilor, un cult anticrist, mai periculos decât cultul zeilor.

15.Este benefică izolarea călugărilor sau o fac din egoism si nebunie?

16.Care este Adevărul cu privire la botez

17. Cum s-a comportat preotimea în comunism. Prigoana adevăraţilor crestini în comparaţie cu cea a falsilor crestini.

18.Este oare spovedania corectă în forma sa actuală?

19. Cult al falusului în biserica catolică si ortodoxă

20.Ce cruci sunt acestea?

21.Este oare ritualul lumânărilor un ritual crestin Trebuie el neapărat practicat

22.Îngeri pe Pământ

23.Exemplul unui lup în blană de oaie sau cum o satană poate vorbi într-un mod spiritual.

24.Semnul închinării lui Iisus din picturile bisericesti

25.De ce se îmbracă preotii ortodocsi în negru

26. A ocupa scaunele dintâi din sinagogi

27. Există viată pe alte planete? Cum este ea în conceptia bisericii ortodoxe și a celor protestante?

28. „Slavă de la oameni nu primesc”. Cântecele bisericesti si rugăciunile lungi

29. Cum este reprezentată de Biserica ortodoxă Sfânta Treime

30. Sfântul Gheorghe si balaurul în conceptia păgână a Bisericii Ortodoxe

31. Cum se împacă biserica cu politica !

32. Cum sunt reprezentati îngerii în Biserica Ortodoxă. Stiinta corespondentelor, o stiintă supremă, pierdută de către „crestinii” din prezent care au căzut pradă celei mai abominabile idolatrii.

33. O altă reprezentare blasfemică a bisericii catolice si ortodoxe „Ochiul lui Dumnezeu”

34. A face comert în Templu

35. O altă lucrare anticristă a Bisericii ortodoxe – acatistele

36. Cine este în final mijlocitorul dintre om si Dumnezeu

37. Preotii binecuvântează războiul !

….

scrierile precedente au fost actualizate, cele viitoare fiind în pregătire.

      În continuare acest domeniu al acestui blog are menirea de a prezenta mai multe puncte ale catehismului ortodox ale căror învățături nu au nici o legătură cu crestinismul original. Aceste învățături anticriste au fost introduse de oameni mai târziu spre a duce sufletele în pierzare. Pentru realizarea acestui blog s-au studiat doar anumite puncte ale catehismului folosindu-se cartea:  „ÎNVĂŢĂTURA DE CREDINŢĂ CREŞTINĂ ORTODOXĂ” Editura APOLOGETICUM 2006  Aceste dezvăluiri sunt menite a vă lumina calea, referindu-mă aici doar la cei care doresc să devină crestini cu adevărat. Pe parcursul iluminării voastre veti putea descoperi si voi alte învățături gresite în această carte, întrucât ea nu a fost studiată integral, aceasta bineînteles dacă vă doriti acest lucru. Însă celor care nu vor crede cele citite, celor care se vor împotrivi cu vehementă acestor dezvăluiri, le transmit că într-un final, Adevărul va birui minciuna si întunericul va fi spulberat.

3. Unde se găseşte adevărul care duce la mântuire

28. Unde se găseşte Descoperirea dumnezeiască cea mai presus de fire. 29. Ce este Sfânta Scriptură

31. Prin ce se deosebeşte Sfânta Scriptură de celelalte cărţi?

32. Sf. Scriptură ne poate călăuzi, ea singură, pe calea mântuirii

în lucru…

BOGĂȚIE VS. SĂRĂCIE

BOGĂȚIE VS. SĂRĂCIE

BOGĂȚIE VS. SĂRĂCIE 2

BOGĂȚIE VS. SĂRĂCIE 3

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. Biserica a ajuns în cea mai adâncă beznă spirituală pe care nu o vede si o neagă (07.01.2009)

        Nici o biserica nu este pe calea cea buna dupa cum ne transmite insusi Dumnezeu. Din perioada apostolilor, biserica incepuse sa decada. Ca urmare cum ar putea ea in prezent sa se afle intr-o stare de luminare, sa cunoasca astfel Adevarul ? Ea a decazut treptat, treptat iar capii ei nu vad asta ci fiecare se crede pe calea cea buna. In loc sa caute Adevarul, sa ceara calauzire, sa puna in practica invataturile date de Iisus ele se acuza unele pe celalalte ca si cum una ar fi mai buna decat alta. Nu exista asa ceva. Nici una nu este mai buna decat alta. Nici un om nu este mai bun decat altul. Cum poate o biserica, care este formata din oameni, sa fie mai buna decat alta ?

        Daca biserica este pe o cale buna, de ce oare ar mai reveni Iisus ca sa faca secerisul ? Ne-am indrepta astfel usor, usor pe calea cea buna fiind intr-o continua evolutie spirituala asa cum evolueaza tehnica. Da, tehnica evolueaza, dar spiritul este suprimat.

      Bisericile nu ar mai trebui sa se acuze intre ele caci cutare sau cutare biserica greseste, ci sa se analizeze pe sine insusi. Daca o biserica considera ca este pe calea cea buna, cu toate ca nici una nu este, si considera ca alta biserica sau altele sunt pe o cale gresita ar trebui sa se roage pentru ele. Dar face vreo biserica asta ? Isi gasesc ele barna din ochiul lor sau gasesc paiul din ochiul altora. Raul e instalat de Satan in toate. Unele sunt acuzate ca au anumite practici dar cele care acuza pot avea greseli si mai mari pe care ele nu si le vad. Din propria experienta si calauzire divina pot spune ca unele practici care aparent nu par deloc periculoase pentru suflet pot fi mai grave decat cele care par cele mai grave. Una e sa faci o greseala, poate inconstient, orbit de pacat, dar poate alta e sa vezi si sa nu faci acea greseala, dar sa ai o mandrie imensa care te distruge.

        Dumnezeu ne transmite ca fiecare trebuie sa invinga mai intai cu armele divine lumea din sine insusi si abia apoi poate sa foloseasca cu succes aceste arme divine, care sunt Iubirea si Pacea Divina, impotriva lumii exterioare. Aceasta invatatura sfanta data oamenilor se poate transpune si in biserica. Astfel acea biserica care ar reusi, deci urmand calea, sa obtina si binecuvantarile Cerului, ar atrage un numar din ce in ce mai mare de enoriasi caci oamenii vor vedea minunile savarsite aici. Dar cum faptele nu apar sau sunt foarte rare, ce biserica sa mai stea ca stindard al lui Dumnezeu?

        Fiecare spune ca stie Adevarul !? Dar daca te duci la toate constanti ca niciuna nu spune la fel. Exista un singur Adevar si nu mai multe. Acele afirmatii nu sunt adevaruri ci rataciri inspirate de Satan bisericii prin oameni.

       Nu e oare mandrie cand spui ca stii Adevarul ? Nimeni nu-l cunoaste. Putem spune ca cunoastem pasaje din Biblie, dar nu le stim. A spune ca le stii denota o mare mandrie care te plaseaza pe acelasi nivel cu Dumnezeu. Câtă blasfemie ! Omul, fiinta decazuta in ultimul hal, a spune ca stie ceea ce stie insusi Dumnezeu, cum sa nu fie orbit de atata mandrie ?

       Cuvintele lui Dumnezeu au intelesuri infinite, dupa cum si Dumnezeu este infinit, dar omul cate intelesuri poate da el unui singur pasaj ? Daca Dumnezeu ii da intelesuri infinite sa-i dea si omul macar o mie, hai nu o mie, macar o suta. Poate el asta ? Niciodata. Atunci sa nu mai zica ca stie Adevarul.

      Nu spune Iisus ca daca dorim sa devenim copii ai lui Dumnezeu sa fim asemenea copiilor caci altfel nu vom ajunge in Imparatia Sa chiar daca am fi ucenicii Sai. Ce trebuie sa facem in aceasta privinta ? Sa luam exemple chiar de la copii ! Acestia nu cunosc nimic si vin la scoala. Aici ei accepta orice invatatura care li se da si o cred ca adevarata. Ei nu vin si se contrazic cu invatatorii lor ca ei ar sti mai bine caci ei nu au mandrie in ei. Iar unde nu inteleg cer explicatii suplimentare. Iata exemplul ! Ce fac capii bisericii in aceasta privinta ? Nimic. Ei prefera sa se intalneasca intre ei si sa filozofeze cea mai descoperit unul sau altul, sa invete astfel de la altii care sunt pe ranguri ierarhice superioare. Aici e cea mai mare mandrie si prostie. Au avut oare ucenicii lui Iisus ranguri ierarhice intre ei ? S-au contrazis ei vreodata intre ei, ca fiecare stie Adevarul mai bine ca celalalt, ca se existe astfel dezbinare? Niciodata. Dar ce fac preotii si pastorii ? Sunt ei pe calea cea buna? Cata intelegere si iubire exista intre ei ? Credinta adevarata se vede din fapte. Putem vedea astfel din faptele lor ca sunt credinciosi cu adevarat ? De ce exista scindare ? Ei sunt credinciosi in aparenta, adica ei se numesc credinciosi, dar rezultatul nu se vede.

      Atunci cand vin cu interpretari ale Bibliei, ei le fac ei, ei cred ca stiu Cuvantul, ca si un prescolar care ajunge in clasa I dar din primele zile el zice ca stie totul, fara sa-l fi invatat nimeni. Ce ar trebui sa faca acesti asa autointitulati reprezentanti ai lui Dumnezeu pe Pamant ? Sa vina ca niste prescolari in fata Invatatorului Ceresc si sa admita ca ei nu stiu nimic si ca vor sa inceapa de la zero, adoptand astfel o pozitie umila in fata lui Dumnezeu. Insusi Dumnezeu in scrierile scribilor din ultimele secole, scrieri necunoscute si negate de biserica spre pierzarea ei, ne invata ca daca vrem sa-i devenim ucenici trebuie sa ne lapadam de tot ceea ce am invatat si sa o luam de la capat. Facem noi asta ? Niciodata. Noi nu putem avea Adevaratele Invataturi chiar daca le dorim cu ardoare atata timp cat tinem stransi cu dintii vechile invataturi lumesti gresite. Ne pare rau sa renuntam la ele caci le-am capatat in atatia ani si cu atata truda. Nu vrem noi oare sa slujim astfel la doi stapani, caci prin asta acceptam si invaturi inspirate de Satan ?

       Dupa ce te nasti incepi usor, usor sa inveti, caci nu cunosti nimic. Asa trebuie sa facem si cand ne nastem a doua oara, cum se amagesc oamenii de la protestanti care considera asta. Nasterea a doua oara inseamna sa devii o fiinta cu totul noua iar daca ii observam putem vedea schimbari in bine dar vedem si parti din vechiul caracter care sunt din plin, si chiar ii definesc ca persoane. Atunci cum pot ei spune ca s-au nascut astfel a doua oara cand vechiul om inca mai exista in ei si e din plin ? Se autoamagesc, crezand ca sunt pe calea perfecta.

       Daca vrei sa te nasti a doua oara trebuie sa fie o schimbare majora, care recunosc este foarte grea sa se faca in lumea actuala. Omul nascut a doua oara trebuie chiar sa se comporte ca un copil. Ce face copilul: el nu pune pret pe haine, mancare, lucruri. Cu ce i se da se imbraca, ce i se da mananca si nu tine deloc la obiecte, chiar le distruge fara sa-i para rau. Omul care se crede nascut a doua oara face el asta ? Haine alege ce-i place, mancarea nu mai e simpla si sanatoasa ca a copilului ci o apreciaza, ii savureaza gustul, pe cand copilul mananca sa-i treaca foamea fara sa puna pret pe mancare, doreste sa termine cat mai repede ca sa plece sa se joace; pentru obiectele pe care le pierde sau i se distrug sufera, pe cand copilului nu-i pasa. Asta ca asta, dar acum vine partea cea mai grea. Daca pe copil il inveti ceva iar apoi vii si ii spui sa renunte la cea ce a invatat ca e gresit el crede si te urmeaza in noile invataturi. Poate insa un om, care a invatat atatia ani teorii gresite, interpretari false ale Bibliei, intr-un cuvant: o intreaga urzeala de cunostiinte gresite induse de Satan, sa renunte brusc la ele si sa zica “Totul a fost fals, de azi renunt la ele, nu mai cunosc nimic si doresc ca insusi Tu Doamne sa ma inveti Adevaratele Invataturi”. Poate un pastor sau un popa dupa atatia ani de servici sa vina la biserica in fata enoriasilor si sa spuna ca nu stie nimic si vrea sa o ia de la zero, cerand astfel calauzire ? Bineinteles ca nu poate, pentru ca mandria din el nu-l lasa caci se face de ras. El nu vrea sa ia astfel calea umilintei pe care ne-o cere Cristos. Chiar daca nu ar face asta in public, o face el in particular, in singuratatea lui ? Nicidecum. Daca nu stie ceva… mai citeste sau se intalneste cu altii “mai mari” ca sa-i destainuie neclaritatea. Se roaga si la Dumnezeu unii din ei, mai mult sau mai putin, dar cum sa fie ei ajutati daca ei nu vor sa renunte la cunoasterea lor gresita ? Cum vrei sa te faci sanatos daca otrava nu iese de tot din organism. Asa si aici: cum vor sa fie ei salvati primind Elixirul Adevarului de la Dumnezeu cand ei nu vor sa renunte la otrava minciunii pe care o au in ei. Trebuie sa faca o alegere caci timpul este scurt si trece cu repeziciune si se trezesc la un moment dat cand nu mai pot face nimic.

     Asa ca aceasta scriere a mea, inspirata divin, căci eu nu puteam de la mine sa aflu astfel de adevaruri, trebuie sa ridice semne de intrebare oamenilor care se cred crestini, indiferent de biserica din care fac parte sau de faptul ca sunt reprezentati ai bisericii sau simplii enoriasi.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________


2.
A doua nastere (26.7.2009)

     Copilul este sincer, nu minte, chiar daca este intrebat ceva de o persoana vicleana, adica un secret, pe care un tanar sau un adult nu l-ar destainui deoarece poate avea consecinte nefaste.

   Copilul nu duce grija zilei de maine, daca v-a mai avea mancare, lucruri sau alte obiecte  trebuincioase pentru ca nu-l intereseaza, deoarece e obisnuit ca parintii sa-i ofere tot ceea ce are nevoie si el nu pune pret pe partea materiala.

    Cand distruge ceva nu pune pret pe obiectul respectiv oricat ar fi el de scump ci se gandeste doar sa nu fie pedepsit de catre parinti.

    La varstele foarte mici copilul nu vine cu cerinte in fata parintilor, sau vine foarte rar, caci ceea ce are nevoie i se ofera deja cum daca vom cauta Imparatia lui Dumnezeu totul va veni de la sine. Copilul poate avea unele cereri iar in cazul in care acestea sunt gresite si nu il ajuta, parintele intelept nu i le satisface pentru ca in primul rand vrea binele copilului sau si eventual ii explica de ce nu i le satisface pentru ca copilul sa nu sufere pentru ca nu i s-a indeplinit dorinta. Tot asa si Parintele nostru Ceresc procedeaza cu copiii Sai care vin cu cereri gresite chiar daca ei le considera bune, nu le spune insa direct de ce nu sunt bune ci ii ghideaza prin situatii de  viata ca acestia sa descopere ei insisi de ce nu sunt bune prin aceasta sufletul lor primind maturizare.

    In legatura cu respectul exagerat pentru oameni un copil ii intreaba pe cei mari vorbindu-le de la egal la egal, nu tine cont de gradele sau functiile acestora, pe cand noi folosim un limbaj cu o stima exagerata ne numim “domni” si “doamne” de parca am domni peste ceva, cand nu avem controlul perfect asupra noastra insine. Un copil mic nu tine cont de aceasta politete exagerata ce slaveste omul.

    Un copil admite mereu ca tatal sau il poate proteja de pericole (căci el e slab) si totodata se lasa indrumat

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3. Eterna damnare a unui suflet (6-09-2008) 

    Ce zic preotii sau pastorii despre Dumnezeu ? Ca pe pacatosi ii arde in focul vesnic. Ce fel de Dumnezeu au ei ?  Unul pe care si l-au creat, ce nu exista. Ganditi-va bine: oamenii fac tot felul de atrocitati pe Pamant. Daca ar fi un Dumnezeu cum cred ei, adica un razbunator pentru pacate, de ce nu s-ar razbuna pe noi aici, pe Pamant ? Este oare Dumnezeu sadic, adica sa lase creatia sa sufere din rautatea multora si sa stea indiferent si abia sa astepte ca acesti oameni nemernici sa moara ca apoi sa le pedepseasca sufletele in focul vesnic ? Cum incearca sa ne ajute mereu aici pe Pamant, nu ar incerca sa ne ajute si in Ceruri ? Dupa cum spune chiar El, intr-o revelatie care reproduc acum cu cuvintele mele ce am inteles: daca noi oamenii care suntem rai si razbunatori condamnam un raufacator dandu-i o pedeapsa o anumita perioada ce corespunde faptei sale, cum putem crede ca Iubirea Eterna l-ar pedepsi la infinit ?! Nu spune oare Biblia : Dumnezeu doreste salvarea pacatosului, nu moartea lui ?

      Daca ar fi asa, si atunci cand a fost pe Pamant ar fi dat numeroase dovezi despre acest atribut crezut de popi si anume razbunarea, omorand numerosi oameni foarte rai ca sa dea un exemplu celorlalti mai putin rai ca asa vor pati si ei in Ceruri daca nu se vor schimba. A omorat oare Iisus vreun suflet ? Chiar si sufletele demonice ce posedau oamenii au fost lungate din ei si nu omorate. Cititi de asemenea  parabola fiului risipitor. L-a nimicit oare tatal lui cand s-a intors ? Nu a plecat oare pastorul sa-si gaseasca oaia ratacita lasand singure 99 de oi ?

     Dar acesti oameni care evoca eterna damnare sunt aserviti Satanei speriind pe cei nestiutori prezentandu-le un Dumnezeu rau si razbunator. De ce ? Din aceasta prezentare satanica unii profita imens de pe urma celor prosti facandu-le slujbe la imormantari ca sa fie iertati, de parca ar fi ei niste mijlocitori ai lui Dumnezeu care ar avea anumite haruri. Daca le au de ce traiesc in halul in care sunt ? Alti oameni care aud astfel de “invataturi” ce zic ? Isi creaza un Dumnezeu tiran, nu stau sa gandeasca daca-i adevarat sau nu si accepta si cum nici unei fiinte libere nu-i place dictatura si pedeapsa va dati seama ce repulsie simt. Altora nu prea le pasa ce fac si daca tot exista focul vesnic, la care e practic imposibil sa nu ajungi, atunci ce zic: De ce sa mai ma chinui o viata cu restrictiile cand tot mor macar acum sa traiesc la maxim facand toate placerile carnale -hedonismul.

     Dar cine sunt acesti asa numiti “reprezentati ai lui Dumnezeu” ? Adevarate progenituri ale iadului imbracate in sutane ca sa insele oamenii, adevarate morminte varuite, in exterior au asa zisele haine sfinte care defapt nu le servesc la nimic, iar interiorul lor raspandeste moartea, dar ce moarte ? Nu a trupului ci cea mai grava – moartea spiritului.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

4. Cui trebuie sa te rogi (12-10-2008)

     Nu trebuie sa te rogi la asa numitii sfinti sau la ingeri ci doar la Dumnezeu, nici un inger care-ti aude rugaciunea nu zice; “Stai un pic ca ma duc sa-l ajut” facand astfel totul din propria-i initiativa, ci totul se realizeaza cu voia Tatalui, astfel trebuie sa ne rugam doar la Dumnezeu.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Completare la eterna damnare prin focul vesnic (3-11-2008)

     Dumnezeu ne transmite ca este foarte important ca in evolutia unui suflet sa nu fie constrans si sa se pastreze liberul albitru. Dumnezeu ne spune chiar despre minuni ca ele constrang, cel mai bine este ca oamenii sa se schimbe prin credinta fata de Cuvantul lui Dumnezeu. Satan stiind acest lucru se foloseste de pasajul cu focul vesnic prin intermediul popilor si pastorilor sa constranga oamenii, adica nu sa se schimbe din placere ci de frica, ceea ce este foarte grav pentru evolutia unui suflet. Exista focul vesnic si eterna damnare ca o pedeapsa la incalcarea Legilor lui Dumnezeu dar aceasta pedeapsa nu se aplica etern unui suflet ci doar pana cand se schimba. In schimb Satan prin asa zisii reprezentati ai lui Dumnezeu vrea sa distruga lucrarea de mantuire a sufletelor prezentandu-le un Dumnezeu tiran, adica atribuind caracteristicile lui, lui Dumnezeu. Câtă nemernicie sa atribui niste trasaturi odioase si abjecte Fiintei care te-a creat si te-a iubit, ca sa te ridici tu deasupra Lui.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

6. Pe cine alegem călăuza (22-12-2008)

     Oamenii sunt orbi, spiritual vorbind, in aceste conditii noi avem de ales de cine vrem sa fim calauziti. Daca alegem pe Domnul Iisus, ne va conduce pe cararea ce duce la lumina si astfel ne vom recapata vederea ( trezirea spirituala sau nasterea intru spirit ). Insa daca vrem sa fim propria noastra calauza, ce vom face, căci nu mergem pe o campie ci pe un munte. In acest caz calauza va fi Satan, adica tentatiile malefice ale trupului care ne indreapta spre prapastie, si care este consecinta ? – Moartea.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7. “Preasfintii” (9-01-2009 )

     1 Ioan 1:8  Daca zicem ca nu avem pacat ne inselam singuri si adevarul nu este in noi

     Solomon: Nu este om sa nu pacatuiasca. Imparatii 8:46

     Pe Pamant nu este nici un om drept care sa faca binele fara sa pacatuiasca. Ecleziastul 7:20

     Romani 3:10  Nu este nici un om drept, nici macar unul.

     Iov 15:15,16  Cerurile nu sunt curate inaintea Lui cu atat mai putin fiinta uracioasa si corupta- omul care bea nelegiuirea ca apa.

      Ce zice Pavel: Ca este cel dintai pacatos de pe Pamant. Ce spune Biblia : caci unul singur este sfant, Iisus Cristos, in rest toti oamenii sunt pacatosi. Ce spun popii despre unii din ei: ca sunt preasfinti. Asta e cea mai mare blasfemie la adresa Cerului. Una este sa zica un om care nu are treaba cu credinta, ca el nu are nu stiu ce pacate mari, caci acesta nu a cunoscut ce spune Biblia si se gandeste ca nu a facut rautati mari oamenilor cum fac altii, sau chiar sa zica ca nu are pacate, caci cu toate ca greseste el se compara cu alti oameni rai, dar alta e sa cunosti Biblia, sa iei calea credintei si nu doar sa afirmi asta ci mai grav sa spui ca esti preasfant. Despre Cristos sta scris ca este sfant dar popii nu zic numai ca sunt sfinti ei zic ca sunt preasfinti deci ceva mai presus decat Cristos. Chiar daca nu se considera mai presus decat Cristos prin cea ce zic arata asta. Si dupa ce ca sunt pacatosi mai pot si sfinti ?! Dumnezeu a luat El insusi calea umilintei si e Dumnezeu, nici un om nu o sa poata concepe vreodata in gandire cine este Dumnezeu; Pavel da exemplu de umilinta zicand ca este cel mai mare pacatos, dar de ce nu pot spune si popii sau episcopii sau cum se autonumesc ei, asta ? Ce ne transmite Dumnezeu: sa fim ultimii pe Pamant ca sa fim primii in  Imparatia Cerurilor, dar ce fac popii, se pun ei ultimii sau se pun primii, astfel incat vor fi ultimii in Imparatia Lui Dumnezeu.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

  8. Despre lumânări. (1-12-2009)

      Oamenii cred ca prin ele lumineaza calea sufletului care paraseste trupul. Aparent nevinovata, ba chiar benefica aceasta practica este una pur satanica. Numai Dumnezeu poate lumina calea unui om, nu omul. Si apoi sufletul este intr-o alta lume, nu poate primi o lumina din lumea noastra. Acum mai realizez ceva. De ce cred oamenii ca sufletul are parte de negura pe drumul sau, poate sunt constienti ca e pacatos si de ce nu se ocupa atunci din timpul vietii sa-l calauzeasca spre lumina pe acesta si pe ei insisi ? Fiindca pacatul e placut sa-l faci o viata, sa traiesti in dezordine, si apoi e foarte usor sa aprinzi doar o lumanare.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

  9. Paradisul. (31.07.2010)

     Cum este Paradisul ? Oamenii si-au pus mereu intrebarea aceasta si au gandit Paradisul in diferite feluri conform ratiunii lor lumesti de a gandi. Astfel, in functie de particularitatile psihice ale fiecaruia au aparut diferite imagini ale Paradisului, atatea cati ganditori au fost. Paradisul fiecaruia era diferit pentru ca era “construit” pe principiile sale de a se gandi la fericirea suprema, principii bazate pe ratiuni lumesti. Aceste ratiuni lumesti nu aveau catusi de putin legatura cu conceptul real de Paradis. Poate omul, fiinta decazuta in materie, sa elaboreze cat mai elevat conceptul de Paradis ? Poate el descrie ceva ce nu a vazut si simtit vreodata ? Practic vorbesti de necunoscut. Cum oare astfel sa descrii ceva ce nu cunosti ? Este o nebunie fara seaman. Si pana la urma ne intrebam “Cum este Paradisul ? Unde este el ? Cum se poate ajunge acolo ?” si ne dorim raspunsuri cat mai apropiate de Adevar.

     Dar cum putem afla noi Adevarul cu privire la Paradis din moment ce noi oamenii suntem toti spirite decazute in materia grea. Acest concept ni s-a pierdut odata cu caderea noastra. Prin urmare, prin noi, adica prin ratiunea noastra lumeasca ce este decazuta ca si noi, nu il vom cunoaste niciodata. Dar pana la urma vrem, ne dorim sa avem o cunoastere macar vaga despre Paradis. Stim foarte vag ca este un loc unde domneste fericirea eterna si multi dintre noi doresc sa aibe parte de ea. Dar cum este aceasta fericire si cum o putem gasi? -asta e o alta intrebare careia ii dorim raspunsul. Astfel, ca sa cunoastem Paradisul nu doar ca concept ci ca sa avem parte si de el, trebuie sa cautam pe Acela care cunoaste cel mai bine Paradisul pentru ca El l-a fondat, El este Creatorul Lui, deci trebuie sa mergem direct la Sursa. Paradisul nu este doar un loc unde te simti bine ci o stare, o stare de o infinita fericire ce deriva din Dumnezeu. Paradisul nu este un loc anume amplasat undeva in Creatie, unde trebuie sa ajungi, aceasta este o parere pur lumeasca, bazata pe ratiunea umana ce apartine iadului, iad care face tot ce-i sta in putere sa-l indeparteze pe om de Dumnezeu. Astfel noi oamenii cand vrem sa ajungem undeva unde ne place trebuie doar sa plecam intracolo. Tot asa ne gandim si cu privire la Paradis dar ne inselam amarnic. Daca vom proceda astfel niciodata nu-l vom gasi, astfel cei mai multi care il doresc isi abandoneaza intr-un final cautarea dezamagiti. Acesti oameni nu au gasit Cheia cautarii. Si pana la urma care este aceasta cheie si cum putem ajunge in Paradis ? La noi, pe Pamant orice locuinta isi are o cheie, pentru ca oamenii nu mai traiesc in Ordinea Divina si astfel au aparut tot felul de hoti care te pot prada. Doar un prieten sau un om bun iti poate patrunde in locuinta si asta cu acordul tau. Prin urmare si in Paradis nu poate patrunde orice om rau ci trebuie sa fii pur, pentru ca Paradisul este pur, un om “murdar” nu poate patrunde acolo, trebuie mai intai sa se curete. Poate sunt greu de facut inteles dar pana la urma vreau sa va indic modul de a intra in Paradis si sa va ofer prin concepte lumesti sarace o imagine cat mai buna a acestuia.

          Paradisul este o stare, o stare de fericire suprema pe care putem sa o capatam fiecare. Nici un om nu are accesul interzis la a gasi si avea Paradisul. Toti il putem gasi. Unii vor spune ca doar unora le este permis caci doar acestia sunt puri si prin urmare il merita, referindu-se la oameni care considera ca au acumulat merite in acest sens. Nu va luati dupa ce spun acestia pentru ca ei sunt oamenii Satanei ce raspandesc minciuna si deceptia. Eu va spun: Care om de pe Pamant e pur ? Nici unul! Toti suntem fiinte decazute, pacatoase, deci prin faptele noastre nu meritam nimic. Prin noi nu putem gasi niciodata Paradisul. Cu toate ca suntem pacatosi, oricare din noi poate gasi Paradisul.

          Ca sa gasim Paradisul trebuie sa-l cautam pe insusi Proprietarul acestuia, care este Dumnezeu. Ce este Paradisul ? Paradisul este Imparatia Sa. Unde este Paradisul ? In noi. Unii se vor mira si vor spune: “Cum in noi ?!” Nu va mirati bieti rataciti pentru ca acesta este Adevarul. Imparatia lui Dumnezeu nu consta in diferitele placeri lumesti pe care noi le cautam spre a le satisface caci acestea nu sunt deloc Paradisul ci acestea sunt doar amagirile Satanei de a ne devia de la calea cea dreapta, cea corecta pe care ar trebui sa mergem fiecare. Chiar daca aceste placeri sunt aparent inocente si chiar daca prin satisfacerea lor nu facem rau nimanui ele tot apartin iadului caci ne fac rau noua insine. Daca as putea face o slaba comparatie, infinit mai mica ca realitatea, ar fi aceasta: Un calator epuizat si ratacit se afla in desert. El isi traieste in agonie ultimele clipe de viata in atmosfera torida a desertului. Setea si foamea il vor rapune. Moartea este eminenta. Intr-un final, in ajunul mortii el gaseste o balta inconjurata de mocirla, apa este statuta, e fierbinte si pute. Viata care exista la un moment dat in ea a pierit iar organismele au intrat in putrefactie. Cu toate astea ratiunea lui il indeamna sa bea cat mai repede din aceasta apa pentru a-si salva viata. Prin urmare el bea. La starea jalnica in care se afla, aceasta apa i se pare o binecuvantare cu toate ca e otravita. Intr-un final, dupa ce si-a potolit setea, el pleaca. Nu poate ramane aici cu toate ca aici a gasit apa, pentru ca in final aceasta se va epuiza si el va muri. Trebuie sa paraseasca desertul pentru a trai. Prin urmare calatorul nostru a parasit aceasta balta otravita si isi continua drumul. Starea de agonie nu a disparut doar setea i s-a mai potolit intr-o oarecare masura. La scurt timp dupa ce a parasit balta zareste in departare o oaza. Aceasta ii este salvarea. Palmieri falnici se ridica din nisip si fac umbra desertului. Fructe de diferite feluri si arome se gasesc pe acestia. Izvoare de apa pura si rece alimentaza oaza. Un adevarat colt de Paradis in acest imens infern care este desertul. Un suras apare calatorului nostru pe fata chinuita atunci cand isi vede salvarea. El se indreapta cu bucurie spre acest Paradis. Distanta este mica, dar ce se intampla ? Calatorul nostru da semne de durere. Un chin puternic pune stapanire pe acesta. El se apleaca tinandu-se de burta. Cade in genunchi. Durerea il rapune usor, usor. Cu fata mutilata de durere el se prabuseste in nisipul fierbinte. Apa otravita a baltii i-a afectat tot trupul. Moartea l-a rapus. O tristete se revarsa asupra noastra vazand ca acest om nu si-a gasit salvarea cu toate ca a fost foarte aproape de ea. Cum oare de s-a intamplat asta ? De ce nu a scapat ? Si mai avea asa putin… De ce a trebuit sa moara ?

         Am sa va explic aceasta parabola care mi-a fost inspirata divin si de ce a trebuit sa moara acest om. Vina ii apartine in totalitate.

         Calatorul epuizat si ratacit este omul care se afla pe acest Pamant. El este ratacit pentru ca l-a parasit pe Dumnezeu si epuizat pentru ca prin cautarea lui nu Îl gaseste.

         Desertul este lumea. Aceasta este pustie. Ea reprezinta infernul. Infernul nu este doar un loc urat ci el este creat de oameni.

       Atmosfera torida a desertului sunt pacatele oamenilor care sufoca spiritul.

         Setea si foamea nu reprezinta in plan spiritual acele stari care le traim in plan fizic in urma lipsei de apa si mancare ci reprezinta stari sufletesti, lipsuri ale sufletului pentru Viata si Fericire. Cand spun Viata ma refer la Viata Eterna iar cand spun Fericire ma refer la Iubirea Divina.

         Calatorul nostru le cauta sau mai bine zis sufletul nostru cauta Viata si Iubirea Eterna pentru ca fara acestea isi va gasi moartea, pentru ca aceasta lume nu-i poate oferi decat moartea.

         Balta inconjurata de mocirla reprezinta moartea. Apa baltii reprezinta fericirea lumeasca.

         Pentru a ajunge la apa baltii calatorul trebuie mai intai sa treaca si sa se murdareasca cu mocirla. Morcila reprezinta petele negre de pe suflet in urma savarsirii pacatelor prin satisfacerea sufletului prin diferite placeri lumesti, placeri care apartin iadului.

         Apa reprezinta viata. Ea este statuta, este fierbinte si pute. Se stie ca prin miscare apa se purifica. Aici insa apa a stat si prin urmare moare. Ce simbolizeaza in plan spiritual ? Viata o are omul dar nu este a lui, ii este data de Dumnezeu omului ca el sa o caute. Ea nu este a lui ci trebuie sa devina al lui. Omul sa-si insuseasca propria sa viata ca sa o aiba. Astfel viata omului trebuie sa fie activa. El nu trebuie doar sa creada in Dumnezeu pentru ca credinta fara fapte este moarta. Astfel el trebuie sa infaptuiasca ceea ce a insusit prin Cunoasterea Divina. Latenta conduce catre moarte. Astfel “apa este statuta” inseamna viata in latenta a omului care-l conduce catre moarte.

        Atmosfera torida a desertului a incins aceasta apa, facand-o fierbinte sau mai bine zis pacatele acestei lumi omoara viata.

      Atunci cand apare moartea isi face simtita prezenta mirosul de putreziciune. Daca in plan fizic materia organica care se descompune emana un miros pestilential si in plan spiritual mirosul mortii isi face simtita duhoarea atunci cand pacatele omoara sufletul. Este un alt miros.

       “Ratiunea lui il indeamna sa bea cat mai repede din aceasta apa pentru a-si salva viata”. Altfel spus: gandirea lumeasca bazata pe principiile iadului indeamna sufletul omului sa guste din “placerile vietii” adica din pacate sau mai bine zis din moarte.

       Omul, in starea jalnica in care se afla, nu stie ca aceste placeri sau pacate il vor conduce la moarte ci crede ca ele ii vor darui fericirea- “aceasta apa i se pare o binecuvantare”.

     “Prin urmare el bea”- prin urmare omul gusta din aceste placeri efemere care-si vor avea efectul mai tarziu.

     “Dupa ce si-a potolit setea, el pleaca”, pentru ca el stie ca apa de aici se va termina si isi cauta alta care sa il tina in viata. In viata omul nu savarseste doar un anumit tip de pacate ci cauta varietate. De ce  ? Pentru ca Spriritul Divin din el il  calauzeste si ii arata ca el nu-si poate gasi fericirea in ceva pacatos si trecator ci trebuie sa caute ceva pur si etern. Dar omul decazut nu constientizeaza asta si odata ce un pacat il satura si nu-i mai place, se arunca in altul spre a-si cauta fericirea dar nici acesta nu i-o poate aduce si atunci incepe sa caute un altul si un altul si tot asa mai departe.

    “Starea de agonie nu a disparut, doar setea i s-a mai potolit intr-o oarecare masura”. Agonia mortii in care se afla sufletul uman lipsit de Dumnezeu nu dispare atunci cand sufletul se complace in ea, iar setea de Viata si Fericire el crede ca si-o poate satura prin placeri lumesti care sunt vremelnice si care niciodata nu pot sa sature setea sufletului spre etern.

    “La scurt timp dupa ce a parasit balta, zareste in departare o oaza”. Aceasta descriere ne arata cat de mica este distanta pe care trebuie sa o parcurga omul pentru a obtine Viata si Fericirea Eterna. Acestea sunt practic in noi.

    Palmierii falnici, fructele de diferite feluri, izvoarele de apa pura si rece reprezinta in plan spiritual toate binefacerile pe care le ofera Raiul.

     Ce a ales insa calatorul nostru ? Apa baltii in schimbul apei pure din oaza. Ca urmare el si-a gasit sfarsitul si vina este doar a lui. Ce face omul pe pamant ? Nu cauta Fericirea si Viata Eterna ci placerile lumesti care apartin iadului, pentru ca acestea sunt mai usor de obtinut, cum balta s-a aflat la o distanta mai mica pentru calatorul nostru, fata de oaza. Da, oaza a fost mai departe dar nu la o distanta mare fata de balta ci in apropiere, cum si Imparatia lui Dumnezeu nu este la o distanta mare de noi ci este chiar in noi.

     Am terminat de explicat corespondentele spirituale ale acestei parabole si asta nu prin mine insumi ci prin gratia lui Dumnezeu, dar mai ramane intrebarea: “Pana la urma am inteles ca Imparatia lui Dumnezeu se afla inlauntrul nostru dar unde este aceasta si cum putem ajunge la ea ?” Am sa va raspund.

      In inima noastra exista o camaruta secreta, nedescoperita de catre oameni, camaruta care este sediul Spiritului Divin. Ce ne transmite Iisus: “Iata Eu stau la usa si bat”. Noi trebuie doar sa Il primim. Mai devreme spuneam ca Paradisul este pur iar noi suntem “murdari” iar pentru a intra acolo trebuie sa ne curatam. Ca urmare trebuie sa deschidem aceasta usa si sa Îl primim pe Cristos in sufletul nostru. Aceasta este Fericirea Suprema, comuniunea cu Creatorul nostru sau mai bine zis cu Tatal nostru Ceresc. Vorbeam mai devreme de o Cheie. Aceasta Cheie este necesara ca sa deschidem usa, fara ea aceasta va ramane vesnic inchisa. Care este Cheia ? Cheia nu am detinut-o noi ci ea ne-a fost data tot de Dumnezeu, noi trebuie doar sa o luam si sa deschidem usa. Ce este Cheia ? Cheia este Cunoasterea Divina, mai bine zis Invataturile Divine sau Adevarul. Mai in detaliu- Poruncile Iubirii care trebuie puse in practica. Dumnezeu este Iubire si nu poti ajunge la El decat prin iubire, tu trebuie sa devii iubire: Iubire de Dumnezeu si iubire pentru semeni.

      “Cautati adevarul si adevarul va va face liberi”. Nu suntem noi oare liberi ? Nicidecum. Noi suntem suflete incarcerate in carne si trebuie sa gasim Cheia pentru a deschide usa si a ne elibera din aceasta inchisoare pentru a deveni ceea ce am fost odata, inainte de cadere si anume spirite libere.

      Prin iubire de Dumnezeu si de semeni vine si respectarea poruncilor si astfel sufletul nostru murdar de pacate se va curata , va deveni stralucitor, pur, si astfel va reusi sa deschida usa spiritului din inima noastra iar atunci acest spirit se va revarsa in sufletul nostru si vom fi una cu el, acesta inseamna comuniunea cu Dumnezeu si renasterea intru spirit. Aici spune Pavel: “nu mai traiesc eu ci Cristos traieste prin mine”. Deci fericirea suprema, Paradisul, consta in comuniunea cu Dumnezeu, Tatal nostru preaiubitor. Depinde de noi daca ne dorim aceasta.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  10. Botezul la copii (21-5-2011)

     Preotii zic ca prin intreita afundare in apa este spalat pacatul adamic. Adam s-a cait si a fost iertat iar copilul la cateva luni nu are pacate, el nu este fiinta rationala si nici nu trebuie prea multe explicatii, deci nu are pacate. Botezul pe care-l facea Ioan era ceva simbolic, el nu purifica cum cred unii oameni. Astfel, asa cum trupul se spala de murdarie cu apa, tot asa omul trebuie sa spele sufletul de pacate prin pocainta si prin punerea in practica a invataturilor divine, prin care va fi purificat. Dar ca sa fie botezat cu apa omul trebuie sa aibe o varsta la care e constient de pacatele sale si de faptul ca ele aduc moartea spirituala.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 11. A pupa mâna preotului (21-05. 2011)

      Un preot nu trebuie sa-si intinda mana pentru a fi pupata de oameni, care se mai si apleaca in fata sa. Aplecarea este un semn de respect pentru un om despre care se considera a fi ucenic a lui Cristos dar aceasta aplecare are in ea corespondenta unei inchinari sau venerari. Astfel, acesti oameni ar trebui sa stie clar ca oamenii nu au voie sa se inchine sau sa venereze tot oameni si sa-si trezeasca enoriasii din somnul lor de moarte. Insusi Domnul a spus sa nu ne inchinam Lui ci sa-L iubim, pentru ca El este pentru noi un Parinte preaiubitor iar noi suntem copiii Lui. Si ce doreste mai presus un parinte de la copiii sai: sa se inchine in fata lui sau sa-l venereze ori sa-l iubeasca nespus de mult ? Daca un parinte lumesc doreste asta cum sa-si doreasca insusi Domnul altceva din partea copiilor Sai cand insusi El a plasat aceasta dorinta in sufletele parintilor de pe Pamant. Dar fiindca El este adevaratul Parinte al nostru, El trebuie iubit de noi mai presus decat ne iubim pe parintii nostri pamantesti.  Nu spune oare Domnul: “Cine iubeste pe tatal sau pe mama sa mai presus decat pe Mine, nu este vrednic de Mine “ ?

     Chiar daca pe Pamant la unele familii, in trecut si chiar in prezent, se obisnuieste ca copiii sa pupe mana parintilor, asta arata ca acei copii au o recunostiinta pentru faptul ca parintii lor i-au crescut, i-au hranit, i-au ajutat in multe privinte intr-un cuvant, si in semn de recunostiinta si multumire le pupa mainile care au avut grija de ei. Aceasta nu este ceva rau, trebuie sa fim recunoscatori parintilor care si-au indeplinit datoria de parinti, dar a pupa mana unor straini care actioneaza pentru cel Rau, chiar daca nu sunt constienti, aceasta este o greseala mare.

        O comparatie ar fi binevenita. Astfel regii sau imparatii, in infatuarea lor de a se considera stapani atotputernici ai popoarelor peste care conduceau, ba chiar unii se credeau a fi chiar zei pe Pamant, cand ei saracii nu puteau clinti nici macar o piatra prin puterea vointei, erau calauziti de spiritul lui Satan. Acesta se simtea satisfacut cand poporul sau chiar popoare se inchinau cu totii la picioarele lui, cand chiar cei puternici i se inchinau, pupandu-i mana, haina sau piciorul. Era o placere oarba a omului decazut si slab caci un om curat si puternic, un om spiritual nu ar fi dorit deloc asta, pentru el ar fi fost o oroare, caci si-ar fi privit semenii ca pe fratii sai nu ca pe niste supusi. Indiferent de statutul lor nimeni nu era mai presus decat altul, nici chiar pe el insusi nu se considera mai presus decat ceilalti cu toate ca era constient ca e pur iar ceilalti sunt decazuti.  Daca Domnul Însusi spune ca e fratele nostru cum ar fi putut el sa afirme ca ar fi mai presus decat ceilalti oameni?

      Dar omul decazut si slab, a cazut in plasa lui Satan, care i-a oferit pe moment o satisfactie vremelnica ca e atotputernic si ca e venerat, o satisfactie malefica care isi ascundea adevaratul ei scop si anume ca urmand aceasta placere pe Pamant ulterior acesta e injosit si adus la stadiul de sclav pentru stapanul lui. Acest suflet este castigat pentru iad, avand legaturi foarte puternice cu acesta.

      Astfel, la fel cum un asemenea conducator simtea pe Pamant o astfel de satisfactie tot asa si preotii simt cand oamenii li se inchina si ii venereaza. Este o asemanare frapanta. Si astfel Satan si-a stabilit victoria si in cadrul acestora.

      Intr-un cuvant mesajul este: “Nu doresc sa trezesc oamenii invatandu-i ca trebuie sa-L iubeasca pe Dumnezeu si sa ma considere pe mine un frate pacatos de-al lor deci egalul lor, ci trebuie sa le ascund asta. Ei trebuie sa ma vada ca pe un trimis al Domnului, un om superior lor, la care trebuie sa se inchine si sa-l venereze, ca si cum as fi un dumnezeu pe Pamant.” Si nu e asta o victorie a lui Satan tocmai la oamenii care ar trebui sa fie ucenicii sau copiii Domnului pe Pamant ?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 12. Corespondenta între partidele politice si biserici (21-05-2011)

          Partidele politice sunt creatia lui Satan. Daca ele ar constientiza ca sunt pe calea raului s-ar uni si ar lucra in primul rand pentru popor. Un crestin adevarat lucreaza pentru folosul semenilor sai, in primul rand, si asta e satisfactia sau implinirea lui.

         Chiar daca doua partide se unesc, asta o fac dintr-un interes malefic. Daca ar fi puternice nu s-ar uni si ar ramane in continuare rivale sau dusmane, dar constientizand ca un partid este mai puternic ca ele si ca o sa castige, se unesc, chiar daca nu se suporta, doar pentru a-l infrange pe cel puternic. Intre membrii partidelor se pot stabili si relatii de prietenie dar exista o ipocrizie prin care oamenii se respecta, se plac, isi vorbesc prieteneste dar toate acestea sunt de fatada caci fiecare isi urmareste interesul. Aceasta ipocrizie sau prietenie de fatada se poate revela atunci cand cele doua partide unite ajung la putere si incepe lupta pentru functii intre membrii lor. Deci aici primeaza iubirea de sine care este o iubire satanica.

          Cam intr-o masura asemanatoare se petrec lucrurile si cu biserica. Astfel cum Satan a scindat oamenii in grupari politice sau partide tot asa a scindat si biserica crestina primara. La fel ca si partidele, si bisericile cauta sa-si stabileasca suprematia. Suprematia inseamna un numar cat mai mare de oameni sau enoriasi care sa le sustina, avere cat mai multa si nu in ultimul rand – putere. La fel ca si luptele politice sunt si lupte intre culte sau la fel ca si ipocrizia partidelor care se unesc, parand ca se plac intr-o masura asemanatoare exista asa numitul ecumenism sau infratire a bisericilor cu toate ca fiecare isi doreste sa predomine.

          Ca si in scrierea anterioara, la fel cum unui preot ii place sa fie adorat ca un conducator tiranic din vechime sau chiar de azi, tot asa lupta partidelor politice poate fi pusa intr-o asemanare cu lupta diferitelor biserici.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 13. Un mesaj celor care aprind  lumânări la morti  (21-05-2011)

       Acel om orb care face un astfel de ritual pe care nu-l considera ca fiind satanic, ii zic: Cu toate ca consideri ca faci ceva nobil, ajutand sufletul mortului, profunzimea mesajului spune: “Din viata mea, il exclud pe Dumnezeu, nu-i cer ajutorul, ca El sa ilumineze sufletul mortului si nu calea fizica, pentru ca eu sclav orb al stapanului meu Satan, am fost invatat pe ascuns, ca eu sa fac ce consider ca este bun, dar de fapt nu e. Astfel doar eu, care ma plasez deasupra lui Dumnezeu prin ceea ce fac si nu constientizez, doar Eupot lumina calea unui suflet in lumea care pleaca, cu toate ca ar trebui sa stiu ca lumina lumanarii nu poate lumina in alta lume, si unde vreau eu“.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 14. “ Lumina “ de la Ierusalim (21-05-2011)

       In fiecare an de Paste oamenii considera sau cred ca Dumnezeu le trimite lumina Sa prin intermediul unui patriarh sau cum si-o spune el, intr-o incapere ascunsa. De ce ascuns si nu in vazul tuturor ? Se poate si asta, printr-un mecanism ascuns care sa aprinda torta cum de astfel exista si mecanisme care fac sa sangereze statuile bisericii.

      De ce sa ne ofere Dumnezeu an de an o lumina fizica ? Cu ce ne-ar ajuta ea ? Nu a venit Însusi El pe Pamant ? Nu ne-a dat El Însusi Lumina Adevarului ? Nu a trezit El in fiecare secol profeti, scribi si vizionari prin care sa lumineze omenirea oarba ?

       In lumea fizica lumina ne ajuta sa ne orientam. In lumea spirituala o astfel de lumina nu mai este necesara pentru ca Domnul Însusi este Lumina. Nu spune oare Domnul: “Eu sunt calea, adevarul si viata“ ? El Însusi este Lumina, iar aceasta Lumina a plasat-o in fiecare din noi . Noi insa prin decadenta noastra am reusit sa micsoram cat mai mult aceasta Lumina. Noi vrem sa stingem Lumina adevarata din interiorul nostru, o gratie infinita primita din partea Domnului, in schimb ne aprindem lumini fizice care sunt moarte. De ce facem asta ? E simplu. Dupa cum spun si invataturile Divine: Lumea a iubit mereu pacatul, pacat care aduce moartea spirituala, e foarte greu pentru cei decazuti sa renunte la pacatele lor dar in schimb e foarte simplu sa-si aprinda doar o simpla lumanare.

Un zetetic grec, Dl. Kalopoulos, a făcut analize lumânării patriarhului (cerute sub un pretext fictiv) şi a descoperit prezenţa fosforului galben/alb dizolvat într-un stabilizator lichid care îi previne oxidarea. Astfel se întârzie arderea, fiindcă trebuie ca solventul să se evapore înainte ca lumânarea să se aprindă.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15. Mai jos puteti viziona câteva video legate de bogatia BOR:

1. Cum strange Biserica Ortodoxa averi de milioane de euro doar Dumnezeu stie, oficialii nu raspund

2. Sursele de finantare ale BOR

3. Sursele de finantare ale bisericii

4. Exporturile si importurile BOR

5. BOR operator de turism

6. Catedrala Mântuirii Neamului

7. Bani pentru Catedrala Neamului

8. 540 milioane de euro pentru culte plus venituri proprii. Pactul cu politicienii

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

16.Satanism in procesiunea pe fluviul Volga, in Rusia. Moaste ale “Sf.” Gheorghe puse intr-o mana metalica ce face semnul tapului(Satan)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

17.Idolatrie ortodoxă si catolică

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18. Afaceri si binefaceri BOR

____________________________________________________________________________________________________________________________________

19. Despre patriarhul Daniel

20. Cineva spunea despre anumiti preoti ortodocsi ca ar fi buni. Iata un raspuns (21.05.2011) :

      Da, un preot poate sa ofere bani, hrana si haine oamenilor. Dar oare au nevoie oamenii doar de acestea ? Da, ele te ajuta momentan, dar sunt lucruri moarte. Preotul insa trebuie sa-ti ofere lucruri vii care te vor ajuta etern. Dar cand preotul te pune sa te inchini la idoli sau sa venerezi oameni, sau chiar moartea insasi, nu iti ofera el atunci moartea si nu cea fizica ci cea mai grava, cea spirituala ? Atunci cu ce ti-au mai fost de folos lucrurile fizice care ti le-a oferit ? E ca si cum detinutilor care urmeaza sa primeasca pedeapsa capitala li se mai satisface o ultima dorinta inainte de moarte. Ce rost mai are asta, cu ce-l mai poate bucura o masa copioasa sau o tigare pe detinut cand el sufera o mare intristare stiind ca va muri ? Asa si cu preotii diferitelor culte, ce rost mai are sa le ofere lucruri moarte cand ei ii priveaza de adevarata viata. Dar cum spune Domnul- Imparatia Mea nu este din lumea aceasta, intelegandu-se ca Pamantul este regatul Printului Intunericului si deci aici este lucrarea lui intr-o masura oarecare care este bineinteles permisa, pentru ca la urma urmei totul apartine Domnului. Si cum oamenii sunt morti spirituali ei pedepsesc chiar cu moartea pe  criminalii fizici care omoara doar trupul pe cand sufletul ramane cum a fost, pe cand preotimea decazuta in sclavia lui Satan nu le omoara trupurile cu toate ca in trecut multi au excelat in asta (inchizitia, “razboaiele sfinte”) ci le omoara sufletele. Si nu e de preferat sa mori mai bine de o mie de ori in trup decat o data in suflet ?

21. Asa numita sanctificare (8.06.2011)

     Dupa moarte unii oameni au fost sanctficati de biserica indiferent daca au fost buni sau rai. Dar ce inseamna aceasta asa numita sanctificare ? Aceasta este o alta victorie a Satanei in cadrul bisericilor caci prin ea se venereaza omul si nu Dumnezeu.

     Astfel exista sfinti mai mari pentru care s-au facut sarbatori, dar si sfinti mai mici. Pentru toti s-au realizat idoli iar la unii li se aduc rugaciuni.
Unde oare ne-a invatat Cristos sa ne rugam la oameni sau sa ne inchinam la imaginile care i-ar reprezenta ? Nici chiar pentru ucenici Lui nu a cerut asta, daramite pentru oamenii decazuti din secolele urmatoare.

    Iisus ne-a invatat rugaciunea “Tatal nostru”, prin asta invatandu-ne ca doar la Dumnezeu trebuie sa ne rugam. Totul in Creatie se realizeaza doar cu voia Domnului. Nimic nu se realizeaza in afara Acesteia. Asa ca cum poate sa te ajute sufletul unui om sau chiar un inger din propria sa vointa, fara mai intai sa respecte Vointa Domnului. Cum poate cineva in afara Domnului sa-ti cunoasca necesitatile prin puterea lui si sa-ti mai ofere si ajutor, cand toate acestea depind de Domnul.

    Acesti oameni sunt ca niste nebuni, care in loc sa roage un maestru sa-i ajute cu instrumentele sale, ei se roaga la instrumentele acestuia care sunt moarte, sau daca sunt ajutati de maestru la final in loc sa-i multumeasca acestuia pentru ajutor ei multumesc instrumentelor cu care acesta si-a facut treaba, de parca ele ar fi lucrat singure !! Judecati si voi la comportamentul acestor nebuni.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

22.RAPORTUL LUI PILAT

23. Puteti viziona mai jos un mic documentar legat de bogatia BOR prezentat la TVR1

24.  8.06.2011  Despre izolarea călugarilor

“Fiti desavarsiti precum Tatal din Ceruri este desavarsit”… Un crestin adevarat trebuie sa se straduiasca din toate puterile lui sa se asemene cu Domnul nostru Iisus Cristos, atat prin vorbe cat si prin fapte. Ca sa faca aceasta trebuie sa primeasca lumina si calauzirea lui Dumnezeu caci doar prin Dumnezeu poate deveni crestin si nu prin el insusi. Ca urmare el trebuie sa umble, sa vorbeasca si sa faptuiasca ceea ce este necesar, in conformitate cu fiinta lui.

De ce se izoleaza calugarii ? Sa se roage pentru mantuirea oamenilor ? Sunt oare oamenii cei mai apropiati de Dumnezeu ? Am sa fac niste comparatii.

S-a izolat oare Iisus Cristos pe vreun munte, in vreo manastire sau schit si a asteptat acolo oameni care erau insetati pentru mantuire ? Apoi, ucenicii Sai s-au izolat si ei prin manastiri ? Nu. Ei au fost misionari, luand exemplul Domnului de Parinte iubitor, a carui iubire infinita L-a facut sa se intrupeze pe acest Pamant decazut pentru a-si cauta copiii si pentru a-i salva. El ne ofera exemplul pastorului care-si lasa toata turma pentru a pleca sa-si caute oaia ratacita.

De ce nu fac si calugarii asta ? Ce motive au ei sa se izoleze ? Cauta ei puritatea prin izolarea lor ?

Domnul ne invata sa stam in lume, caci aici ne desavarsim. Cred oare calugarii ca facand opusul invataturii Domnului se pot desavarsi ? Va raspund eu: nicidecum. Izolarea lor le franeaza evolutia spirituala si este opera lui Satan.

Adevaratele experiente care conduc la perfectionarea sufletului le intalnim in lume. Aici intalnim oameni buni si rai, saraci sau bolnavi care au nevoie de ajutorul copiilor lui Dumnezeu, oameni nedreptatiti care au nevoie de sfaturi sau ajutor pe care lumea nu il poate da, tentatii care iti arata cat mai ai de lucrat cu tine insuti, minciuna care trebuie recunoscuta si separata de adevar sau demascata, confruntarea cu cei rai la care trebuie sa raspundem cu iubire si intelepciune, si asa mai departe.

Toate astea si multe altele le intalnim aici, in lume nu in salbaticia naturii. E usor sa vorbesti cu oameni care te asculta orbeste, caci ei cred ca esti un om al Domnului si prin urmare esti pe calea cea buna, dar cat mai este de usor sa aduci la Dumnezeu oameni de alte credinte, atei sau diversi rataciti in doctrine ale sarpelui. Si acestia apartin Domnului, si ei trebuie salvati prin indumarea pe care le-o poti oferi. Dar pentru ei ce se ofera ? Rugaciuni din varful buzelor ?

A ajunge la Dumnezeu nu este o cursa de alergare lumeasca, care alearga cel mai repede castiga si e bucuros ca ceilalti au ramas in urma. Aceste intreceri sunt satanice. A ajunge la Dumnezeu inseamna exact invers, a fi ultimul, a ajuta cat mai multi sa ajunga chiar daca tu te vei plasa pe ultimul loc. Cand zic ultimul loc aceasta inseamna ca tu sa-ti iubesti semenii mai mult ca pe tine, sa ai cea mai mare umilinta si sa-i ajuti punandu-te intotdeauna pe ultimul loc. Astfel cel din urma va fi cel dintai.

Dar daca tu vrei sa fi cel dintai nu vei fi tu oare cel de pe urma ?

Daca te izolezi, unde mai treci tu prin experientele de viata pe care ni le pregateste Domnul in vederea desavarsirii sufletelor noastre ? Unde nu inveti nimic ramai un nestiutor, unde nu practici nimic ramai un neindemanatic, unde nu sunt oameni sa iubesti si sa-i ajuti nu exista iubire de semeni care este asemanatoare cu iubirea de Dumnezeu.

Un parinte iubitor nu se izoleaza de copiii lui ci vrea sa aiba grija de ei in permanenta. Izolarea de ei inseamna lipsa de iubire, iubirea uneste nu separa. In iubire exista viata si ce inseamna izolarea de viata ? Moartea !

Sunt poate tentatile lumii prea puternice pentru ei ca sa le reziste ? Nicidecum, prin ajutorul Tatalui poti depasi orice prag cat de dificil ar fi el.  Nu poate supravietui un nufar sau o floare de lotus intr-o balta sau intr-o mlastina in care totul e putreziciune ? Poate supravietui oferind si pe deasupra parfumul ei. Asa si copiii Domnului pot trai in lume si , cu toate tentatile si rautatea ei, ei isi pot oferi iubirea lor acesteia.

Asa ca izolarea de semeni, din diferite motive, inseamna si izolare fata de Dumnezeu.

Sau cred ei oare ca L-au inlocuit pe Dumnezeul cel viu cu dumnezei facuti de ei ? Cred ei oare ca L-au adus pe Dumnezeu mai aproape de ei facand obiecte moarte si inchinandu-se la ele, incalcand astfel prima porunca? Daca Dumnezeu este viata suprema si ne cere sa-L iubim mai presus de orice din aceasta lume, cum poti oare sa-L inlocuiesti pe Dumnezeu cu un obiect mort al lumii pe care sa-l venerezi ? Cum oare sa te inchini si sa venerezi moartea ? Moartea ofera moarte, iar viata- viata, asa ca ei si-au ales. Astfel calugarii venereaza moartea, pe cand copiii lui Dumnezeu isi iubesc Parintele si prin asta au castigat viata.

 25. 8-06-2011.   Cultul moastelor

Unii oameni considera ca prin inchinarea si venerarea unor resturi moarte ale unor oameni pot primi ajutor de la acestea. Aceasta este pura nebunie sau mai bine zis moarte spirituala, adica cea mai grava moarte.

Cultul moastelor este unul dintre cele mai decazute ritualuri satanice practicate de biserica asa numita crestina, indiferent ca e ortodoxa sau catolica.

Chiar daca acel om, cand traia a fost un om bun, aceasta a fost prin gratia Domnului si nu prin el insusi, asa ca prin urmare nu trebuie idolatrizat omul respectiv pentru el insusi ci tot Domnului trebuie sa-i multumim ca a lasat un om asa de bun pe Pamant , in ajutorul semenilor sai. Si aici ma refer la oameni care au fost cu adevarat buni, caci au fost sanctificati si numerosi oameni rai.

Si daca sufletul lui a fost bun, acesta se gaseste acum intr-o lume corespunzatoare, pe cand pe Pamant i-a ramas doar trupul, care este acum un cadavru.

Dar ce fac preotii ? In loc sa invete pe oameni Adevarul, Cine trebuie cu adevarat iubit, ei profaneaza morminte, extrag cadavrele putrezite, le sfarteca pe unele in bucati iar altele sunt luate in intregime, dupa care incep sa faca pelerinaje cu aceste putreziciuni in scopul de a fi venerate de morti, de data aceasta morti spirituali.

Iar unii dintre acestia, in nebunia lor, mai pretind ca aceste cadavre i-au facut si sanatosi pe deasupra!! Cum poate moartea sa ofere viata, doar Viata poate asta, si nu ma refer aici la viata noastra ci la Viata Divina.

Daca ar fi sa transcriu intr-o alta forma mesajul acestor nebuni care se inchina la moarte in vederea obtineri unor avantaje ar fi:

      “ Tu cadavru a carei viata te-a parasit de mult si care zaci in putrefactie, te venerez ca pe o fiinta sfanta si te rog sa-mi oferi ceea ce-mi doresc cu toate ca tu nu ma auzi si nu ma vezi iar puterile tale daruite de Dumnezeu te-au parasit demult.Eu nu vreau sa-i cer Domnului ceea ce am nevoie, pentru ca pe Domnul L-am exclus de mult din viata mea, cu toate ca e Domnul Vietii, si te venerez pe tine moarte si tie mi te adresez pentru ca eu in noaptea in care ma aflu ma aseman tie si nu Domnului si din aceasta cauza vin la tine.”

26.Cel de al treilea Iad  (19.07.2011)

         Aceasta nu este o scriere menita sa detalieze aspectele vreunui iad exterior, pentru ca de fapt iadul adevarat este cel care se afla in inima omului, ca urmare este un iad interior. Este o scriere in care se descrie o latura urâta pe care am fost nevoit sa o traiesc,pentru a constientiza mai bine cum este sa fi acolo sau mai bine zis cum este sa-l porti in tine si nu doar sa-l cunosti vag doar din anumite descrieri foarte rare, care cu foarte mare greutate se pot gasi.

Exista mai multe iaduri prin urmare si mai multe feluri de demoni in functie de masura iubirii care se afla in ei. Ca sa fiu mai explicit, pentru a evita eventualele neintelegeri, trebuie precizat ca iubirea este de doua feluri sau poate avea doua polaritati. Nimeni nu trebuie sa ramana uimit de ce folosesc acest cuvant tocmai aici, cand ma refer la iad. Cum apa sau focul pot fi utilizate benefic sau malefic, existand astfel doua extreme ale manifestariilor acestor doua elemente tot asa este si cu iubirea. Astfel, vorbind despre iad, ne referim aici la polaritatea negativa a iubirii.

Cum poate iubirea, care este o creatie pur divina, sa aiba o polaritate negativa ? Suna cam ciudat sa vorbesti despre iubire in iad sau despre iubire demonica.

Da, iubirea propriu zisa este o creatie divina, ea are o anumita masura calculata intelept de catre Divinitate, si ma refer aici la iubirea din interiorul unui om. Caci nu vorbesc aici despre Iubirea din Dumnezeu pentru ca nimeni nu are dreptul sa faca acest lucru, nici chiar cel mai inalt arhanghel. Nimeni in eternitate nu o va cunoaste in maretia ei.

Astfel, iubirea din interiorul unui om, trebuie sa prezinte trei masuri precis calculate. Omul, ca sa renasca trebuie sa posede aceste trei masuri in ordinea lor cuvenita. Menirea lui este sa realizeze aceasta masura justa a iubirii pentru a dobandi statutul de copil al Tatalui Ceresc si astfel o viata complet libera si independenta. Cand spun libera ma refer la o viata care s-a eliberat de judecata materiei, deci de moarte iar cand spun independenta ma refer ca omul si-a insusit viata, el a devenit atunci stapanul ei si nu mai este doar un receptacul al vietii primite de la Dumnezeu. Atunci omul a devenit o fiinta complet libera, un al doilea Dumnezeu, s-au mai bine zis un copil al Tatalui Ceresc.

Dar omul are liberul arbitru, conditie necesara pentru a dobandi acest statut. Ca urmare el poate sa acceada spre Divinitate sau poate sa se prabuseasca in abis.

Cum se poate face aceasta din urma ? E simplu. Omul nu doreste sa-si realizeze cele trei masuri juste de iubire, eliberandu-se astfel de pacat si de moartea ce deriva din acesta, ci distruge masura iubirilor care existau in el, intr-o proportie inca nepotrivita , afundandu-se si mai mult in abis.

Astfel, in loc sa-si purifice si sa-si amplifice iubirea, el o murdareste si o diminueaza, micsorandu-si astfel viata si marindu-si moartea, moarte pe care el nu o intelege cu mintea lui ingusta.

Omul,  a carui nebunie si prostie sunt incomensurabile, considera ca moartea este tot una cu anihilarea completa. Astfel el considera ca e viu atunci cand pacatuieste si nu moare instantaneu, pentru ca el are o conceptie gresita asupra mortii. Ca urmare el cade in continuare .

Si piatra este vie, pentru ca ea este o creatie a lui Dumnezeu, iar Dumnezeu tot ce a creat a creat din iubire si  iubirea are in ea viata. Dar spiritele pietrei cu toate ca sunt vii sunt incatusate in materia dura, care este sinonima cu moartea, deci nu mai putem vorbi de o viata libera. Aici viata este incatusata in moarte prin propria cadere a spiritelor respective. Si ce fel de viata mai este asta in comparatie cu viata complet libera a unui spirit pur ?

Tot asa si cu omul, cu toate ca aparent traieste, el nu detine viata, ci din contra el se afunda din ce in ce mai mult in moarte. Ca urmare astfel de oameni, dupa moartea fizica, nu devin instantaneu spirite libere ci sunt condamnati la infern.

Condamnarea sau caderea in infern nu o realizeaza Dumnezeu, pentru ca Acesta nu este un Judecator sever caruia ii place sa dea sentinte dure si sa distruga, cum considera multe spirite oarbe de pe Pamant, spirite aservite lui Satan, ci omul insusi si-o realizeaza.

Omul, prin propria lui iubire, pe care si-a realizat-o in timpul vietii, se poate elibera sau se poate condamna, spiritul din el este propriul sau judecator, pentru ca Dumnezeu nu judeca pe nimeni. Daca mai exista destul de multe satane pe Pamant care considera asta eu le intreb: “O voi, oameni orbi, ce s-ar intampla oare atunci cu omenirea decazuta, daca Divinitatea si-ar asuma rolul de Judecator ? Adevar va spun, nu ar mai exista nici un om pe Pamant, pentru ca nu exista om pur in fata lui Dumnezeu !”

Astfel, omul, prin decaderea lui, si-a pervertit iubirea pura din el, otravind-o cu diferitele trasaturi ale iadului, iubire, care pe drept cuvant nu stiu daca mai poate fi considerata iubire.

In Iubirea Divina exista o forta care insufleteste omul, dar este o forta pura, pe cand si aceasta iubire are o forta, dar este o forta a mortii. Puterea mortii este permisa de Dumnezeu pentru ca altfel aceasta nu ar exista .

De ce oare Dumnezeu permite putere mortii ? De ce nu o anihileaza complet ? Raspunsul este simplu, dar nu cred ca este pe placul multor oameni care asocieaza pe Dumnezeu cu un judecator si distrugator plin de mânie.

Dumnezeu nu ridica puterea mortii, nu o ahinileaza, ceea ce desigur i-ar fi foarte usor,pentru ca Dumnezeul ce exista nu este un Dumnezeu al mâniei cum au inteles multi din Scriptura ci este un Dumnezeu al iubirii.

De ce au inteles multi asta ? Pentru ca sunt niste oameni superficiali care au luat doar sensul exterior al cuvintelor din Scriptura si nu l-au cunoscut pe cel interior. Acesti oameni sunt morti. O sa fac si o comparatie. Ei sunt ca niste coji goale de nuca, astfel coaja este moarta pe cand miezul in care salasluia viata lipseste. Asa si ei, aparent sunt vii pe exterior, dar viata lor interioara nu exista, este moarta. Si apoi cum oare un mort sa inteleaga ce este viu ? Doar un viu poate asta.

Prin urmare, daca ei sunt rai si plini de mânie si-au facut o placere prin a creea un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lor, care stie doar sa judece si sa distruga. La ei nu exista notiunile de iertare si salvare. Placerea ei si-o regasesc decat in moarte. Si vai de cel ce le duce Lumina. Intunericul dinfiinta lor respinge cu brutalitate aceasta Lumina.

Ce ciudat ?! Mortul in loc sa vrea sa scape, vrea sa moara si mai mult !!

Revenind de la acesti bieti nebuni la subiectul principal am sa prezint in continuare opera de iubire a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un Dumnezeu al mâniei cum este prezentat simbolic in Scriptura, pentru ca nu trebuie sa luam ad literam cuvintele exterioare, sau coaja care este moarta, ci trebuie sa patrundem dincolo de aceasta, acolo unde se afla miezul cel viu. Astfel cuvintele nu trebuie luate conform intelesului lor exterior ci trebuie cunoscut intelesul lor interior, cel adevarat. Acesta este intelesul spiritual al Bibliei pe care oamenii decazuti nu-l pot patrunde. Ca sa ajungi la cel Pur tu insuti trebuie sa devii pur, ca sa ajungi la Viata, tu insuti trebuie sa obtii viata, ce e asemanator se atrage, ce sunt diferite se resping.

Unde oare salasluieste Spiritul Divin in om ? In exterior oare ? Nicidecum. Tot cea ce este Divin salasluieste in interior, pentru a nu putea fi pervertit de oameni; ceea ce este pur trebuie sa ramana pur. Astfel in exterior exista doar trupul care prin el este mort, ca si coaja de nuca, pe cand Spiritul pur este bine ascuns in om si nimeni, niciodata nu-l va descoperi. Asta doar daca sufletul devine pur ca si Spiritul care salasluieste in el si de la care isi primeste viata.

Astfel Dumnezeul adevarat, pe care multi nu L-au inteles, nu anihileaza puterea mortii ci ii permite sa se manifeste. Prin aceasta se observa opera plina de iubire a acestui Parinte Ceresc care nu distruge nici o fiinta pe care a creat-o. In iubirea Lui neinteleasa de catre oameni ci doar de catre spiritele pure, salvarea celor cazuti capata un rol primordial. Ce parinte plin de iubire de pe Pamant nu si-ar dori salvati copiii din pericol ? Daca un astfel de om, a carei iubire este infinit de mica in comparatie cu Iubirea Tatalui Ceresc ar dori acest lucru, atunci cum oare Dumnezeu in calitate de Parinte Suprem nu si-ar dori salvarea tuturor copiilor Sai cazuti ? Meditati la asta voi bieti nebuni cazuti in plasa lui Satan si ganditi-va daca a creat oare Dumnezeu iadul pentru a-si pedepsi copiii care L-au parasit ? Bucuria suprema a lui Dumnezeu consta in salvarea copiilor Sai, care ajung sa-L recunoasca si sa-L iubeasca, numindu-L cu adevarat Tata ! Nu este data oare in Scriptura parabola fiului risipitor care dupa un timp s-a reintors la tatal sau, a carei bucurie a fost de nedescris ?

Omul si-a creat singur iadul prin propria s-a cadere. Acesta se gaseste in el. Cum spuneam mai devreme, iubirea pura, divina a fost pervertita devenind o iubire rea, opusa celei divine. Aceasta iubire nu mai detine viata ci doar moartea. Chiar si in iad exista mantuire ! O alta blasfemie ar spune Biserica lui Satan, prin asta murdarind iar imaginea Parintelui Ceresc. Uitati voi iarasi copii ai lui Satan ca omul este liber ? Asa ca el daca doreste oricand se poate elibera. Ca sa fiu mai explicit ma refer aici la iadul de dupa moartea fizica a omului. Astfel daca in aceasta viata omul poate fi eliberat de iadul interior prin opera plina de iubire a lui Dumnezeu, tot asa si dupa moarte, ajuns in iadul fizic care-i corespunde celui interior, omul poate fi eliberat.Exclud din aceasta scriere eliberarea omului aflat in lumea spiritelor, lume intermediara intre primul iad si paradis. Mai greu si mai rar, dar nu imposibil. Cunosc astfel de eliberari.

Prin existenta iadului fizic corelat binenteles cu cel interior, spiritele pure pot invata ce inseamna sa fii impotriva lui Dumnezeu, cata suferinta si durere pot sa indure spiritele cazute, respectiv demonii, care in loc sa prefere deliciile unei vieti pure si libere traite prin Dumnezeu si intru Dumnezeu, au ales o lume a damnarii eterne. Astfel cosmarul acestei vietii le arata rezultatul nebuniei lor, nebunie hranita binenteles cu o doza uriasă de incapatanare preferand o viata plina de chinuri si suferinte in locul uneia pline de iubire si bucurii.

Infernul este structurat si el in functie de masura iubirii din cadrul fiintelor care il populeaza. Astfel exista un infern de suprafata sau mai “bland” in care demonii au o iubire de sine injusta, dorind sa insele, sa fure sau sa subjuge pe altii in interesul lor, dar si un infern profund, cel mai odios. Daca in primul iubirea de sine inca se mai gasea in masuri diferite in ultimul, cel mai profund, aceasta a disparut cu desavarsire. Acest infern poate fi trait si pe Pamant, nu doar sub. Astfel daca la unii demoni sau oameni iubirea de sine ii pondereaza sa realizeze unele atrocitati ca urmare a pedepselor ce ar putea sa le primeasca ulterior (deci gandindu-se la binele lor si nu cel ar semenilor) in cel mai profund iad aceasta iubire de sine a disparut total. Am sa incerc sa descriu prin cuvinte cea ce nu se poate exprima ci doar trai.

Iubirea de sine, oricat ar fi ea de pervertita nu mai exista. Exista viata in acel suflet dar este o viata traita in cea mai profunda moarte. Astfel unui astfel de suflet nu-i mai pasa de consecintele faptelor sale, care pot fi chiar pedepse dure la adresa sa, ci el are doar o dorinta: ANIHILARE, sau distrugere totala. Aceasta distrugere nu o doreste brusc ci prin suferinte, dar nu indelungate. Este o distrugere sadica: sa moara in chinuri, dar nici prea repede, ci sa sufere cumplit, dar nici prea indelungat pentru ca atunci i se prelungeste viata si aceasta trebuie anihilata chiar daca este in suferinta. Fiinta lui este hranita cu manie, manie suprema, oceanul de manie, care nu salasluieste doar in el ci se emana prin fiecare fibra a fiintei lui si in afara sa. Acesta este demonul perfect din perspectiva lui Satan, nu un demon slab care sa faca vreodata compromisuri sau eventual sa-l paraseasca cum s-a mai intamplat chiar in infernuri. Acesta este soldatul suprem a lui Satan, o masina suprema de ucis fara pic de compasiune, moartea in forma ei maxima. Uciderea si placerea care porneste din realizarea acesteia sunt singurele insusiri ale soldatului perfect al mortii. Si vai de acel suflet care esteparasit de Dumnezeu in acele conditii. Moartea eterna este inchisoarea sa, damnarea sa suprema. Ma bucur ca nu am cunoscut o astfel de experienta.

Nimeni, si subliniez NIMENI nu ar trebui vreodata sa-si doreasca o astfel de traire de curiozitate, chiar daca ar fi doar cateva momente. Socul lui ar fi cumplit.

In schimb toti si subliniez TOTI ar trebui sa-si doreasca opusul acestei stari , o stare de beatitudine suprema, o fericire indescriptibila prin cuvinte, o iubire divina care sa inunde fiinta umana in toate fibrele ei si apoi sa radieze cu putere si in jur intocmai ca un soare stralucitor, si nu doar pentru cateva momente ci pentru ETERNITATE.

27. 26.09.2011  Mesaj pentru preotime

Exista doua feluri de parinti: parinti care isi iubesc copiii mai mult decat pe ei insisi, astfel daca copiii lor ar fi in pericol ei ar fi in stare sa-si dea viata pentru ei si parinti care nu-si iubesc copiii dar se multumesc sa-i aiba sub aspectul ca profita de pe urma lor. In cazul celor din urma singurele multumiri pe care le au astfel de parinti degenerati sunt create de beneficile care le primesc de pe urma copiilor lor.

Voi, preoti, care va considerati urmasii apostolilor lui Cristos, vreau sa va spun: Renuntati la haina preotiei voastre, pentru ca ea nu este deloc pe placul Domnului. Si nu ma refer aici strict la haina, pentru ca ea nu are nici o valorea pozitiva sau negativa, ci este doar un simplu obiect de vestimentatie. Cand zic haina intelesul este mult mai profund. “Haina” reprezinta toate activitatile voastre care sunt opuse invataturilor Domnului si de unde pleaca oare toate aceste activitati ? Daca voi nu stiti va spun eu: din inima. Parintele vostru multiubit nu este Domnul, caci daca L-ati iubi cum afirmati nu ati mai fi asa cum sunteti, pentru ca iubirea unui copil a lui Dumnezeu este asemanatoare cu cea a Tatalui sau. Voi in schimb iubiti pe altcineva. Cine e aceasta ? E adevaratul vostru parinte si cand zic parinte nu ma refer la cine va creat ci pe cine il iubiti prin faptele  voastre si care prin iubirea voastra ii semanati. Ci e el ? E simplu. E stapanul vostru pe care il urmati neconstientizand ca e Satan. Cum il urmati ? Prin iubirea voastra si prin fapte.

Pe Pamant copiii care sunt exploatati abuziv de parinti pot constientiza asta si nu-si mai pot iubi parintii dar voi care va considerati iluminati nu faceti asta deloc ba chiar mai mult perseverati pe calea voastra.

Voi nu doriti lumina fiindca sufletul vostru s-a complacut un timp prea indelungat in intuneric si nu mai poate suporta lumina caci l-ar orbi de tot. Iar Domnul nu doreste sa va orbeasaca de tot ci va trimite o lumina mai mica ca voi sa o puteti suporta dar voi in loc sa o apreciati voi, de fapt intunericul vostru o respinge, intocmai ca un liliac, care se comporta exact opus majoritatii animalelor, intunericul fiind mediul lui propice.

Voi faceti opusul invataturilor lui Cristos ca si cum liliacul in loc sa stea normal el sta cu capul in jos. Tot la fel si cei din iad sunt perceputi de cei ce locuiesc in lumile spirituale.

Voi ati devenit copiii lui Satan, vi s-au oferit bani, faima si putere. Majoritatea oamenilor nu se mai inchina la Cristos, nici nu-L mai cunosc de fapt, si se inchina voua , pe voi va venereaza pupandu-va mainile si hainele iar voi nu vreti sa-i aduceti pe calea cea buna indrumandu-i ca nu e bine sa faca asta, ci voua va place. Sentimentul de satisfactie e mare cand lumea se pleaca la picioarele voastre si vi se supune spuselor voastre, la fel cum se intampla cu vechii imparati si regi. Unde mai este atunci egalitatea intre oameni de care a vorbit Cristos ? Nu a spus el oare ca cel mai mare va ajunge cel care va fi cel mai mic, adica cel mai umil si care se va pune ultimul in lume ? De ce va puneti voi primii ? De ce va luati titluri pompoase prin care Il detronati pe Dumnezeu ?

Satan, parintele vostru adevarat nu va iubeste deloc, el doar se foloseste de voi sa duca si mai mult in pierzanie lumea ratacita. Voi sunteti doar simple instrumente pentru el, care, cand se uzeaza, le arunca caci nu mai are nevoie de ele.

Pentru Domnul insa, voi nu mai sunteti instrumente ci copiii Lui. Dar voi trebuie sa-l parasiti pe Satan ca sa deveniti copii ai Domnului caci altfel nu veti ajunge niciodata.

Titlurile voastre sunt o oroare in fata lui Dumnezeu si fac din voi adevarati copii ai lui Satan: „inalt prea sfintitul” cand Domnul e doar un sfant! „Preafericitul”- cand ceilalti oameni sunt cel foarte mult doar fericiti. In ce consta preafericirea voastra? Va spun eu in simpla amagire ca la vechi conducatori care se credeau a fi zei pe Pamant prin faptul ca detineau domenii vaste cum si voi detineti, oameni in subordine si multi, foarte multi adoratori care-i venereau cum se intampla si cu voi.

Satan stie foarte bine cum sa ridice un om pe Pamant deasupra semenilor sai, zeificandu-l ca mai apoi, dupa ce a urcat pe muntele inalt al gloriei lumesti sa se prabuseasca in abis.

Si nu e oare asta placerea voastra suprema, sa urcati cat mai mult in ierarhie pe acest munte al infernului unde veti primi din ce in ce mai mult nestiind ca la un moment dat va urma prapastia. Bineinteles efectele caderii vor fi proportionale cu inaltimea de la care ati picat. Si astfel cu cat veti urca mai mult, altfel zis cu cat fiinta voastra va primi cat mai multe beneficii lumesti create de Satan pentru voi, cu atat voi va veti intuneca mai mult si cu atat va fi mai grea calea de intoarcere. Pe masura ce veti urca, altfel zis pe masura ce veti persevera pe calea voastra in dorinta de a capata lumina, voi veti orbi mai mult pentru ca intunericul va va lua din ce in ce mai mult in stapanire si cand veti ajunge pe varful muntelui lui Satan nu veti obtine adevarata lumina ci bezna cea mai profunda, atunci nu v-a mai fi in voi micuta raza de lumina trimisa de Dumnezeu sa va calauzeasca pentru ca voi ati respins-o de mult, iar a umbla in bezna pe piscul cel mai inalt al unui munte abrupt este ca si cum un liliac ar incerca sa zboare in plina zi. Ce s-ar intampla cu aceasta ? Va spun eu imediat: s-ar prabusi dupa ce ar incerca sa zboare, caci lumina este dusmanul lui nu mediul sau propice, acesta fiind intunericul. Tot asa si cu voi, caderea voastra va fi cumplita si va veti tangui si veti blestema caci in locul Paradisului mult visat, de fapt ma insel caci Paradisul este primul Rai, si rectific, in locul Ierusalimului ceresc unde v-ati fi visat la masa Domnului veti cadea in cel mai adanc abis veti deveni sclavii vazatori ai stapanului vostru Satan, care v-a calauzit in lume cand atunci erati doar niste sclavi orbi.

Puteti sa nu credeti cea ce am scris mai sus, puteti sa ma considerati eretic, un om a lui Satan, sau orice alte expresii doriti voi, pe mine nu ma deranjeaza dar va veni o vreme in care chiar veti fi convinsi care este adevaratul vostru Parinte si pe cine ati urmat voi de fapt. E regretabil asta, iar a reveni nu mai poate fi asa usor caci Satan v-a inlantuit cu lanturi dure si grele din care a evada este foarte greu, doar Domnul se poate milostivi de voi si va incerca sa va elibereze dar asta se va face doar in acord cu iubirea si vointa voastra.

In incheiere dorinta mea este sa urmati prin iubire pura si fapte corespunzatoare Invataturile Divine pe care din pacate voi nu vreti sa le acceptati caci doar prin ele puteti sa fiti eliberati de lanturile lui Satan si puteti sa deveniti copii ai adevaratului vostru Parinte.

28.  8.10.2011  “Mânia lui Dumnezeu”

Intaia epistola a apostolului Ioan: „Dumnezeu este dragoste”

Iisus: „Fiti desavarsiti precum Tatal din Ceruri este desavarsit”

Multi oameni rataciti considera ca Dumnezeu se razbuna pe pacatosi datorita mâniei care o are fata de ei. De ce zic ei asta ? Datorita beznei in care traiesc prin faptul ca interpreteaza scripturile cu mintea lor calauzita de ratiunea lumeasca ce apartine lui Satan dar si datorita propriei lor manii care ii determina sa Il considere pe Dumnezeu dupa asemanarea lor.

Intr-un om decazut alaturi de iubire poate exista si mânie, dar acest om e inca imperfect, el nu se aseamana cu Domnul, de aceea am fost invatati sa Il iubim, ca El sa patrunda in inimile noastre si sa le transforme, facandu-le pe placul Lui si nelasandu-le pe placul nostru.

El este desavarsit si pentru a putea sa-I devenim copii ne indeamna ca si noi sa ne dorim sa Ii asemanam, deci sa ne dorim sa fim si noi desavarsiti. In aceasta desavarsire intalnim Iubirea pura, primordiala, din care izvoraste adevarata Viata si din care au aparut toate. Si tot ceea ce a aparut din Dumnezeu este perfect cum si Iubirea Lui este perfecta adica in ea se intalneste Focul Sfinteniei. Si daca totul este asa, cum se poate oare ca in Perfectiune sa exista si imperfectiunea, cum poate oare in Focul Purei Iubiri sa-si faca loc si mania ? Explicati-mi si mie sa inteleg voi oameni imperfecti cum puteti defini voi oare Perfectiunea ? Voi comparati Perfectiunea cu inimile voastre imperfecte ? Voi ati devenit proprii vostri dumnezei, fiecare ce considera el, asta este si bine, nu mai doriti sa fiti calauziti de ghizi pe care vi-i trimite Dumnezeu caci mandria voastra este prea mare si de fapt voi va doriti sa-i invatati pe acesti ghizi.

Vorbiti despre Dumnezeu, cititi despre El dar daca ar fi sa aplicati cerintele Lui pe acestea nu le mai doriti caci cer negare de sine, contravin placerilor voastre si va detroneaza proprii vostri Dumnezei care vi i-ati creat si de fapt sunteti voi.

Ce este mânia ?  O stare opusa iubirii.

Ce contine in ea iubirea ? Viata. Si ce contine mânia ? Moartea.

Si apoi explicati-mi voi cu asa numita voastra intelepciune inspirata de Satan, cum poate salaslui moartea in Dumnezeu cand El este Viata ? Pot oare viata si moartea sa coexiste impreuna ? Nicidecum. Acolo unde este una, cealalta lipseste cu desavarsire. Si unde este moartea ? In locul unde viata l-a parasit. Exista astfel moarte in Dumnezeu ? Nici ca ar putea sa existe o intrebare mai idioata ca aceasta. Acolo unde exista viata, moartea lipseste cu desavarsire.

Dar ati putea sa veniti cu contraargumente: de ce exista atunci moartea daca Dumnezeu este Viata si tot ce a creat a insufletit cu suflare de viata ? Daca totul ar fi iubire, de unde mai provine mania ? Va spun eu: datorita libertatii nostre. Daca totul era perfect, adica eram creati perfect am fi fost doar niste masinarii vii care nu ii faceam placere lui Dumnezeu. Ce a dorit insa Acesta ? A dorit sa aiba copii care sa Il iubeasca si prin ei sa-si gaseasca desfatarea. Dar ce au facut oare acesti copii ? Au fost ademeniti si au cazut caci tocmai libertatea era conditia existentei lor. Conditia de a deveni copil a lui Dumnezeu presupune o inima perfect libera care-si alege singura pe cine doreste sa iubeasca, iar ca sa-si aleaga ea trebuie sa cunoasca cei doi poli opusi ai existentei: Viata si moartea. Dupa aceasta cunoastere ea alege iar conditia ca acel om sa devina copil al Domnului este urmatoarea: inima lui trebuie sa Il iubeasca pe Dumnezeu mai presus de orice de pe acest Pamant, mai mult decat pe parinti, frati si surori, sot sau sotie, si chiar decat pe proprii copii si chiar mai mult decat pe sine insusi ! Iar asta nu trebuie afirmata prin cuvinte moarte specifice omului ci prin iubirea pura din inima sa ! Ce spune Domnul ? Ca daca cineva ii iubeste pe acestia mai mult decat pe El, nu este demn de El.

Domnul Iisus a facut sacrificiul suprem pentru a ne salva, pe noi spirite decazute in materie, ce nu meritam asta, dar noi ce ii sacrificam Lui oare ? Ca sa ajungi acolo unde este El, trebuie sa devii ca El, sa iei crucea si sa Il urmezi- iata o alta invatatura data de Iisus oamenilor. Nu poti sa ajungi acolo doar prin simpla credinta.

Si atunci intreaba-ti inima omule – pe cine iubeste ea mai mult ? Ti-ai parasi tu oare bunurile tale lumesti daca Domnul ti-ar cere asta cum i-a cerut tanarului bogat ? Ti-ai sacrifica tu oare parintii, sotia sau copiii daca ti-ar cere asta cum i-a cerut lui Avraam sa-si sacrifice copilul ? Si nu ma refer aici la sacrificiul fizic, sa nu ma intelegi gresit ci la a-L urma pe Domnul parasindu-ti familia ? Ti se pare prea mult  sau poate prea absurd  dar ce au facut oare ucenici Lui ? Nu au facut ei asta si nu sunt ei oare placuti si apreciati ? Care e sacrificiul tau ?

Revenind la manie, ce este ea ? Ea este o stare, o stare opusa iubirii, o stare care ii este proprie doar omului pentru ca doar el a preferat sa se indeparteze de Dumnezeu urmand Vrasmasul Vietii. Iar acolo unde nu este Dumnezeu, este intuneric, pentru ca Dumnezeu este Lumina; este moarte pentru ca Dumnezeu este Viata; este nebunie pentru ca Dumnezeu este Intelepciune; este mânie pentru ca Dumnezeu este Iubire; este dezordine pentru ca in Dumnezeu exista Ordine; este slabiciune pentru ca in Dumnezeu este Atotputere; este mizerie, scarbosenie pentru ca Dumnezeu este Puritate sau Sfintenie. Si acestea sunt cele Sapte Spirite ale lui Dumnezeu care trebuie sa se nasca si sa se dezvolte si in noi pentru a ne transforma si a putea sa-I devenim copii odata.

Dar de ce spune Biblia ca mânia este a lui Dumnezeu daca aceasta nu se afla in El ? Acesta expresie a fost data ca piatra de poticnire pentru cei rai, iar acestia au denaturat prin cuvintele lor adevarata realitate sau imagine cum spunem noi, a lui Dumnezeu ca prin aceste vorbe ale lor sa-i descoperim cine sunt ei cu adevarat, caci daca erau buni interpretau corect aceste cuvinte si gaseau in Dumnezeu un Parinte iubitor, un Tata care isi doreste inapoi copiii pierduti, nu un Justitiar sever care imparte pedepse si nu este doritor sa ierte si sa calauzeasca pe cei pierduti.

Acestea fiind prezentate sper ca Dumnezeu v-a oferit prin mine o mai buna intelegere a acestei expresii care este “mânia lui Dumnezeu”.      Amin

29. 4.11.2011     Despre viata din Univers

       Biserica ortodoxa si cea protestanta (in trecut si cea catolica care recent a renuntat la aceasta) considera ca nu mai exista viata pe celalalte corpuri ceresti ci doar pe Pamant. Pentru ei, daca li se spune ca exista si alte fiinte umane pe alte corpuri ceresti, numite si extraterestri, acestia nu sunt oameni ci diavoli. O adevarata invatatura satanica desprinsa parca din Evul Mediu sau Epoca Intunecata.

       De ce gandesc ei asa ? Simplu: pentru ca nu au primit Lumina.

       Am sa le transmit un mesaj.

       Ce parere aveti despre urmatoarea situatie ? Un gradinar iscusit poseda o mare gradina, el o sapa in intregime, o fertilizeaza cu ingrasaminte, o iriga si apoi isi sadeste florile doar pe o portiune infima din aceasta. Stop. Ceva e in neregula. Se prezinta ca gradinarul este iscusit. Unde este neregula ? Ca isi planteaza florile doar pe o mica portiune a gradinii pe cand restul o lasa neutilizata cu toate ca a lucrat-o cu sarg. Deci, in concluzie, gradinarul nu putea face asta niciodata ori sapa cat planta, ori planta cat sapa. Deci in aceasta scriere e introdusa o minciuna.

       Daca folosesc stiinta corespondentelor pot sa spun ca gradinarul este Domnul care daca a creat atatea corpuri ceresti in Univers nu putea sa le lase pustii, atunci de ce le mai crea ? In concluzie viata exista pe aceste corpuri ceresti, dar cum e strecurata minciuna in textul cu gradinarul, aici minciuna e strecurata de preoti si pastori care afirma ca Universul este pustiu, doar Pamantul e populat.

       Iisus a prezentat anumitor persoane despre viata in Univers, chiar in Biblie exista un pasaj referitor la asta, dar bineinteles ca oamenii Satanei s-au facut ca nu-l gasesc sau il interpreteaza eronat. (Ioan 14:2)

30. 10,11.11.2011     Despre trădarea Bisericii. Scurta istorie a decăderii Bisericii- operă vicleană a lui Satan

 Biserica crestina primara putea supravietui chiar daca poporul putea sa decada, caci oamenii care ii apartineau cu adevarat ar fi fost calauziti de catre Domnul, dar a cazut pentru ca si acestia L-au parasit pe Domnul pentru a-si realiza propriile interese.

Inamicii ei exteriori, cei care ar fi raspandit invataturi mincinoase, ar fi fost repede demascati de adevaratii crestini, caci prin acestia ar fi lucrat Domnul si astfel poporul ar fi fost invatat sa se fereasca de acestia. La randul sau poporul ar fi primit adevaratele invataturi pe care daca le-ar fi urmat, primeau ei insusi calauzirea divina si ar fi stiut sa se fereasca de toate pericolele.

Dar unde si-a plasat Satan oamenii ? Tocmai la varf, ca prin ei sa-si faca lucrarea: acestia sa-i fie sclavi orbi care sa fie transformati dupa placul lui si prin ei sa mentina si omenirea in stadiul ei, de orbi ratacitori si sclavi ai placerilor.

Dar cum sa asculte omenirea de acesti conducatori ? Aici a intervenit Satan. Iata planul lui.

A schimbat invatatura Domnului prin care oamenii trebuiau sa fie invatati ca toti sunt egali, nu exista unul mai presus decat altul, caci in fata lui Dumnezeu, un imparat si un cersetor sunt egali, si a creat ierarhii. Oamenii nu mai erau invatati ca ucenicii Domnului erau egali, iar daca stiau nu le-a pasat că unii si-au luat diferite titluri si au devenit conducatori. Ideea de fraternitate a disparut. Satan a stiut bine sa stimuleze preotimea in dorinta de a conduce dar nu frateste ci despotic. Astfel daca multi doreau sa conduca un popor dar nu puteau fiindca era un rege sau un imparat, atunci ei au avut ocazia sa-l conduca intr-un mod simiar, dar religios. Astfel ei s-au folosit de crestinism. Cunoscandu-le sufletele, adia dorintele si slabiciunile lor acestia au fost primele victime. Apoi Satan mai stia ca oamenii au inclinatia de a-si asculta conducatorii, de a-i venera pentru că ei asa au fost invatati, ideea de fraternitate fiindu-le straina. Cine si-ar fi permis sa se considere egal cu regele si sa-l mai si numeasca in fata frate, caci ar fi fost executat. Ca regele ca cu regele, dar cu preotii era si mai si, căci daca regele era un om ca si ei, avand totusi o putere armata, preotii erau chiar oamenii lui Dumnezeu si se credea despre ei ca au si puteri supranaturale care-i protejeaza.

Si astfel cum initial si-a calauzit oamenii intr-o ierarhie pur satanica tot asa si acum, mai ales acum ,a facut la fel. Interesul de acum era si mai mare pentru ca era legat strict de salvarea sufletelor pe care el dorea sa le distruga. In cazul in care regii sau conducatorii tirani oprimau mult poporul acesta putea sa se rascoale impotriva lor, dar acum situatia era complet diferita, oamenii erau mintiti ca ceea ce fac, fac pentru Domnul sau pentru iertarea pacatelor lor, care i-ar fi trimis in iad.

Si astfel a aparut ierarhia bisericeasca.

Dar oamenii sunt diferiti cum si popoarele sunt diferite. Astfel, a introdus scindarea intre “inaltii” bisericii. De ce s-a produs aceasta ? Simplu.  Fiindca preotimea nu mai era ghidata de Dumnezeu si a cazut prada ratacirilor. Daca toti ar fi trait in Domnul si Domnul in ei ar fi existat armonie si intelegere. Asadar au aparut pareri diferite, teorii diferite, cei care le formulau doreau sa fie ascultate sau acceptate, caci se credeau pe calea cea buna. Dar cum erau multi, multe pareri, dorinta de dominare, si nu se puteau impune cu forta, s-au scindat. Ei nu detineau Adevarul in parerile lor caci daca l-ar fi avut ar fi ramas uniti, ci ei detineau minciuna. Si cum minciuna are multe variante si imparte oamenii facandu-i sa creada lucruri diferite, tot asa s-a intamplat si cu ei. Fiecare grupare s-a considerat ca stie Adevarul, ca ei sunt pe calea cea buna si neintelegandu-se s-au separat. Astfel a aparut Marea Schisma. Bineinteles ei au transmis popoarelor ca sunt pe calea cea buna iar ceilalti gresesc si popoarele oarbe i-au crezut, caci daca ar fi fost iluminate i-ar fi parasit, lasandu-i niste nebuni ratacitori

Si astfel au aparut doua campuri de lupta cel catolic si cel ortodox sau mai bine zis cele doua surori. Una mai mare iar alta mai mica. Mare si mica se refera la numarul de adepti, bogatie si putere dar si la rautatea cu care au fost inzestarte. Astfel sora cea mare era biserica catolica, iar cea mica ortodoxa. Sau altfel zis cele doua prostituate. O remarca dura ar spune multi. Am sa clarific mai bine aceasta remarca chiar blanda caci si mai bine zis cele doua serpoaice.

  • Ce face o fecioara sau o fata casta ? Isi pastreaza puritatea pentru mirele ei. Ea a primit un trup de la Dumnezeu pe care-l mentine curat. Iubirea ei este pura si este doar pentru mirele ei multiubit.
  • Ce face o prostituata ? Ea nu isi mai pastreaza puritatea pentru mirele ei. Si ea a primit un trup de la Dumnezeu pe care ar trebui sa-l mentina curat dar ea nu alege asta. Ea si-l vinde pe bani. Iubirea ei nu este pura, nu este doar pentru mirele ei iubit ci iubirea ei este desfranata. Ea isi hraneste placerile carnale, nu isi iubeste partenerii ci le iubeste banii acestora.
  • Ce face o serpoaica sau o femeie demonica ? Incearca sa-si intinda farmecele satanice asupra mai multor tineri frumosi si instariti, nu doar pentru a-si satisface placerile carnale cu acestia si pentru a se imbogati de pe urma lor, ci ea doreste si mai mult. Viclenia si interesele sale demonice o determina sa-i seduca pe fiecare iar apoi ii invrajbeste pe fiecare contra celuilalt, acestia se pot duela pentru aceasta fiinta aparent inocenta nestiind ca in spatele ei sade o mare progenitura a iadului. Si dupa ce si-a elimint indirect pretendentii ea isi otraveste ultimul pretendent ce a supravietuit devenind stapana absoluta a tuturor posesiunilor acestora. Aceasta fiinta pur demonica, aceasta bestie e in sfarsit satisfacuta caci a reusit sa otraveasca sufletele acelor tineri care initial erau apropiati, le-a distrus prieteniile, i-a facut sa se dusmaneasca intre ei dar in acelasi timp toti sa o iubeasca, ca in final sa ajunga sa fie toti anihilati. Iar cel din urma, cel mai puternic, cel care otravit de ea a devenit cel mai viclean urmand-o in asemanare, este biruitor fiind o fiinta modelata dupa placul ei. Dar ea nu se multumeste sa ramana cu acesta si trebuie sa-si duca munca pana la sfarsit. Astfel acum ea este cea care muta ultima piesa in acest joc satanic, ea este cea care desavarseste opera malefica. Orgoliul ei nebun o conduce la paroxism. Ea e satisfacuta ca cel mai viclean si cel mai puternic adversar poate sa fie eliminat cel mai simplu. Ce nu au facut ceilalti cu toate uneltirile si forta lor poate sa faca ea, o fiinta fizic slaba dar a carei viclenie si dorinta criminala intrece cu mult pe cel mai puternic oponent si de ce asta ? Acesta a fost puternic pentru ceilalti cand tocmai de cine trebuia sa se fereasca, in fata celui mai mare adversar a lui, el este dezarmat complet. El a cazut prada usor mrejelor ei satanice caci frumusetea si vorbele ei dulci l-au ademenit devenind sclavul ei orb.

Iar in finalul aceste mici povestioare macabre ramane doar aceasta bestie, cu o dorinta insatiabila pentru sange, dar protejata de corpul ei frumos, apetisant, de vorbele ei mieroase si de aparenta ei inocenta. Aceasta fiinta este chiar Satan, caci la origine a fost o fiinta feminina.

Si revenim acum la biserica. Se spune despre aceasta ca este mireasa lui Cristos. El este Mirele. Ce a facut insa mireasa ? Aceasta nu si-a pastrat starea de puritate, o stare placuta Mirelui ci s-a pervertit, ridicandu-se impotriva lui Cristos. Astfel mireasa nu a devenit doar o prostituata, caci o prostituata nu doreste moartea partenerilor ei, ci o serpoaica. Dar sa revin cu precizari.

A aparut monahismul la ambele biserici. Acei oameni si-au ridicat temple in pustiuri, adica rupte de lume, facand prin asta opusul invaturilor Domnului de a sta in lume caci aici ne desavarsim si putem ajuta si pe altii. Deci opera misionara a lua sfarsit.

Apar apoi biserici si basilici, temple ale lui Anticrist, caci un crestin adevarat ar fi stiut ca Dumnezeu nu are nevoie de templele noastre, nu locuieste in temple moarte ci in inimi pline de iubire.

Iar apoi Satan a mai dat o lovitura de gratie celor doua biserici. Astfel a separat si mai mult pe oameni de Dumnezeu. O mai veche lucrare de a lui a fost reintrodusa iar, caci ea a mai fost folosita cu succes inainte de Potop. Astfel a aparut iarasi idolatria. Paganii o practicasera dar primii crestini renuntasera la ea. Iar poporul orb si mort spiritual a acceptat-o. Astfel, oameni L-au schimbat pe Dumnezeu cu niste obiecte moarte: icoane, statui precum si alte obiecte considerate sfinte. Capii bisericii au fost insealati sa introduca aceste obiecte pur satanice caci au fost amagiti sa creadea ca aceastea erau reprezentari ale lui Dumnezeu iar oamenii ar fi avut nevoie de imagini. Au fost invatati ca nu se roaga la obiecte ci la persoana care e reprezentatea de acestea. Astfel existau icoane si statui care L-ar fi reprezentat pe Dumnezeu iar altele pe mama Sa, fecioara Maria. Apoi a aparut si cultul sfintilor, facand astfel din niste oameni pacatosi niste persoane sacre care prin inchinarea la icoana lor s-au prin rugaciunile adresate lor sa fie inlocuit Dumnezeu cu acestia. Asta ca asta, e o oroare bineinteles dar ce vine acum e si mai si.

Dumnezeu este Viata, iar oamenii trebuiau izolati definitiv de viata si sa adore moartea. Astfel, pe langa obiectele moarte pe care le adorau, fie ele idoli, fie doar simple obiecte care ar fi detinut puteri, Satan a mai introdus un ritual. Ce implica acesta ? Venerarea mortii in cea mai pura imagine a sa. Astfel satanele conducatoare au inceput sa profaneze morminte sa exhumeze mortii apoi sa-i transeze si sa-i sfartece impartind bucati din ei. Le-au prelucrat si le-au inchis in mici cutii si a aparut astfel cultul satanic al moastelor. Deci, pana la urma oamenii trebuiau sa renunte chiar la rugaciunile adresate sufletelor unor oameni considerati sfinti, ci trebuiau sa se roage, sa venereze, sa se inchine si sa pupe chiar cadavrele acestora. Aceasta e tehnica perfida a lui Satan: el stie ca omul nu se poate rupe repede de ceva si sa treaca la opusul acestuia si il ia treptat, treptat, din putin in putin. Iata deci doua exemple:

1.Omul nu se mai roaga direct la Dumnezeu, se roaga la El dar prin intermediul unei imagini sau unei statui, deci obiecte moarte, apoi uita de Dumnezeu si se roaga doar la aceste obiecte ca in final sa le atribuie acestora puteri miraculoase. Printr-o astfel de practica au aparut in trecut zeii.

2.Omul nu trebuie sa-L mai iubeasca pe Dumnezeu, caci prin aceasta iubire ii devine copil si primeste viata vesnica ci trebuie sa se considera nevrednic de o asemenea iubire caci el e pacatos iar Dumnezeu e Sfant. Astfel au aparut intermediarii: preotimea, oamenii de baza sau mana dreapta a lui Satan, oamenii trebuie sa se inchine si sa-i venereze pe acestia caci poarta haine sfinte si foarte scumpe si sunt reprezentati ai Domnului pe Pamant. Aceasta practica a ramas in folosinta dar oamenii trebuiau sa moara si mai mult. Astfel dupa moartea acestor preoti, unii din ei au fost declarati sfinti iar lumea trebuia sa se roage lor. Si in final lumea sau cel putin o mare parte din ea trebuia sa renunte si la asta mai mult sau mai putin, si sa venereze si sa se roage doar la bucati din cadavrele exhumate si sfartecate ale aceastora. Si astfel lovitura de gratie i-a reusit: oamenii L-au inlocuit pe Dumnezeu, Tatal nostru Ceresc, cu niste resturi spurcate ale unor oameni morti.

Pe langa aceste doua exemple mai exista si alte obiecte care se considera ca ar face minuni si ca provin din vechime: mahrama Veronicai, stergarul lui Avgar, camasa lui Cristos, giulgiul din Torino, braul Fecioarei si bucati din crucea lui Cristos,  ca sa nu mai vorbesc de mii si mii de obiecte “sfintite”.

Domnul a interzis cu desavarsire venerarea obiectelor, din acesta cauza adevaratele obiecte au disparut pentru a nu fi venerate de oameni, inlocuindu-L astfel pe Cristos, dar Satan a avut grija sa “fabrice” altele. Si iar oamenii au fost mintiti si condusi catre o noua ratacire.

Pana acum cele doua mari surori se aseamana. Dar sora cea mare si-a dorit suprematia absoluta. Astfel unde nu i-au reusit minciunile si viclenia i-a reusit forta. Astfel au existat grupari de oameni precum catarii, evrei, sau alti “eretici” iar mai tarziu primii protestanti care impartasau alte credinte. Cum acestia nu au putut fi convertiti au fost anihilati. Orice incercare de iluminare a poporului trebuia sa fie anihilata, caci intunericul trebuia sa detina suprematia absoluta. Nici chiar oamenii de stiinta sau inventatorii nu au scapat. In istorie aceasta se numeste Epoca Intunecata. Dar cea mai facut sora cea mare ? A dorit putere si avere, foarte multa avere. Astfel puterea a obtinut-o de la imparatii si regii unde ea isi desfasura activitatea, dar si bogatie, care era obtinuta nu doar de la acestia ci si de la popoare. Oamenii au fost iar amagiti ca prin indulgente vor fi iertati si astfel in functie de pacatele lor ei au platit sume corespunzatoare. Iar omul prost a fost stimulat sa pacatuiasca caci e greu sa renunti la pacat dar e usor sa-l inlaturi cu bani cum credea el pe atunci.

Cea mai vrut sora cea mare ? Nu s-a multumit cu zona ei de influenta ci a dorit sa cucereasca si Tara Sfanta care intrase sub stapanirea araba. Invatatura lui Cristos de a-ti iubi si dusmanii a fost schimbata cu invatatura Satanei de a ucide oameni, indiferent ca sunt ei dusmani sau oameni pasnici. Astfel, nu a contat ca erau soldati sau oameni pasnici, femei, copii sau batrani, ei au fost mascarati. Si nu s-a rezumat doar la arabi si in drumul lor, masacre si jafuri au fost comise si pe teritoriul Bizantului, adica la sora sa cea mica, biserica ortodoxa. Armate au fost procurate prin intermediul conducatorilor lumesti, caci acestia detineau putere militara, putere ce bineinteles trebuia aservita bisericii.

Dar Dumnezeu le-a stricat planurile si nu au reusit sa ocupe aceasta tara decat vremelnic.

Datorita turcilor, scindarea trebuia sa i-a sfarsit, cele doua biserici sa se uneasca dar asta nu s-a realizat chiar daca s-au obtinut unele rezultate. Calugarii lui Satan au ridicat poporul impotriva celor care isi dorisera asta si astfel cele doua biserici au ramas in continuare separate.

Ce a mai intreprins sora cea mare in afara de inchizitie si cruciade ? Afland ca s-au descoperit noi teritorii peste ocean, ea si-a trimis misionarii lui Satan sa-i converteasca cu forta pe indigeni. Invatatura Domnului ne transmite sa nu constrangem pe nimeni la credinta, credinta nu trebuie sa fie fortata sau oarba, ci vie, autentica. Astfel acesti indigeni au sfarsit si ei intr-un mod tragic: ori masacrati, ori convertiti fortat.

Dar la un moment dat, sora cea mare a inceput sa dea semne de oboseala. Ea a inceput sa-si piarda din influenta si din putere si din ea s-a rupt biserica protestanta sau cea de-a treia sora, cea mica.

Domnul sau Mirele si-a dorit o mireasa pura, care sa-i fie pe plac. Astfel prin protestanti s-a facut Reforma.

Bineinteles ca acestia nu erau puri in fata lui Dumnezeu, caci nimeni nu este pur, dar au fost oameni care s-au rupt de lanturile vechii biserici si au cautat invataturile adevarate ale lui Cristos. Biserica catolica interzicea oamenilor aceste invataturi pentru ca prin ele acestia ar fi primit iluminarea si ar fi parasit-o.

Satan simtind pericolul a cautat sa-l anihileze. Opera nu prea i-a reusit in totalitate in ciuda prigonirii si masacrelor protestantilor. Atunci el a cautat alte arme. Astfel, prin viclenie i-a reusit iarasi lovitura. Oamenii au fost iarasi scindati aparand astfel o multitudine de biserici protestante.

Revenind la biserca catolica, aceasta si-a pierdut legaturile cu puterile lumesti si astfel forta sa. Ea nu actiona ca un tot unitar si chiar in cadrul ei au fost conflicte si scindari. De fapt aceastea s-au petrecut in toate ramurile de baza ale bisericii. Daca pierdea ceva prin care isi amagea oamenii, inventa altceva. Ca de exemplu: a pierdut, “lumina” de la Ierusalim, a introdus indulgentele. A pierdut indulgentele dar au ramas stigmatele sau “aparitiile” fecioarei Maria, precum si statui care sangereaza.

In antichitate in templele pagane existau anumite mecanisme care generau diferite efecte de miscare sau foc, ori preoti ascunsi care spuneau un mesaj ca prostimea sa fie fascinata de aceste “miracole”. Tot asa si acum. Prin intermediul arabilor de atunci dar si al oamenilor de stiinta din zilele noastre Dumnezeu ne-a dezvaluit o alta depravare a bisericii. Sora cea mare a renuntat la aceasta amagire pe cand cea mijlocie a pastrat-o pana in zilele noastre. (este vorba de “lumina” de la Ierusalim)

In schimb sora cea mare, dupa modelul vechilor statui ale unor zeitati antice, statui mecanizate, a inventat niste statui care lacrimeaza sange. Sora cea mijlocie nu s-a lasat nici ea mai prejos si a invetant si ea icoane care lacrimeaza sau din care iese mir. Iar omenirea oarba, adora aceste amagiri si se considera superioara celor din antichitate caci aceaia adorau zei. Si care sunt superiori: acei oameni care in nestiinta lor cautau sa se apropie de niste pesoane superioare care erau inexistente sau oamenii din prezent care-L cunosc pe Dumnezeu, au avut parte de invataturile Sale si le detin, dar nu le pasa si venereaza in schimb niste trucuri ale Satanei ?

De indulgente am scris, dar ce e cu stigmatele ? Stigmatele Domnului sunt un semn prin care ne arata cat de mare a fost iubirea lui Dumnezeu pentru noi, fiintele cele mai decazute din Creatie, care trebuia sa fim exemple de urmat, copii ai Tatalui Ceresc si nu progenituri ale iadului. Dar aceste stigmate le poarta Domnul, doar sacrificul Lui a fost necesar pentru salvarea noastra, fiind unicul sacrificiu. De ce a mai fost necesar ca acestea sa apara unor anumite persoane care nu si le-au dorit, ca prin ele Domnul sa ne arate semnele martirizarii Lui cand orice crestin care cunoaste cat de cat adevarul biblic stie ca Domnul a fot tintuit pe cruce ? De ce ar mai fi ales Domnul sa transmita semnele Sale unei persoane nedemne de a le purta ? Cu ce scop ? Bineinteles ca vor exista diferite teorii catolice dar acestea apartin Satanei.

Si cum ramane cu aparitiile Fecioarei? Nu afirm ca aceasta nu ar fi aparut niciodata unor persoane mai bune de pe Pamant ci afirm ca unele din aparitii au fost o alta inselare a Satanei. Ce a facut biserica catolica ? A inlocuit rugaciunea si apropierea de Dumnezeu, contrar invataturii lui Iisus de a ne ruga doar la Tatal Ceresc, cu rugaciunea si venerearea mamei Sale, plasand-o pe aceasta ca intermediar. Apoi acesteia i-a ridicat statui ca oamenii sa venereze si sa se inchine la obiecte moarte. Un alt plan reusit.

Cea a mai facut Satan ? A invrajbit oamenii celor trei biserici principale care au trecut la razboaie cumplite. Si toate acestea s-au facut mai mult sau mai putin cu binecuvantarea bisericilor din care faceau parte. Astfel preotii binecuvantau armate care erau trimise la razboi in loc sa promoveze pacea mondiala. Si unde s-au facut cele mai mari razboaie si cele mai mari masacre din istorie ? Si de cine ? De catre asa numitii crestini, indiferent de biserica din care faceau parte. Si nu le-au ajuns doar razboaiele intre ei ci s-au mai dus si peste alte popoare de alte confesiuni. Aici si-au intemeiat colonii si si-au facut sclavi dar pana la urma tot Dumnezeu a ajutat aceste popoare pagane sa se elibereze de asa numitii crestini. Au existat insa si tari unde dominatia acestora din urma a ramas, caci au fost numerosi iar populatiile indigene erau reduse ca numar sau au fost in mare parte exterminate.

Revenim acum la cele trei surori. Daca sora cea mijlocie s-a axat pe anihilarea spirituala a popoarelor ei componente, sora cea mare s-a suparat de pierderea unei parti insemnate din oamenii ei care au devenit protestanti. Astfel ea a cautat sa anihileze initial pe sora cea mica, cea neascultatoare dar nu i-a reusit. Aceasta nu i-a semanat dar cu timpul mandria ei i-a crescut caci s-a considerat ca este pura si prin urmare doar ea are dreptul sa apartina Mirelui. Dar cum orice persoana care se rupe de Domnul cade prada celei mai oribile decaderi tot asa si cu aceasta sora. Si dupa principiul “dupa cum este poporul asa este si conducatorul” va puteti da si voi seama ce fel de oameni conduc in prezent bisericile sau natiunile.

Spre deosebire de pretendetii celei de-a treia femei, cea demonica, care au sfarsit de a fi cu totii anihilati, situatia prezenta este cu totul diferita. Aici sunt trei surori si un Mire. Dar mirele nu e un om obisnuit ci este Domnul care nu mai poate fi amagit de viclenia celor trei surori căci le cunoaste in profunzime. Toate secretele lor ii sunt revelate. Dar ce fac cele  trei surori ? Ca sa nu para rivale si deci dusmance in fata Mirelui, ele afiseaza o prietenie de fatada pe cand in interior fiecare se considera cea aleasa si le detesta pe celelalalte.

Ca sa explic mai bine: in prezent exista aceasta miscare ecumenica adica de infratire a bisericilor. Astfel dupa sute de ani catolicii au dat mana cu ordodocsii si cu protestantii si au ciocnit cupa prieteniei. Prin asta se afiseaza lumii ca nu exista dusmanie sau rivalitate intre ei si ca pot fi buni prieteni. Insa toata aceasta “diplomatie” este de fatada caci in ascuns fiecare se considera pe calea cea buna. Daca ar exista aceasta cale toate aceste biserici ar renunta la doctrinele lor si si-ar insuma o singura doctrina: doctrina Domnului. Dar asta nu se va intampla niciodata.

Si revenind la cele trei surori si la Mire, ce face acesta ? Isi va alege El o anumita mireasa din cele trei surori ? Nicidecum căci Mirele e pur iar cele trei si-au pierdut puritatea de mult. Iar ce e pur nu poate convietui cu ce e impur si doreste tot ceva pur in care sa-si gaseasca placerea.

Ce face o prostituata ? Am mai scris anterior: isi vinde trupul omului pe bani si pe placere iar sufletul Satanei.

Ce a facut biserica ? A devenit prostituata caci a vandut invataturile lui Cristos pe bani si avere cu toate ca ea le-a primit gratuit. Si asta nu a fost tot. A fabricat obiecte moarte pe care le-a vandut tot pe bani, si tot in numele Domnului, amagind oamenii ca sunt sfinte. Deci in loc sa raspandeasca gratis Adevarul ea a vandut minciuna. Si nu s-a rezumat la atat. A incalcat invataturile Domnunlui caci pentru ea sunt o oroare si a insusit invatatule lui Satan caci acestea i-au fost placute. Astfel ea nu doar a omorat oameni sau  i-a torturat ori prigonit ci a impus cea mai apriga scavie – sclavia sprituala, sau sclavia suprema prin care sufletele sunt condamnate la moarte. Aceasta este cea mai grava moarte caci daca trupul moare ramane sufletul, dar daca sufletul moare ce mai ramane? Si prin aceasta ea si-a depasit statutul de prostituata si l-a insusit pe cel de-al treilea adica cel de serpoaica sau femeie demonica. Ce-a dorit aceasta ? Anihilarea acelor pretendenti care au iubit-o si care au fost prieteni intre ei. Cine a ramas ? Doar ea si satisfactia ei demonica ca i-au reusit planurile de anihilare, planuri puse in aplicare printr-o  opera de viclenie desavarsita.

De ce acesta parabola ? Fiindca prin ea se arata ca acea opera desavarsita de viclenie si distrugere se poate observa la macroscara si in cadrul evolutiei istorice a bisericii. Cine a ramas in final ? Femeia pe care am asociat-o cu Satan. Cine se doreste a ramane in final in cadrul bisericii – spiritul care a condus-o. Si al carui spirit a fost acesta ? A fost spiritul lui Anticrist caci acesta nu este o persoana care va fi incoronata la sfarsitul lumii ca sa o conduca cum cred oamenii rataciti ci este spiritul lui Satan care conduce de fapt lumea asta ratacita. El isi doreste a fi marele distrugator al lumilor si aceasta a mai facut-o si in trecut cand o lume intreaga a fost anihilata caci ea si-a insusit acest spirit. Iar vechii intelepti de pe Pamant au cunoscut aceasta iar ulterior cunoasterea a disparut, caci minciuna a luat loc Adevarului si astfel au aparut diverse mituri antice.

Dar pana la urma Mirele nu vrea sa raman singur ci doreste o mireasa. Cine va fi aceasta ? Se vorbeste mult de un popor ales. In prostia lor oamenii iarasi isi imagineaza un popor anume si bineinteles acela din care fac ei parte. Va spun eu care este poporul ales: nu e un popor anume caci la general vorbind toate sunt nedemne, decazute, ci Domnul va alege doar pe copiii Sai, copii raspanditi in mai multe popoare. Si cine sunt acestia ? Sunt oameni care L-au cautat pe Dumnezeu, dar L-au cautat sincer, iar cand L-au gasit, au inceput sa-L iubeasca si sa-i urmeze invataturile. Chiar daca ei nu au fost perfecti, ei isi doresc asta, caci ei cunosc indemnul “Fiti desavarsiti precum Tatal din Ceruri este desavarsit”. Si cum ei au o iubire filiara pentru Tatal lor atunci cum oare Iubirea Infinita a Acestuia sa nu se reverse asupra lor ?

Deci Domnul si-a gasit mireasa si o formeaza sa-i fie pe plac.

Dar ce se va intampla cu cele trei surori demonice caci ele vor afla de rivala lor si vor dori sa o inlature si nu oricum ci prin anihilare. Nu va ingrijorati caci asta nu se va petrece niciodata caci Domnul are grija de mireasa Sa. Nu ne-a fagaduit El oare ca “daca zilele nu vor fi scurtate pana si cei alesi vor cadea”?

Astfel, la sfarsit cele trei surori vor ataca pe mireasa Domnului sau altfel zis in final va incepe ultima prigoana impotriva crestinilor si ma refer aici la cei alesi, adica la crestinii adevarati. Dar Domnul isi va salva mireasa, cum orice mire iubitor ar face asta cu mireasa lui, si o va lua din lume si o va duce intr-un loc special. Aici, cei alesi vor fonda un nou popor, de data aceasta pe placul Domnului.

Dar ce se va intampla cu cele trei surori dar si cu celalalte rude ale lor mai indepartate ? Vor pieri. Iar anihilarea lor nu o va face Domnul caci El este iubire pura ci ele insele. Cum asta ? Simplu. Toata otrava stransa de ele de-a lungul secolelor le va afecta corpul si vor sfarsi a fi victimele propriilor lor rautati. Ele se vor autoanihila. Prin faptele lor ele s-au rupt de Viata si au trait in agonie o perioada pana cand la un moment dat ele vor muri.

In continuare nu doresc sa detaliez cum va fi aceasta referitor strict la oameni si catastrofele care vor veni. Aceasta mi-a fost revelata dar nu pot sa v-o comunic in detalii, si nu cu vorbele mele ci cu vorbele Domnului, din anumite considerente.

Sfatul meu si dorinta mea este ca fiecare din voi sa-si doreasca ca prin iubire si prin fapte sa devina un copil al Domnului, adica un locuitor al noului Pamant, al noului popor, acel popor spiritual care urmeaza sa fie intemeiat.

In final eu va doresc sa aveti parte numai de binecuvantari, sa va realizati acest statut suprem in Creatie, acela de copil a lui Dumnezeu, Parintele nostru mult iubit ce a realizat sacrificiul suprem pentru copiii Sai care L-au parasit si au devenit rai si nerecunoscatori.

Dumnezeu sa va calauzeasca ca sa ajungeti pe drumul cel bun.

Amin.

31. 15.11.2011.  Separarea stiintei de religie – operă a lui Satan    

Tot ce a creat Dumnezeu, Satan a incercat sa distruga. Pentru orice om iluminat de Dumnezeu sa indrume omenirea oarba, Satan a ridicat mii de potrivnici. Astfel Biserica, unealta principala a lui Satan, tinea in bezna spirituala omenirea. Orice lumina ce aparea trebuia sa fie anihilata. Dar Dumnezeu a iubit aceasta omenire oarba si a aprins mai multe lumini. Astfel, prin stiinta intunericul bisericii a fost spulberat caci i s-au vazut uneltirile , si asta nu in totalitate caci au fost si destui rataciti ce au ramas la fel. Astfel stiinta a oferit cunoastere caci biserica dorea o masa de analfabeti ce ar fi fost usor de condus. Dar si aici Satan a actionat perfid si a calauzit urmasii acestor oameni pe fagasul dorit de el. Si astfel stiinta a fost rupta de Dumnezeu si a devenit atee. Si multi oameni care erau rupti de biserica si-au gasit in acesta cunoastere o placere, care apoi a fost dusa la extrem.

Cand trebuie pusa temelia cunoasterii de Dumnezeu ca mai apoi pe aceasta sa creasca frumos floarea iubirii ?

In copilarie. Astfel copilul trebuie sa invete sa scrie si sa citeasca, sa cunoasca istoria si geografia, ca mai apoi avand o baza sa inceapa sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Aceasta este temelia caci fara cunoastere nu poti sa ai credinta iar mai apoi iubire. Totusi prima piatra de temelie trebuie pusa in frageda pruncie, de catre parinti, inainte ca copilul sa ajunga la scoala. Aici, in primii ani, copilul omului trebuie sa invete despre copilul Iisus, iar mai tarziu tanarul trebuie sa afle despre omul Iisus. Pe langa aceasta baza, exista si invataturi diverse: istoria oamenilor inainte si dupa Potop, geografia Pamantului, a Sistemului Solar si a Creatiei, lumile spirituale si cele infernale, precum si alte nenumarate invataturi ce imbina lumea naturala cu cea spirituala (stiinta stiintelor adica stiinta corespondentelor).

Bineinteles ca aceasta cunoastere nu trebuie sa ramana rece sau moarta ci ea trebuie sa fie incalzita la focul iubirii, foc care aduce cu el viata.

Deci cunoasterea sau stiinta, unita cu iubirea ce deriva din invatatura religioasa ar fi creat omul perfect. Cand zic stiinta ma refer la Cunoasterea Divina iar cand religie ma refer la Religia Divina nu la cea creata de Satan in prezent.

Dar ce a facut Satan ? A rupt stiinta de religie iar apoi a indepartat stiinta de Divinitate iar religia a impartit-o in multe parti pe care le-a inspiritat in falsitati si le-a invrajbit intre ele.

Cum arata omul de azi ?

Unul se afunda in cunoastere atee si cu toate ca mananca din ce in ce mai mult (strange biblioteci) el nu se satura deloc pentru ca aceasta mancare nu il poate hrani.

Altul se afunda in religie, el cauta Adevarul si crede ca il poate gasi la una din multitudinea de biserici sau religii create de Satan. Acest nebun crede ca il poate gasi pe Dumnezeu cautandu-L la oameni si nu cautandu-L pe El Insusi.

Un alt nebun crede ca poate combina cunoasterea atee cu o religie. El invata pe alti cunoasterea atee si crede in Dumnezeu dar nu se poate considera ca el slujeste la doi stapani pentru ca nimeni nu poate asta. Chiar Dumnezeu ne da aceasta invatatura. De ce asta ? Fiindca el si-a ales o religie creata tot de Satan.

Si atunci, va intreb eu, unde oare ar mai exista pe Pamant, oameni care sa nu faca parte din aceste trei categorii ? Sunt greu de gasit dar exista cate unul pe ici pe colo. Acestia au fost crescuti initial in lume, au urmat stiinta si religia ei dar la un moment dat s-au rupt fiindca, calauziti divin, au gasit si au inceput sa urmeze adevarata scoala a copiilor lui Dumnezeu. Cine sunt acestia ? Sunt cei alesi. Cum sunt vazuti ei de catre lume ? Niste nebuni, pentru ca cunosterea lor difera de cunoasterea lumii, iar iubirea lor e opusul rautatii lumii. Deci acestia nu o sa fie ascultati niciodata de catre lume, caci lumea e rea si nu isi gaseste placere in bine, nu poate fi condusa de acestia ci lumea prefera sa fie condusa tot de oameni care-i apartin.

Toate aceastea mi-au fost facute cunoscute nu prin mine insumi ci prin inspiratie divina. Cei care vor avea parte de aceasta gratie vor descoperi si ei aceasta binecuvantare iar cei care deja au primit-o stiu cum este. Imi doresc ca aceste informatii sa fie citite cu placere, incantarea voastra sa fie bucuria mea.

32. 24.11.2011   Despre copiii care mor nebotezati

Ce parere au preotii ortodocsi despre asta ? Ca acesti copii ajung in iad pentru ca ei nu i-au botezat ! Si de aici va puteti da usor seama care e stapanul lor. Pe Pamant exista parinti degenerati care isi arunca copiii sau ii gonesc de acasa si ma refer la copiii mici. Dar acesti copii nu sunt lasati de catre comunitate sa moara ci sunt luati in centre de plasament unde li se asigura conditii bune de trai. Daca noi, oameni imperfecti facem asta, cum oare Dumnezeu care este pura Iubire sa abandoneze in iad copii nebotezati? Unde ar mai fi atunci Compasiunea Sa ? Invatati odata voi, preoti ai Satanei ca numai stapanul vostru ar face asta. Ceea cea oamenii omoara, Dumnezeu aduce la viata, ceea ce oamenii abandoneaza Dumnezeu ia in grija, ce urasc oamenii Dumnezeu iubeste, unde este intuneric Dumnezeu aduce Lumina, unde este minciuna Dumnezeu aduce Adevar, cand omul decade Dumnezeu il ridica.

Din privinta voastra, preoti ai lui Satan, Dumnezeu e neputincios fara voi ! Daca voi nu botezati Dumnezeu nu poate salva, daca voi nu “ajutati” Dumnezeu nu poate mantui! Ce mare tragedie ar fi si in ce dilema ar fi Dumnezeu daca nu ati exista voi !

Si acum va intreb eu: Cum ar mai fi Creatia fara voi ?  Cum ar mai conduce-o Dumnezeu? Ce s-ar intampla si cu celalte lumi ?

Satan v-a calauzit sa credeti  ca sunteti indispensabili Domnului, ca fara voi toti ar intra in iad, dar eu va spun: acolo veti ajunge voi daca nu va lepadati de Satan din voi. Iar sederea voastra acolo va fi lunga. Oricum va instiintez ca nu veti fi legati de stanci incise cu lanturi de foc si va vor ciuguli vulturi etern asa cum unii din voi considera sau alte povesti similare cu care speriati oamenii ca sa le luati banii la inmormantari. O sa va convingeti singuri de vorbele mele, dar nu acum ci cand veti fi acolo.

 33. 3.12.2011  Despre doctoratul in teologie

Aceasta prezentare a fost destinata pentru ortodocsi dar este prezentata si la catolici deoarece si in cadrul acestora se întâlneste aceasta distinctie lumeasca inspirata de Satan cu scopul de a hrani orgoliul oamenilor decazuti.

Nimeni nu poate servi la doi stapani. Nu putem sa servim si lui Dumnezeu si Satanei in acelasi timp. Trebuie sa alegem.

Daca servim deschis pe Satan, devenim dusmani ai Domnului si inclusiv ai Invataturilor Sale.

Daca servim pe Domnul, primim Lumina si Iubirea care ne purifica si ne ghideaza si devenim dusmani ai raului.

Dar mai exista o categorie. Unii cred ca servesc pe Domnul dar de fapt servesc pe Satan pentru ca ei au devenit niste sclavi orbi ai acestuia.

Ce este doctoratul in stiinta ? Am sa explic imediat.

Pentru omul rupt de Dumnezeu, Satan a creat diferite distinctii care sa-i hraneasca orgoliul. Astfel omul nu a dorit sa-L caute pe Dumnezeu pentru a-I deveni copil, iar apoi pe langa purificarea lui sa primeasca si anumite revelatii care i-ar fi fost necesare, ci a dorit sa se rupa de Dumnezeu si sa ia calea lumii. El a ales sa fie invatat de catre lume si a mancat din pomul cunoasterii interzise al carui fruct e aducator de moarte. Astfel el se mandreste cu o anumita cunoastere pentru care a sacrificat cativa ani din viata, cu eforturile corespunzatoare, pentru care a primit o distinctie. Aceasta distinctie este creatia lui Satan. Pentru oamenii de stiinta exista astfel diplome, titluri sau medalii comemoratoare. Pentru militari exista grade sau medalii de distinctie. Pentru sportivi exista cupe, diplome sau medalii. Pentru scolari exista note, premii si diplome.

Dar oare, in fata lui Dumnezeu avem noi oare vreun merit?  Nicidecum. Toti suntem pacatosi si prin noi nu suntem buni de nimic si ca urmare nu meritam nimic. Daca suntem buni, aceasta latura am primit-o de la Domnul prin Gratia Sa. Tot la fel si daca am renuntat la rautatea noastra si am devenit buni, caci aceasta bunatate am primit-o tot de la Domnul, caci a vazut dorinta noastra si ne-a ajutat.

Si atunci explicati-mi si mie voi preoti, care va credeti ca aveti harul lui Dumnezeu pe care l-ati primit cand ati vrut voi: Cum se face ca atunci cand te afli in Domnul si El in tine, cand esti implinit in totalitate si nu mai ai nevoie de nimic lumesc, cum acceptati voi oare o distinctie satanica ce stimuleaza orgoliul ? Cum oare nu cereti de la Domnul o cunoastere mai mare, care v-ar trebui si v-o luati voi din lume ? Si daca totusi v-o luati din lume, de ce nu o luati doar asa si mai aveti nevoie de o distinctie lumeasca ?

Astfel, voi niciodata nu o sa puteti spune: “Insusi Domnul m-a invatat asta, caci nu o stiam” ci veti spune “Uite ce merite deosebite am caci prin ceea ce am facut eu am ajuns la o cunoastere superioara oamenilor de rand !”

In loc sa spuneti: “Calauzirea Divina m-a facut sa ma smeresc caci mi-a aratat ce mare pacatos am fost in trecut, dar cu toate astea, Domnului i-a fost mila de mine si m-a scos din mlastina pacatului in care vietuiam si imi placea, si dintr-un demon m-a transformat intr-un copil a Lui printr-un proces greu de purificare in care ma aflu si in prezent, caci continui sa fiu un mare pacatos“, voi spuneti “Prin studiul meu efectuat in cadrul unei scoli, unde bineinteles ca oamenii m-au invatat, prin eforturile mele, am dobandit o cunoastere mareata si bineinteles pentru asta Dumnezeu a trebuit sa-mi trimita harul Sau si astfel sa lucrez pentru Imparatia Sa (deci el, nu Domnul prin el) si era normal sa primesc o titulatura cum si oamenii lumii au. Cum oare sa ma numesc in continuare un pacatos caci nu suna bine (orgoliul uraste smerenia), ci sunt un Inalt Prea Sfintit, Prea Fericit, Prea Intelept si Prea Indumnezeit”.

Si apoi va intreb eu: Cum puteti oare sa fiti atat de morti sa iubiti astfel de titulaturi satanice care va stimuleaza orgoliul si mai grav sa va considerati ca sunteti in posesia acestor daruri care depasesc orice imaginatie de pe Pamant ?!

Si inchei scrierea cu o intrebare: Cine oare a fost mai placut in fata Domnului,  fariseul care multumea lui Dumnezeu ca l-a facut drept, sau vamesul care cerea mila Domnului caci era constient de pacatele sale ?

 34. 20.12.2011 Muncile iadului

Aceasta “viziune” a iadului realizata de preotii ortodocsi cat si combaterea ei poate fi citita si de catre catolici sau de protestanti caci si preotii catolici, acesti frati demonici ai celor ortodocsi cat si autointitulatii pastori protestanti alti fratii ai lor, frati care intre ei se dusmanesc si sunt rivali, numindu-se intre ei eretici, impartasesc “viziuni” asemanatoare. Astfel si cei ulterior mentionati prezinta enoriasilor lor tot felul de “viziuni” satanice, cu chinuri vesnice in care Dumnezeu tortureaza etern prin diferite chinuri, sufletele din iad. Indepartati-va si voi de acesti oameni care raspandesc teroarea si minciuna si considera ca Dumnezeu este dupa asemanarea lor demonica.

„Nouă feluri de munci sunt în iad şi toate sunt veşnice şi foarte grele.”

Nu poti sa faci doua munci in acelasi timp ci doar una. Asa ca explicati-mi voi, preoti bolnavi psihic cum poti sa faci noua munci in acelasi timp si asta pentru eternitate ?

1”.Cea dintâi muncă ce stăpâneşte iadul este întunericul. Unul pipăibil.”

Intunericul este o stare si anume absenta luminii. Nu poti sa pipai intunericul caci nu este un corp solid. Daca nu ati fost in iad cum puteti sa afirmati asta ? Din calauziri demonice ? Si ce fel de munca este intunericul ?! Daca ma plimb noaptea prin intuneric asta inseamna ca muncesc ?!

2.”A doua muncă, după întuneric, este plângerea şi scrâşnirea dinţilor. Lacrimile care se varsă acolo într-o singură zi, dacă s-ar aduna pe faţa pământului ar face un ocean mai mare ca Oc. Pacific.”

Daca ar auzi geografii astfel de aberatii ale mintilor voastre bolnave v-ar trimite la psihiatru. Unde se aduna atata apa de mii de ani ?! Se evapora in spatiu ?! De ce nu inunda Pamanatul ? Demonii nu se ineaca in ea ? La atata apa ar stinge si focul gheenei ca sa fiu ironic .

3.”A treia muncă este putoarea cea rea. Toate putorile de pe faţa pământului n-ar face nici un miligram.”

In primul rand mirosul nu se masoara in miligrame doar la corpurile dure se masoara greutatea. Nu poti sa cantaresti aerul. Deci, la fizica sunteti “repetenti”.

Ce fel de munca mai este sa mirosi ceva urat ?! Daca nu ati fost in iad sa mirositi cum e aerul pe acolo, cum puteti sa faceti astfel de afirmatii aberante?! Un alt caz pentru psihiatrie.

4.”A patra muncă în iad este foamea şi setea.”

Nu stiam ca daca ti-e foame si sete asta e o munca. Pot sa afirm ca atunci cand mananci si bei faci o actiune iar organele interioare “muncesc” pentru a prelua si digera hrana ca mai apoi sa hraneasca intreg organismul.

5.”A cincea muncă a iadului este tartarul, gheaţa.  Aceasta este „scrâşnirea dinţilor”, adică gerul acela nesuferit de care nu-şi poate închipui nimeni.”

Parca “scrasnirea dintilor” era localizata la cea de-a doua munca. In fine exclud asta. Orice om stie ca la frig tremura iar dintii se pot lovi repetat dar  cand ii scrasnesti ii freci unii de altii, de necaz sau ca asa vrei. Deci altceva ce nu se leaga.

Ce fel de munca e sa-ti fie frig si sa tremuri ?! Daca nimeni nu-si poate inchipui acel ger cat e de napraznic cum puteti vorbi de el daca nu l-ati trait ?!

6.”A şasea muncă este viermele cel neadormit. Acolo sunt viermi de foc care mănâncă trupurile oamenilor şi sufletele lor în vecii vecilor, şi niciodată oamenii nu mor. Acolo sunt balauri de foc şi şerpi de foc care înoată prin văpăile iadului si îi prind pe cei păcătoşi şi-i sug şi-i înţeapă şi-i mănâncă în vecii vecilor, împreună cu viermii cei neadormiţi.”

Aceasta este una din cele mai idioate relatari satanice care exista pe Pamant. Bine e usor de inteles: cum e tatal (Satan), asa sunt si copiii (voi).

Cine a creat aceste aratari fantastice decat mintea bolnava a voastra inspirata de mintea si mai bolnava a parintelui vostru Satan.

Cum putea oare Dumnezeu, Unicul Creator, acest Creator desavarsit, sa creeze astfel de aschimodii. Tot ce a creat Dumnezeu este perfect, desavarsit, doar Satan prin contributia sa a determinat sa apara tot felul de animale de prada unele fiind chiar otravitoare. Si apoi balaurii nu exista decat in povestile create de niste minti bolnave, pe care parintii decazuti le citesc copiilor lor.

Si apoi explicati-mi cum sunt aceste fiinte de foc si traiesc in foc ?! Asta nu mai stiti.

Si apoi cum exista oameni cu trupul in iad, caci acesta a ramas in mormant, ori a fost incinerat ori distrus in alte feluri. Cum si-a luat cu el trupul in iad cand acolo ajunge doar sufletul ?

Spuneti ca-i prind pe pacatosi ? Exista cumva si oameni puri in iad ?!

Iar apoi cum ii mananca in veci si nu se mai consuma ?! Se regenereaza ?! Bine pentru voi e simplu: Dumnezeu in conceptia voastra e un tiran si ii face placere sa regenereze pe acesti oameni si trimite balauri, serpi si viermi de foc sa-i manance si asta in eternitate ca sa-si satisfaca poftele de razbunare, si cine trebuie sa suporte asta ? Copii mici nebotezati de voi, apoi niste mici hoti sau sarlatani, unii care au fost cu mai multe femei, niste certareti, niste femei care au injurat si barfit, niste batranei care s-au suparat intre ei la o partida de sah, niste copii care s-au batut, etc. Sau la aceste categorii trimite viermii iar la cei mai rai, balaurii si serpii?

Ascultati-ma bine progenituri ale iadului, numai Satan are placerea sadica de a crea si apoi de a chinui si a distruge si apoi de a-si relua opera. Dar asta nu o poate face , fiindca e o fiinta slaba, neputincioasa, care se pricepe doar la a trimite tentatii in carne si a îmbolnavi mintile oamenilor, cum a facut si cu voi.

7.” A şaptea muncă este gheena, adică focul cel nestins, care este cea mai grea dintre toate. Focul cel negru care arde în veci cu întuneric.Dar nu este foc ca al nostru, este de miliarde de ori mai fierbinte spune fericitul Ieronim. Arde cu urgia mâniei lui Dumnezeu, către cei păcătoşi. Arde  duhurile cele rele şi le chinuieşte în vecii vecilor.”  

A sta in foc e o munca – iata o alta afirmatie a unor psihopati.

Si va intreb satanelor, cum se impaca “munca” asta cu a cincea – gheata ?! Cum se imbina focul si cu gheata ?! Sunt in reprize ? Dupa ce s-au incalzit prea mult, Dumnezeu ii raceste un pic in gheata si apoi ca sa-i trezeasca si mai bine le trimite si un miros urat. Si mai simt ei foame si sete dupa ce au trecut prin toate astea ?! La fizica iar sunteti ”repetenti”, acolo unde exista foc exista si lumina caci aceasta sunt mereu asociate. Dar se pare ca voi ati descoperit un altfel de foc. Sa va duceti sa luati premiul Nobel pentru descoperire. Pardon, nu este decat in mintea voastra.

Un “fericit” vorbeste despre caldura acestui foc pe care nu a simtit-o niciodata. Cred si eu ca era fericit caci el credea ca nu va ajunge niciodata acolo. Iar in legatura cu intunericul, aceasta era in mintea lui si a voastra.

Dumnezeu are mânie !!! O alta afirmatie pur satanica, una din cele mai josnice ce denota o minte in “putrefactie”. Va spun eu, Domnul este pura Iubire, iar mânia este a lui Satan si adeptiilor lui.

Deodata vorbiti de duhuri, uitand că la scrierea anterioara erau si trupurile lor. Si va mai intreb cand oare Iisus a ars oameni de vii, nu spune el ca nu a venit sa judece lumea ci sa ne mantuiasca ? ( IOAN 12:47).

8.” Munca a opta din iad este deznădejdea. Toată lumea este deznădăjduită de mila lui Dumnezeu. Pocăinţă în iad nu mai este”.

Lumea de acolo nu mai are nadejde in mila Domnului. Deci mila este cu masura ! Pe Pamant daca cineva greseste iar mai apoi isi regreta sincer fapta si se schimba este iertat si apreciat iar daca acolo unii ar face asta Dumnezeu care este pura Iubire si Compasiune ar sta rece si nu i-ar pasa de aceste suflete care vor sa se schimbe si s-o ia pe calea cea buna pentru ca a trecut termenul stabilit ?! Voi cum va comportati cu copiii vostri: le dati un termen iar daca mai fac prostii ii torturati sau ii izgoniti de acasa ? Aceste lucruri le-ar face doar Satan, parintele vostru, nici chiar voi, ca copii ai lui nu le-ati face, daramite Domnul ! Tin sa va anunt ca au existat destui in iad care s-au schimbat si au iesit de acolo.

9.”Munca a noua din iad este veşnicia. Primesc trupuri nemuritoare, ca să ardă în vecii vecilor şi să nu se mistuie; să se chinuiască în vecii vecilor şi să nu scape; să înseteze în vecii vecilor şi să nu aibă apă; să le fie foame în vecii vecilor şi să nu aibă mâncare. Nemurirea o au de la judecată înainte, cum spune Hristos, spre a se chinui în vecii vecilor. Amin.”

Oau !! Ce dorinte satanice aveti !! In loc sa doriti sa fie salvati si cei din iad, voi le doriti cu o satisfactie satanica ceea ce afirmati mai sus !! Ce sadism dus la extrem !! Mai spuneti si “Amin” adica asa doriti sa fie si nu altfel !

Aceste afirmatii pe care le faceti suna a cel mai crunt blestem care a fost formulat vreodata, chiar cele mai satanice vrajitoare ar ramane stupefiate ! La ce blesteme formuleaza ele in comparatie cu al vostru ar fi ca ganguritul unui copil de cateva luni in comparatie cu ragetul unui leu turbat si dornic de sange. Daca aceste vrajitoare odioase v-ar cunoaste mai bine chiar ele ar veni la scoala voastra sa se desavarseasca. Si ce uimite ar ramane ele, cu toate practicile lor, in comparatie cu “stiinta” voastra si cu ritualurile voastre pe care le-ar descoperi. Dar sa fac cateva comparatii . Ele au cativa adepti sau cateva zeci pe cand voi aveti milioane si zeci de milioane (bine ca nu sunt cu totii si practicanti ci sunt ortodocsi doar de fatada). Blestemele lor sunt pentru anumite persoane si asta cateva pe cand ale voastre sunt pentru “atatea miliarde si miliarde de suflete” (vezi acesta precizare la munca a noua caci nu este de la mine). In ritualurile lor ele omoara si fierb cateva broaste, soareci sau ce mai pun pe acolo, caci nu am fost sa vad, pe cand voi ce faceti ? Voi profanati morminte, exhumati mortii apoi ii sfartecati intr-un ritual pur satanic si impartiti aceste resturi de cadavre pe la biserici, apoi invatati oamenii sa nu mai adore pe Dumnezeul cel Viu si sa se inchine si sa venereze aceste resturi moarte, că ele ii vor face bine !!! Daca un sarac disperat ar profana un mormant sa fure banii si bijuteriile unui bogat, ca sa poate sa-si ia mancare (fapta desigur neacceptata nici de mine) vai, ce tragedie la nivel national, toata tara ar afla ! Dar voi deja aveti o practica din asta si nimeni nu zice nimic. Voi ii aprindeti lumanari lui Dumnezeu de parca ar duce lipsa de Lumina !!! Si cum oare mai arata pe langa voi acele vrajitoare ?! Ca niste fete rautacioase care se cearta intre ele pe langa niste  criminali in serie ? Cate suflete ucid ele in comparatie cu voi ? Numarati-va adeptii si apoi comparati.

Si va mai intreb in final: Unde spune asta Cristos, ca mai apoi voi sa spuneti dupa El ? Câtă infamie ! Deci nu voi spuneti asta ci Cristos spune, iar voi ca niste copii ascultatori si cuminti spuneti ce a zis El. Deci va absolviti de orice vina caci El v-a invatat asta ?! Nu mai am cuvinte. Nu exista superlative in josnicie, in mizerie, in ura sau sadism care sa vi se potriveasca ! Nici chiar Satan nu a afirmat niciodata asta in fata Domnului dar voi o faceti ! Si asta in numele Lui ?! E prea de tot ! Nu mai exista replici care sa vi le dau sau cuvinte care sa vă caracterizeze ! Macar vrajitoarele si satanistii sunt dusmanii deschisi ai Domnului si tocmai voi spuneti asta, ca Domnul, ca Tata iubitor ar proceda astfel cu copiii Lui multiubiti ?! Tocmai voi care va considerati urmasii apostolilor lui Cristos, voi care credeti ca detineti singura biserica in Adevar de pe Pamant ?! Chiar si Satan ar fi un elev incepator la scoala voastra !

Nici chiar pe voi, cu toata infamia voastra, nu v-ar trimite Domnul in acele locuri de care vorbiti cu atata satisfactie! Cu toata opera voastra satanica, incununtata de succes prin care distrugeti zeci de milioane de suflete in prezent, nici chiar voi nu meritati astfel de pedepse !

Ce spune Iisus despre voi ? Citesc chiar din Biblia ortodoxa –Matei cap23.

4. Ca leagă sarcini grele şi cu anevoie de purtat şi le pun pe umerii oamenilor, dar ei nici cu degetul nu voiesc să le mişte.

5.Si toate faptele lor le fac ca să fie văzuţi de oameni.

 6.Si le place sa stea in capul mesei la ospeţe, şi in bancile dintâi în sinagogi,(in prezent catedrale si biserici)

7.Si sa li se plece lumea in pieţe şi să fie numiti de oameni: „Rabi!” (invatatori)

8.Voi insă sa nu vă numiţi rabi ca Unul este Învăţătorul vostru: Hristos, iar voi toţi sunteţi fraţi.

10.Nici invatatori să nu vă numiţi, că Invatatorul vostru este unul: Hristos.

13.Vai voua, cărturari şi farisei făţarnici! Că închideţi Împărăţia cerurilor inaintea oamenilor; ca voi nu intraţi şi nici pe cei care vor să intre nu-i lăsaţi.

15.Vai voua, cărturari şi farisei făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic şi dacă l-ati facut il faceţi fiu al gheenei, de două ori mai mult decât sunteţi voi.

24.Calauze  oarbe, care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila! (imposibil de inteles ce inseamna asta pentru voi,doar cei apropiati Domnului cunoscand).

25.Vai  voua, cărturari şi farisei făţarnici! Că voi curăţiţi partea din afară a paharului şi a blidului, iar înăuntru sunt pline de răpire şi de nedreptate.

26.Fariseu orb! Curăţă întâi partea dinăuntru a paharului şi a blidului,ca să fie curată şi cea din afară .

27.Vai  voua, cărturari şi farisei făţarnici! Ca va asemanati cu mormintele  cele văruite, care pe dinafară se arată frumoase, inăuntru insa sunt pline de  morţi şi de toata necurăţia.

28.Aşa şi voi, pe dinafară vă arătaţi drepţi oamenilor, inăuntru sunteţi plini de făţărnicie şi de fărădelege.

38.Iată că se lasă pustie casa voastra.

Dragi cititori de partea binelui, luati bine seama ce fel de oameni sunt acestia. Indepartati-va de acesti oameni ai Satanei, cautati-L cu sinceritate pe Domnul, urmati cu placere cele doua porunci ale iubirii si veti descoperi in Domnul nu un Dumnezeu indepartat ci un Tata preaiubitor, care isi doreste inapoi copiii pierduti, si care mereu este aproape de voi. Descoperind asta atunci veti putea voi insiva sa vedeti cum este Domnul de fapt si cum a fost El prezentat de-a lungul timpului de autointitulatii urmasi ai apostolilor lui Cristos.

Tatal Ceresc va binecuvanteaza si va asteapta sa reveniti cat mai repede in Casa Sa de unde ati plecat odata. Iubiti-L mai presus de orice in lumea asta si iubiti-va pe voi, caci sunteti toti frati si surori.

    35.    Despre icoane. (23 august 2010)

In ciuda faptului ca oamenii au primit de la Dumnezeu cele 10 porunci, in care intr-una dintre ele este interzis clar inchinarea sau idolatrizarea oricarei asa zise icoane, oamenii continua sa venereze acele icoane mai mult decat pe Dumnezeu insusi.

Oamenii cand se inchina la icoane practic venereaza materia, pe scurt zis atribuie materiei moarte insusiri Dumnezeiesti. Dar eu va zic ca adevarata icoana si adevaratul Dumnezeu trebuie sa fie in inima voastra. El este exemplul care trebuie urmat, trebuie sa fiti la fel de puri ca Tatal nostru Ceresc. Omul are tentatia sa faca si el cea ce vede la altul asa incat daca se gaseste intr-un grup in care toate persoanele se inchina anumitor idoli, el va face la fel din dorinta de a nu deveni mai prejos decat ceilalti, Dar eu va zic: Luptati cu voi insiva si nu va inchianti idolilor indiferent daca sunt: bani, femei, stomacul vostru sau icoane.

  36.    Despre cuvintele: Cristos a înviat, adevărat a înviat

           ( primită cu câteva zile înainte de  sărbătoarea pascală)

          Pentru cei ce spun “Cristos a inviat, adevarat a inviat” eu va spun: El nu a inviat niciodata pentru voi. Adevarat va spun, voi nu veti vedea invierea Domnului si nici Imparatia Cerului pana cand Domnul nu va face jertfa Sa in inimile voastre. Si asta va fi posibila doar cand nasterea Lui va inflori in inimile voastre si cand patimile Lui vor lasa urma iubirii si durerii Lui pentru iertarea pacatelor voastre.

Pentru cei ce spun: Si ce trebuie sa facem ca sa vedem Imparatia de apoi ? Eu va raspund:  Iubiti-va intre voi asa cum v-am iubit Eu si iubiti-L pe Dumnezeu mai presus de orice; renuntati la lucrurile lumesti, astfel in inimile voastre se va produce nasterea Mea sau nasterea iubirii pentru Mine. Lasati aceasta iubire sa va cuprinda corpul si sa va invadeze inima caci asa Eu voi avea parte de copilaria Mea.
La momentul potrivit veti primi botezul spiritual, echivalent cu botezul Meu pe Pamant. Apoi va spun cea ce le-am spus si apostolilor Mei: Urmati-Ma pe Mine; prin aceasta Ma refer la o urmare in spirit si la acceptarea Cuvantului Meu ca mod de viata (porunca divina); astfel dupa trei ani, Eu voi fi rastignit si voi invia a treia zi impreuna cu voi, copiii Mei.

Amin

37.   Cuvinte folosite în biserici fără a cunoaste întelesul    I

               (31 iulie 2011)

Multi dintre voi cand aud cuvintele „Domnul va lupta pentru voi” ei nu inteleg ca de fapt asta inseamna sa se intoarca cu sinceritate la invatatura Mea si aceasta ii va elibera de pasiunile lor lumesti. Ei se asteapta ca Eu in persoana sa apar si sa nimicesc acea parte a lor care ii face sa persiste in pacat nestiind ca de fapt acestea (pasiunile lumesti) sunt adevaratii profesori*, focul spre exemplu poate fi foarte folositor dar daca nu se foloseste cu intelepciune poate provoca multe daune.

* prin acesti profesori omul se poate cunoaste pe sine, cunoasterea fiind necesara purificarii.

38.  Cuvinte folosite în biserici fără a cunoaste întelesul    II

(1 august 2011)

In slujbele bisericii adesea auziti cuvintele „Toate cate veti lega pe Pamant vor fi legate si in Cer, toate cate veti dezlega pe Pamant vor fi dezlegate si in Cer” Adevarata semnificatie este urmatoarea : Orice pasiune lumeasca care o aveti trebuie inlaturata cat mai repede posibil pe acest Pamant pentru ca  moartea vine pe furis si orice om va ramane la fel in lumea de dincolo, diferenta fiind faptul ca in trup ascensiunea se face de mii de ori mai usor. In Biserica aceste cuvinte se folosesc in slujba de spovedanie cu falsa semnificatie ca preotul poate sa dezlege un om de pacat. Credeti oare ca Domnul, Iubirea suprema  are nevoie de voi preotii pentru a ierta un pacatos ? Va spun eu, NU ! Domnul  deja l-a iertat cu mult inainte ca el sa pacatuiasca. Dar cum un tata iubitor nu-si lasa niciodata copiii pe o cale gresita si mereu le trimite calauze, asa si Tatal Ceresc nu-si lasa copiii si le trimite mereu calauze (boli si necazuri). Deoarece omul numai la boala si necaz vine cu cainta in fata Tatalui.

39.Articole din presa legate de decaderea preotimii ortodoxe

Pacatul in Biserica ortodoxa

Popii ortodocsi la sfintit bordeluri

Alte păcate în BOR

Biserica din Petreşti schimbă scripturile

Preotul Lică-talharul din lift

40. MINCIUNI ORTODOXE despre al treilea razboi mondial

41.IN LEGATURA CU HAINELE DE LUX

42.O DISTINCTIE LUMEASCA

43. Sa revenim la moaste

ÎN FILMELE DE GROAZA CREATE DE NISTE MINTI BOLNAVE INSPIRATE DE SATAN PUTEM VEDEA CUM UNII PSIHOPATI SAU MUTANTI COLECTIONEAZA CRANII, ORGANE SAU ALTE PARTI DIN CORPUL OMENESC, DAR, CU TOATE ASTEA, SUNT DOAR FILME, DECI ILUZII, IAR ACELE MATERIALE FAC PARTE DIN RECUZITA, DECI SUNT FALSE, IAR SFARTECAREA OAMENILOR ESTE UN TRUCAJ, PE CAND IN CADRUL BISERICII CATOLICE SI ORTODOXE TOATE ACESTEA SUNT REALE: TOATE „TROFEELE” SUNT BUCATI DE OAMENI SAU CHIAR MORTI INTREGI, IAR SFARTECAREA NU MAI ESTE UN TRUCAJ CI ESTE CHIAR REALA- NISTE SATANE SADICE SFARTECA CU O PLACERE SATIOASA ACELE CADAVRE CA SI CUM AR TRANSA UN SIMPLU PUI.

IAR ACUM COMPARATI SI VOI – CINE ESTE MAI DECAZUT : ACEI SCENARISTI SI REGIZORI SAU PREOTIMEA LUI SATAN?

NICI CHIAR IN VECHIME, POPOARELE PAGANE NU VENERAU CADAVRE CI DOAR ZEI SAU PREOTI, PE CAND IN PREZENT OAMENII SE CRED IN EPOCA LUMINII SI SE INCHINA LA CADAVRE SA ÎI FACA BINE !

NICI CHIAR IN BISERICA SATANICA NU SE INTAMPLA ASTFEL DE LUCRURI SI NICI IN MASONERIE !

IAR OAMENII SE CRED CRESTINI ,DAR UN CRESTIN IUBESTE VIATA, O CAUTA SI O GASESTE, IAR VIATA E CRISTOS, PE CAND ACESTI ADORATORI IUBESC PACATUL SI DECI MOARTEA, CACI MOARTEA IUBESTE MOARTEA, O CAUTA SI O GASESTE, IAR REZULTATUL PUTETI SA ÎL VEDETI SI VOI.

DAR SA VEDEM CE SPUNE BIBLIA DESPRE ACEST SUBIECT, SI ANUME VENERAREA CADAVRELOR :

NUMERI 19:13  Cine se va atinge de un mort, de trupul unui om mort, şi nu se va curăţi, pângăreşte cortul Domnului

LEVITIC 21:1 Un preot să nu se atingă de un mort din poporul său, ca să nu se facă necurat;

Ar trebui să se închine creştinii moaştelor

44.Credeti că după hirotonisire, preotii primesc har de la Dumnezeu cum afirmă ? Iată câteva exemple. Convingeti-vă singuri !

Marea fratie ortodoxa si cum se promoveaza iubirea de semeni si asta chiar la Ierusalim

Un preot ortodox, om al Satanei, promoveaza o teorie prin care Pamantul nu se roteste, nu are axa inclinata, este in centrul Universului si toate corpurile ceresti se rotesc in jurul lui .

Cum uni preoti isi arata modestia – masina de 200.000 Euro

Un exemplu de „iubire” de semeni.

Un preot invata o enoriasa cum sa faca vraji.

Teodosie primeste spaga.

Harul preotiei de vanzare, afla cat costa sa fi preot in Romania.

Un exemplu de taxe luate la inmormantari.

Un preot demon

Un alt preot demon.

Unii cred ca pot exorciza- ca urmare au savarsit un omor.

Cei care se sinucid nu au parte de slusbe in biserica dar cand e vorba de ei nu se tine cont de asta.

Unul din multii preoti homosexuali ortodoxi

Un dans dracesc

Saracie specifica Domnului sau bogatie specifica Satanei ?

Caz incredibil la Bacau acolo unde un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit în timp ce asista la slujba de duminică. Deşi bărbatului i s-a făcut rău şi mulţimea încerca să-l resusciteze, preotul a continuat slujba

Un bărbat în vârstă de 58 de ani care asista la slujba de la Biserica „Învierea  Domnului” din Bacău a făcut stop cardiac şi a murit. Deşi a fost chemat un  echipaj medical, aceştia nu au putut decât să constate decesul enoriaşului.
“La momentul sosirii echipajului de pe ambulanță, manevrele de  resuscitare erau începute de un medic care venise de la un cabinet particular  aflat în zonă. Manevrele au continuat, însă eforturile medicilor au fost in  zadar. După aproximativ 45 de minute, a fost declarat decesul bărbatului. Cauza  este un posibil stop cardiac”, a spus medicul Adrian Colibaba, de la Serviciul  Județean de Ambulanță, pentru Ziarul de Bacău.
Ciudat este că în perioada  în care bărbatul îşi dădea ultima suflare, preotul bisericii nu a oprit slujba.  „Ferice de acest bărbat că a murit în biserică”, a concluzionat faţa  bisericească la finalul Liturghiei.
Mai mult: Un barbat a murit în biserica dar preotul nu a oprit slujba | Video – Ştiri interne | Libertatea.ro

Un preot alcoolic, violent joaca teatru aratandu-si perversitatea.

Preot face contrabanda

Popa si orgia

Popa mi-a silit fata sa-i faca sex oral!

Un preot din Cernavoda face sex pe Internet

«Mă lua de păr şi mi-o băga în gură»

Porno preotul din Cernavoda este apărat de crestini

Orgie sexuala la manastirea Caldarusani! Un preot, in pat cu un tanar!

La „Patriarhie” ca la bordel. Din motive de decenta nu se posteaza video.

Sex la Patriarhie! Preot surprins cu un barbat in pat! Scandal sexual la Mitropolie Cuviosul Teoctist a fost filmat în timp ce făcea sex cu amantul său

Preotul care îsi calcă în picioare enoriasii:

Preotul care îsi calcă în picioare enoriasii

PREOT HOMOSEXUAL ÎN REP. MOLDOVA

Un preot obsedat sexual si violent cu victimele sale

….

Preot acuzat ca ar fi abuzat sexual o minoră

….

45.O MARE FRAUDA -Lumina Sfântă de la Ierusalim

46.AVEREA BOR ÎN CIFRE

47.Simbolistica oualor de Pasti-o traditie bazată pe minciună

48.”Minuni ortodoxe”

 

49.  UN PREOT ISI DEZVALUIE IN DIRECT LATURA CRIMINALA

 Nimic socant – Un preot isi dezvaluie clar intentiile criminale. Intr-o discutie cu Pavel Corut, un preot isi dezvaluie sufletul demonic. Daca solutia convertirii a esuat nu mai ramane decat o singura solutie pentru el – exterminarea ratacitilor. Si aceasata nu si-o atribuie doar lui ci afirma clar ca aceasta atitudine ar trebui sa o aiba si ceilalti conducatori ai bisericii ortodoxe. Totusi, in final admite ca nu se aseamana Domnului, cand afirma ca Dumnezeu sa-l ierte si sa-l ajute. El il jigneste pe Corut careia nici eu nu-i iau partea, dar afirm ca un ratacit vorbeste politicos iar un om al Domnului cum se crede acel preot jigneste, cand ar trebui sa stie clar ca Domnul nu a jignit pe nimeni si ne-a invatat ca daca cineva ne raspunde cu rău, noi sa-i raspundem cu bine. Deci in concluzie, preotul isi da arama pe fata.


50.Să vedem ce salarii au preotii. Unde este sărăcia specifică Domnului

51.Religie ortodoxă cu forta în scoli

52.CEAS DE LUX Patriarhul Kirill al Rusiei

53.Cu ce merge patriarhul

54.Si altii au masini de lux

55.

56.CATEVA MINCIUNI ORTODOXE

DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE

EPISTOLIA Domnului nostru lisus Hristos ce a trimis-o Dumnezeu din cer

EPISTOLIA MAICII DOMNULUI

VISUL Ce a visat Născătoarea de Dumnezeu mai înainte de a Se răstigni Domnul nostru lisus Hristos

VĂMILE VĂZDUHULUI

57. Extras din cartea Daramarea idolilor. Despre ratacirile contemporane- Danion Vasile

   ”…Sfinţii Părinţi …au învăţat că orice apariţie a „călăuzelor spirituale” (îngeri, „entităţi din alte lumi”) trebuie respinsă.”

Nu a trimis oare Domnul in nenumarate randuri ingeri intrupati prin care sa ajute oamenii, nu a trezit profeti , scribi si vizionari prin care sa calauzeasca omenirea decazuta?

Apoi dupa purificarea acetui pamant, nu vor ramane pe el doar cei alesi prin care Domnul v-a forma un nou popor ? Dar ce scrie in cartea aceasta: „nici unul dintre Sfinţii Părinţi nu ne-a pomenit de vreo eră nouă, aşa că teoria aceasta mi se pare o bazaconie.”

Nu am avut timp sa citesc integral cartea ci doar cateva pasaje in care se pune mare pret pe asa numitii sfinti parinti. In primul rand oameni toti sunt pacatosi doar Dumnezeu este sfant si in al doilea rand exista un singur parinte, care e Domnul. Toti ii apartinem Lui. Cum pot niste pacatosi sa fie numiti sfinti dar si parinti ? Parinti cui ? Va spun eu  ai acestei biserici ortodoxe decazute.

Asa ca Vasile Danion fa mai intâi curat in curtea ta si apoi sa treci la altii. Iti spun eu ai foarte mult de munca iar in primul rand trebuie sa devii ca un copil, adica sa renunti la toata cunoasterea ta ortodoxa si sa-L rogi pe Dumnezeu sa-ti fie el invatator si nu asa numitii „Sfintii Parinti” ai tăi. Te vei convinge apoi ca nu ti-am dorit raul ci vei vedea atunci de cine ai fost calauzit de fapt in trecut.

58.CRED EI CĂ DACĂ S-AU IZOLAT PE UN VÂRF DE MUNTE AU AJUNS MAI APROAPE DE DUMNEZEU

59.În România sunt 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale – asta înainte de închiderea a 200 de spitale.

60.Rusinea Bisericii Ortodoxe Romane – Preotii si calugarii homosexuali

61.Stareta Manăstirii Mraconia acuzata ca foloseste un craniu la sfintirea apei

62. SĂ VEDEM CE SPUNE DOMNUL DESPRE AJUTORUL DAT SEMENILOR NEVOIASI:

5:7. Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!

5:42. Celui ce-ţi cere dă-i;(Evanghelia după Matei)

DAR SĂ VEDEM ACUM CUM ACTIONEAZĂ BISERICA ANTICRISTĂ ORTODOXĂ :

Tinerii absolventi de Teologie, trimisi sa alunge cersetorii din fata Catedralei Mitropolitane  

Reprezentantii Mitropoliei Clujului le-au cerut unor tineri absolventi de Teologie sa ii alunge pe cersetorii din fata Catedralei Mitropolitane, astfel incat credinciosii care vin la slujba sa nu mai fie deranjati. Revista Evenimentelor.ro scrie ca noua absolventi de teologie, care activeaza deja in sectorul social-misionar, fiind cantareti, au fost chemați la Mitropolie, unde li s-a propus ca timp de 5 ore pe zi sa stea cu randul în fata Catedralei Mitropolitane si sa alunge cerșetorii. Cei care au refuzat sa se supuna deciziei au primit un ultimatum ca sambata, 16 martie, sa demisioneze. Contactat de Revista Evenimentelor.ro, purtatorul de cuvant al Mitropoliei,Parintele Bogdan Ivanov, nu a negat existenta acestei decizii, ci doar pe cea a ultimatumului. El a motivat decizia de a li se cere absolventilor de Teologie sa ii alunge pe cersetori spunand ca autoritatile locale nu îi ajuta suficient în acest sens, recunoscand ca s-a apelat la personalul angajat în posturi neclericale pentru a face acest lucru. Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului a mai spus ca nu considera acest lucru sub demnitatea unui teolog, adaugand ca tinerii care nu doresc acest lucru sunt liberi sa isi caute alt loc de munca, in conditiile in care 160 de noi absolventi de Teologie asteapta anual sa fie angajati.

 DECI DUPĂ EI EVANGHELIA AR TREBUI SCRISĂ ÎN FELUL URMĂTOR:

5:7. Nefericire celor milostivi, căci ei nu vor avea parte de milă!

5:42.Celui ce-ţi cere să nu îi dai;(Evanghelia după Biserica Ortodoxă Română)

63. COMPLICITATEA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE CU COMUNISMUL

64.Mitropolia Olteniei aruncă în stradă 700 de elevi de la unul dintre cele mai mari licee din Craiova. Scandalul a polarizat tot orașul

Peste 700 de elevi riscă să fie evacuaţi din școala în care învață. Cât se mai extinde lăcomia Bisericii Ortodoxe

65.Impozitarea bisericii, o forma de respect fata de societate

66.Ce zic prelatii ortodocsi despre cei de alte credinte

67. ABERATII ORTODOXE I

68. BLASFEMII ORTODOXE I

69. Un exemplu de crestin în România

70.Cum se împacă simplitatea cu opulenţa în Biserica Ortodoxă din Rusia

71.Valorificarea obiectelor de cult, un drept al bisericii

72.BOR, supărată pe comercianţii de obiecte bisericeşti pentru că nu împart profitul

73.Nu îi ajungeau banii din vânzarea de minciuni în numele Domnului ba chiar mai făcea si trafic de droguri

74.Preot a spart la aparate banii din cutia milei

75.CNSAS avertizează că numărul preoţilor care au colaborat cu fosta securitate este apreciabil

76. ADEVĂRATA FAȚĂ A PREOTILOR ORTODOCSI – COPII AI LUI SATAN

100 de preoţi se bat cu mături în Biserica Naşterii Domnului din Bethleem. Aceste bestii urăsc iubirea si iubesc ura.

Circa 100 de preoţi ortodocşi s-au bătut cu mături în incinta Bisericii Naşterii Domnului din Bethleem, scrie BBC.
Preoţii din două grupuri rivale (armeni şi greci) măturau împreună podeaua bisericii în pregătire pentru Crăciunul pe stil vechi, care are loc în data de 7 ianuarie, când a început bătaia. Liniştea bisericii unde creştinii cred că s-ar fi născut Iisus Hristos a mai fost tulburată de astfel de bătăi între preoţi. „Este o problemă … care se întâmplă în fiecare an. Nimeni nu a fost arestat fiindcă toţi erau oamenii lui Dumnezeu”, a declarat poliţistul Khaled al-Tamini pentru Reuters.
Fiecare grup de preoţi primeşte însărcinarea să cureţe şi să pregătească o zonă din biserică. Asemenea bătăi pornesc fiindcă un grup de preoţi păşeşte pe teritoriul altui grup. Biserica Naşterii Domnului are circa 1700 de ani, iar creştinii cred că a fost construită pe locul unde s-a născut Iisus Hristos. Clădirea este fragilă şi ar trebui consolidată urgent, însă, până acum, preoţii nu au reuşit să se înţeleagă între ei cine va plăti pentru lucrări.

77. Orasul din Romania cu biserică de 1 milion de euro, dar fără policlinică, cresă sau azil de bătrâni

Intr-un oras cu 5.500 de oameni – Ghimbav, judetul Brasov – a fost ridicata o catedrala uriasa, in mare parte din banii primariei. Cupola straluceste de la kilometri distanta
Constructia a avut nevoie pana acum de 800.000 de euro din bugetul local, plus donatii.
Oamenii spun ca investitia e buna, fara indoiala, dar orasul nu are nici macar o cresa de stat, o gradinita cu program prelungit, o policlinica, sau un azil pentru batrani.
Biserica din Ghimbav iti ia ochii: cupola a costat peste 45.000 de euro.
In patru ani, Primaria Ghimbav a alocat bisericii 800.000 de euro, iar terenul l-a daruit. Localnicii, buni crestini, au facut si ei donatii, iar oamenii de afaceri, sponsorizari. In total, constructia a costat peste 1 milion de euro. Iar biserica trebuie pictata in interior: inca 160.000 de euro.

NOTA BLOGER: CREDEȚI CĂ TOȚI BANII S-AU DUS PT. BISERICĂ?

DE 45 DE MILIARDE FACI ZECI DE APARTAMENTE, DECI UN BLOC MARE.

Vezi mai mult pe:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/orasul-din-romania-cu-biserica-de-1-milion-de-euro-dar-fara-policlinica-cresa-sau-azil-de-batrani.html

78. „Treaba crestinească e la tine, nu si la mine”. Cum refuză un preot o înmormântare fără bani.

Este preot de 40 de ani. Iata ce replica da unui enorias care nu are bani de inmormantare: E o treaba crestineasca la tine, la mine nu e nicio crestineasca pentru ca toti sunt la fel, nu pot sa fac degeaba…

S-au umplut bisericile Romaniei de oameni nedemni de sutana, pentru care banii sunt totul, iar singurul lor crez este sa isi umple buzunarele. Un preot din Voluntari ia in deradere vorbele lui Isus care spunea: „sunt bland si umil cu inima”.

Preotul Mihai Enache este mult mai practic. I s-a dus vestea in toata zona ca daca nu ai bani nu meriti sa pleci pe ultimul drum, asadar nu te ingroapa.

Din pacate, reporterii Pro Tv au probat aceste acuzatii grave, iar explicatia slujitorului Domnului, ne-a lasat fara grai: Nu ajut pe nimeni. Mi-e mai aproape pielea, decat camasa„.

Enache incalca astfel atat Scriptura, cat si o hotarare interna a Bisericii, care il obliga sa rezolve gratuit orice caz social.

Pai daca zici ca nu ai bani cum vine treaba aia? Nici eu nu sunt comun, adica sa fac pe degeaba ca nici mie nu-mi face nimeni nimic. Daca ii fac lu ala degeaba. lu’ ala degeaba, lu’ ala degeaba eu de unde ?

Mihai Enache spune ca s-a pus in slujba Domnului de 40 de ani. In realitate nu arata pic de mila cand afla ca un batrin sarman s-a stins in spital si ca rudele lui la fel de sarace nu au bani pentru inmormantare. Pentru Enache toate au un pret. Chiar si trecerea… in lumea cealalta.

Iata replica parintelui, in momentul in care un enorias apeleaza la bunatatea sa:

– Trebuie sa-l inmormantez, nu pot sa-l las asa… e o treaba crestineasca, ii spune, umil, enoriasul.

-E o treaba crestineasca la tine, la mine nu e nicio crestineasca pentru ca toti sunt la fel, adica eu nu pot sa fac asa si p-ala si p-ala degeaba. Mi-e mai aproape pielea decat camasa’, spune parintele.

Asadar reprezentantul bisericii care ne cere noua sa fim mai buni da dovada de un egoism feroce. Vine cu refuz brutal pentru crestinul cu capul plecat si durerea in suflet. La atat se reduce chemarea, desi Mihai Enache poarta sutana de o viata.

Daca nu ai niciun ban, degeaba, nimeni nu te serveste. Asta e, nici pe mine nu ma ajuta nimeni, nici eu nu ajut.”

Si alti confrati gandesc la fel si iti transmit inca de la primul pas facut in biserica un mercurial detaliat al serviciilor. Iata si reactia slujbasilor Bisericii Sfantul Ilie din Prelungirea Ghencea, fata de acelasi caz social: lipsa banilor pentru inmormantare.

Fara 15 milioane n-ai ce cauta aici. Locul e pe bani, slujba e pe bani, groparii trebuie platiti cu bani sa sape, fara bani nu se face nimica de pomana asa.”

Absolut fals! Si dupa lege si dupa Scripturi. In orice biserica, consiliul parohial decide cat sa ceara, in functie de zona, de solicitarile crestinului si de cheltuielile lacasului. Orice astfel de contributie este insa, conform legislatiei bisericesti VOLUNTARA. Enoriasul este cel care hotareste daca isi permite costurile, de altfel deloc neglijabile.

Cat costa serviciile GRATUITE ale bisericii

Pe bursa serviciilor bisericesti, un botez costa de la 200 de lei la tara sau la periferie, la 500 de lei, in centrul orasului. O cununie pleaca de la 300 de lei – pentru un singur preot – si ajunge la 1000 de lei, daca-ti slujeste un sobor, vrei cor si toate candelabrele aprinse.

Cat despre inmormantare, doar ceremonia costa de la 200 la 1000 de lei, in functie de rangul preotului si de ce accesorii. Acesta este oricum, per total, cel mai costisitor serviciu. Cu sicriu, priveghi si obiecte de impartit poti ajunge la 5000 de lei.

In ceea ce priveste cazurile sociale Patriarhia Romana, mitropoliile si arhiepiscopiile au reglementari foarte stricte: acestea ar trebui rezolvate, GRATUIT, in conditii multumitoare.

Totul tine, asadar, de chemarea preotului catre cele sfinte, de obraz, de bun simt si in final de omenie. Calitati pe care din fericire unii inca le au si pe care le-a dovedit iata si un preot tanar din parohia bucuresteana Spirea Noua. Nu numai ca renunta la orice rasplata baneasca, la aflarea povestii triste, dar vrea sa ofere atat prosoape cat si lumanari, pentru inmormantarea celui necajit: „O rezolvam, gratis. Taxele sunt hotarate pentru cheltuielile bisericii, dar daca nu exista bani gratis, fara nicio problema. Suntem pusi in slujba oamenilor asa ca trebuie sa va fim alaturi.”

Pentru ca nu toti procedeaza asa si sunt o rusine pentru haina preoteasca, Arhiepiscopia Bucurestilor a declansat o ancheta. Deocamdata in cazul parintelui Mihai Enache din Voluntari.

Si mai puternica decit ancheta e invatatura Mantuitorului Iisus catre apostoli- indemnul la umilinta si daruire, fara gand la rasplata baneasca.

Si a zis catre ei: Sa nu luati nimic pe drum, nici toiag, nici traista, nici paine, nici bani si nici sa nu averi cate doua haine. Nu purtati punga, nici traista, nici incaltaminte.” (EVANGHELIA DUPA LUCA, CAPITOLELE 9, 10)

Nu este prima oara cand superiorul său direct afla ca preotul din Voluntari are abateri.

Dar, pentru ca era vorba de un om cu studii inalte si peste 40 de ani de viata bisericeasca, nu s-a mers prea departe. Abia acum, cu dovada in fata, s-a declansat o ancheta. Sanctiunile pot merge de la mustrare pana la pierderea postului.

Reprezentantii Patriarhiei Romane subliniaza ca pentru botez, cununie si inmormantare nu esti obligat sa platesti. Dar daca doresti sa scoti bani din buzunar, trebuie sa primesti chitanta. Altfel, sumele cerute si date fara dovada in incinta Bisericii inseamna bani la negru.

Vezi si video pe:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/stirileprotv-ora-19-00-un-preot-refuza-sa-ingroape-un-batran-fara-sa-fie-platit-video-revoltator.html

79. ALTE ARTICOLE SI VIDEO (dă clic pe titluri) :

Banul, ochiul Dracului.Mai marii Episcopiei Husilor,cercetati pentru abuz în serviciu.CAMERA ASCUNSA

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/banul-ochiul-dracului-mai-marii-episcopiei-husilor-cercetati-pentru-abuz-in-serviciu-camera-ascunsa.html

Prima biserică privatizată din Romania si limuzinele preotilor vrăjitori

http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/prima-biserica-privatizata-din-romania-si-limuzinele-preotilor-vrajitori.html

Bibliomantia. Afacerea preotilor care fac averi din naivitatea oamenilor

http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/argintii-din-cartea-sfanta-povestea-preotilor-care-ghicesc-pe-bani.html

80.ARTICOLE:

Averea Bisericii Ortodoxe depaseste 3 miliarde euro

Cum strânge Biserica Ortodoxă Română averi de milioane de euro. Doar Dumnezeu stie, oficialii nu răspund

Biserica Ortodoxa Romana, o fabrica de facut bani! Cum sfintesc preotii afaceri de milioane

Biserica, un model de afacere de succes în România. Păreri pro și contra

Biserica Ortodoxa Rusa, avere de miliarde de dolari imposibil de calculat

Cât costă oficial uniunea în faţa lui Dumnezeu

“Sfintele” taxe te ard

Iată ce tarife au preoţii!

81. Articole Adevărul:

1.Preot prins cu mata-n sac! A urcat la volan fara permis si l-a instigat la minciuna pe pasagerul pe care l-a ranit

2.Mitropolitii de azi ai Bulgariei, fosti turnatori ai securitatii! Luptau impotriva diversiunii ideologice

3.Botosani Accident intre preoti Unul dintre popi a fugit de la locul accidentului si sa ales cu dosar penal!

4.Preotul acuzat ca bea si se iubeste cu eleve „Fata a pierdut microbuzul scolar si am luat-o la mine”

5.Slujitor al Domnului acuzat de betii si sex cu minore

6.Nicolae Dumitru, fostul preot care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni in 2010, retinut de politisti

7.Fostul preot, care a avariat un semafor in ziua de Paste si are pe constiinta uciderea unei femei pe zebra, a fost arestat pentru 29 de zile

8.Mitropolitiul Nicolae Corneanu este printre putinii ,,turnatori” care si-au recunoscut fapta

9.Actiune ,,pe alcool a Politiei Rutiere. Soferii n-au inteles nimic din patania preotului beat mort la volan

10.Ancheta crimei infioratoare de la Ghindaresti se apropie de final

11.Criminalul care l-a decapitat pe calugarul din Ghindaresti este in deplinatatea facultatilor mintale

12.Caz socant Staretul unei manastiri din Milano a platit doi copii pentru perversiuni

13.Fost preot prins tragand cu pistolul

14.Preot beat, autorul unui accident in lant. Parintele Vasile Roman este consilier al Arhiepiscopiei Tomisului. A fost suspendat din functii

15.,,Sunt preot, dar degeaba sunt”. Adevarul rostit la betie de parintele Valeriu Roman

16.Un preot isi pedepseste enoriasii care i-au aruncat ulei si motorina pe casa. A postat mesaje la adresa lor ,,Lumanarea arde pana in momentul cand veniti sa va cereti iertare”

17.Preot iesean acuzat ca pipaie enoriasele. Scandalul a impartit comunitatea in tabere adverse

18.Vanatoare de vrajitoare intr-un sat din Timis un preot a dezbinat un sat dupa ce si-a acuzat nevasta de practici voodoo

19.Un preot din Ialomita a lasat gravida o stareta din Calarasi. Cei doi au impreuna doua fetite

20.Stareta de la Tariceni a purtat in pantec gemenele unui duhovnic din Amara

21.Stareta de la Tariceni nu este la prima abatere. Femeia ar mai fi nascut un copil in urma cu trei ani

22.Orgie la chilie. Doi calugari sanctionati dupa o petrecere cu femei in manastire

23.Circ la sediul Politiei din Vaslui. Un preot prins beat la volan, pus pe scandal

24.Preotul vinovat de accident a fost lasat in libertate

25.Preot surprins intr-un accident in Neamt „N-am vazut nimic, imi citeam rugaciunile”

26.Inca un preot din Arhiepiscopia Tomisului a fost condamnat. Parintele Ion Manta din Arsa va face 10 luni de inchisoare pentru ca a condus beat

27.Preotul care a omorat un bebelus in timpul botezului a fost condamnat

28.Un preot de la Manastirea Capriana si-a batut concubina pana la sange

29.Consilieri in sutana

30.Dezmat in casa Domnului

31.Preot de la Biserica Coltea, acuzat de Patriarhie ca a furat moastele unei sfinte

32.Romanii nu au incredere in Biserica Ortodoxa. BOR nu are ce cauta in Constitutie

33.Din Biserica la Primarie

34.Copos s-a tinut de cuvant. A dus un preot pe Arena Nationala si a sfintit-o chiar in ziua jocului cu Steaua

35.Un site al comunitatii gay acuza un fost preot ca ar fi homosexual

36.Scandaluri care au zguduit biserica ortodoxa din Banat

37.Preot, evacuat din biserica cu zeci de politisti si jandarmi

38.Probleme grave pentru slujitorii Domnului

39.Despre in(Capacitatea) Preoteasca in BOR. Intre penibil si absurd.

40.Replica BOR la articolul meu Injurii si ipocrizie!

41.Preoti turnatori la Securitate, o poveste fara sfarsit. Protopopul de Oradea, Dorel Rusu, acuzat de un prieten ca l-ar fi turnat

42.O noua dotare a armatei ruse biserica zburatoare si preoti-parasutisti

43.Republica Ortodoxa Romana

44.Bataie pe Muntele Athos calugari rebeli au atacat autoritatile cu cocktailuri Molotov

45.Un barbat a murit in timpul slujbei, iar preotul si-a vazut de rugaciune

46.Sa radem impreuna de preotii care ne ameninta cu iadul si alte blesteme

47.„Izvorul Tamadurii” a strans mii de credinciosi la Targoviste. Preotii au trecut peste enoriasi.

48.Scrisoare cu „javrulite” si „preoti bombalai” adresata Mitropolitului Moldovei

Asta este prea de tot ! Extras

Intamplarea care sta la baza condamnarii preotului la trei ani de inchisoare cu suspendare a avut loc in toamna anului 2005. Atunci, Petrica Florea a platit o adolescenta de 17 ani pentru a convinge un consilier local sa mearga cu ea intr-un imobil din orasul Targu Frumos. Acolo, fata l-a convins sa se dezbrace si, dupa ce s-a dezbracat si ea, preotul Florea i-a filmat dezbracati pe cei doi. Miza era una electorala. Dupa ce a filmat, preotul a mers cu un cutit si l-a amenintat pe consilier sa-si dea demisia din partidul din care facea parte. Ulterior, Petrica Florea a aratat acea filmare erotica enoriasilor in biserica, dupa slujba de Craciun din 2005.

49.Pacatul din viata unui sfant. Mitropolitul Andrei Saguna a fost acuzat ca a tradat-o pe Ecaterina Varga, aparatoarea taranilor iobagi

50.The Economist „Patriarhul Daniel mosteneste o coroana de spini”

51.Papa Benedict si Patriarhul Daniel! Cata diferenta, frate!

Menționez că nu sunt adeptul Papei, ci am postat doar articolul asa cum a fost făcut.

52.Preot de tara ca in Dosarele X deschide Cartea, spune ca il vede pe Satana, face vraji si ghiceste trecutul si viitorul

Preotul călăuzit de Satan, ghiceste pe bani multi, iar când este demascat nu mai termină cu blestemele si amenintările !

53.Ce vraji a mai facut preotul-fantoma din Bont

Reclame
  1. va multumim pt informatii ..mie personal imi sunt foarte utile si sper ca intr-o zi sa ajung pe calea cea buna…

  2. „Dusmanii Crestinismului” ?!!! Singurii dusmani sunt cei ce finanteaza aceste culte semi-pagane si jidovesti ! Unde erau toate bisericile acestea pseudo-Crestine acum 2000 de ani ? Moastele si cultul sfintilor sunt chestii pe care pagani si slugile iudeilor nu au cum sa le inteleaga ! Da,scoateti cultul moastelor sfinte si instaurati neaparat cultul pastorilor infailibili,ce fac bani frumosi din contributia fraierilor ! Reformati totul,schimbati cultul si procesiunile,poate ajungem sa spunem o mica rugaciune si gata,Dumnezeu ne iarta orice ar fi,nu trebuie sa ne jertfim si sa ne schimbam si sa intelegem aceasta schimbare !!! Ratacirile de inspiratie jidoveasca sunt atat de decazute incat nu mai au cum sa-si dea seama de toate acestea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: