Ateismul științific

CÂTEVA ÎNVĂȚĂTURI TRANSMISE DE DOMNUL CU PRIVIRE LA OAMENII DE ȘTIINȚĂ SAU SAVANȚII ATEI

 CE NE SPUN ÎNVĂȚĂTURILE DOMNULUI DESPRE SAVANȚII LUMII:

Din această categorie a orbilor spirituali fac parte inclusiv savanţii şi oamenii de ştiinţă care, datorită direcţionării greşite a studiilor lor, sunt responsabili ei înşişi de pierderea scânteii spirituale din sufletul lor. Unii oameni sunt orbi fără să ştie de ce, în timp ce alţii doresc ei înşişi să fie orbi, căci lumina nu se potriveşte cu concepţiile lor de viaţă şi cu felul în care gândesc.

ȘCOLILE LUMII (ȘTIINȚIFICE SAU TEOLOGICE)

…pentru a deveni copiii Mei, voi trebuie să mergeţi la alte şcoli decât cele la care vă trimiteţi propriii copii.

 PENTRU RAȚIONALIȘTI

Aşa cum v-am demonstrat ceva mai devreme, nu există decât un singur adevăr. Cei care nu ţin cont de el îşi clădesc construcţiile pe nisip. Când marile furtuni lumeşti şi spirituale care trebuie să purifice acest Pământ vor veni, casele lor, clădite pe nisipul moale al gândirii raţionale, vor dispărea fără urmă, cu tot cu fundamentul pe care au fost construite. Singura clădire care va rezista până la capăt, dovedind astfel că reprezintă adevărul cel unic, va fi cea construită pe temelia Cuvântului Meu, a Cuvântului lui Dumnezeu şi al Creatorului întregului Univers. Căci ceea ce a afirmat Dumnezeu însuşi, demonstrându-le apoi spiritelor Sale printr-un sacrificiu de talia celui făcut de Mine pe Pământ, nu poate fi altfel decât imuabil. Singurii amăgiţi vor fi cei care vor refuza să asculte avertismentele şi apelurile venite din natura vizibilă şi invizibilă, căutându-l pe Mângâietor prin raţiunea lor, deşi acesta nu poate fi găsit decât cu inima.

RAȚIONALIȘTII ȘI PREOȚII SUNT ÎMPOTRIVA DOMNULUI

La fel ca în acele timpuri, când marii preoţi i-au mituit pe soldaţii romani pentru a afirma că trupul Meu a fost furat din mormânt, raţionaliştii, savanţii şi preoţii de astăzi vor face tot ce le va sta în puteri, la a doua Mea venire pe Pământ, să-i convingă pe oameni de contrariul celor afirmate de Mine.

DESPRE GÂNDIREA RAȚIONALIȘTILOR

Un om înzestrat cu o raţiune rece va răspunde astfel la întrebarea: „De ce trebuie să-L iubească oamenii pe Dumnezeu mai presus de orice?”: „Dacă stau să mă gândesc, nu văd nici un motiv pentru care L-aş iubi în vreun fel pe Dumnezeu. Pe de o parte, nu pot iubi pe cineva invizibil; pe de altă parte, nu-i datorez nici un fel de recunoştinţă lui Dumnezeu pentru faptul că m-a creat, căci nu m-a întrebat nimeni dacă doresc să fiu creat sau nu. Dumnezeu şi-a satisfăcut propria plăcere, dar pe mine nu m-a întrebat dacă sunt mulţumit cu starea în care m-a creat şi cu condiţiile pe care mi le-a oferit, dacă mă simt fericit cu poziţia mea în rândul celorlalte fiinţe”.

Cum s-ar spune, omul nu are nici o obligaţie de a-şi iubi Creatorul. Nu ar avea o asemenea datorie nici măcar dacă ar fi fost plasat în circumstanţele cele mai fericite cu putinţă; cu atât mai puţin în condiţiile actuale, în care este nevoit să îndure tot felul de suferinţe şi greutăţi, cu care se luptă întreaga viaţă. De ce să-L iubească oamenii pe Dumnezeu pentru aşa ceva, şi încă „mai presus de orice”? Ar însemna să le ceri prea mult! Există oameni care ar prefera să îi spună Creatorului lor: „Dacă nu m-ai fi creat ca fiinţă umană, ai fi putut fi îndreptăţit să îmi soliciţi iubirea, dar în actualele circumstanţe ar fi culmea să îl iubesc pe Acela care – din anumite puncte de vedere – m-a plasat într-o poziţie inferioară chiar şi animalelor, dar m-a înzestrat cu capacitatea de a fi conştient de trista mea stare şi de a o deplânge!”

Iată, copiii Mei, aceasta este poziţia nejustificată a raţionaliştilor care trăiesc în lumea rece a intelectului, pe care o pot vedea cu ochii, atinge cu mâinile şi simţi cu celelalte simţuri ale lor. Acest mod de a gândi stă de cele mai multe ori la baza acţiunilor lor, lucru care s-a întâmplat încă de la crearea primilor oameni. La ora actuală, savanţii voştri materialişti au ajuns să predice această învăţătură la scenă deschisă, fiind de cele mai multe ori aplaudaţi de cei care îi ascultă.

Dacă am ales din nou, pentru această predică, porunca: „Iubeşte-L pe Dumnezeu mai presus de orice!”, am făcut-o pentru a le arăta acestor oameni cât de greşită este viziunea lor despre Mine şi despre lumea în care trăiesc, şi cât de falsă este concluzia pe care o trag pornind de la această viziune. Din fericire, mai există printre ei unii care, deşi sunt admiratori fanatici ai materiei trecătoare, intuiesc în inimile lor că dincolo de aceasta mai există ceva, un principiu mai profund şi mai bun, care îi atrage către viaţa spirituală.

FERIȚI-VĂ DE SAVANȚII LUMII

Există încă foarte mulţi oameni care, în goana lor după plăcerile şi valorile lumeşti, refuză să recunoască lumea spirituală şi cel mai înalt principiu spiritual care le este Dumnezeu şi Creator. Aceştia sunt mărăcinii şi scaieţii. Feriţi-vă de ei! Spinii lor ar trebui să vă pună în gardă, avertizându-vă să vă apropiaţi cu grijă de aceşti savanţi şi intelectuali la fel de uscaţi în interior ca şi un scaiete. Aşa cum stă scris, aceştia vor fi aruncaţi în focul nenorocirilor şi al suferinţei. Ei nu se vor putea întoarce în Împărăţia spirituală pe care au contestat-o atâta vreme, cu atâta vehemenţă, decât după o luptă îndelungată, prin care se vor purifica.

ÎNCĂPĂȚÂNAREA SAVANȚILOR ATEI

Dacă studiază o maşinărie şi descoperă felul în care operează ea, omul este nevoit să recunoască faptul că ea a fost construită de cineva. Cu cât descoperă mai multe secrete ale maşinăriei, cu atât mai mult creşte respectul său pentru constructorul ei. Mai devreme sau mai târziu, el înţelege că fiecare piesă a dispozitivului a fost aranjată intenţionat de acesta, conform unor calcule precise, şi nu accidental.

La fel ar trebui contemplată şi Creaţia Mea, dar, din păcate, nimeni nu face acest lucru. Descoperirile ştiinţifice sunt explicate incorect de către savanţii voştri, care le folosesc doar în scopuri materiale, de prea mică importanţă pentru Creatorul ingenioasei maşinării a naturii. Din când în când, câte un savant descoperă o urmă a unei puteri spirituale superioare, dar face apoi toate eforturile pentru a o contesta, folosindu-se de fraze cu o înaltă rezonanţă ştiinţifică, şi de tot felul de argumente, numai ca să nu fie nevoit să recunoască existenţa lui Dumnezeu. Dacă tot există un Dumnezeu, ar prefera să fie el însuşi.

Această concepţie greşită asupra naturii explică de ce sunteţi induşi în eroare de marea carte a naturii, deşi aceasta stă deschisă în faţa ochilor voştri zi şi noapte.

CE SPUNE IISUS ÎN LEGĂTURĂ CU ȘCOLILE DE PE PĂMÂNT

     Eu va spun voua: spiritul este singurul lucru viu din om, este iubirea pura si cea mai blanda si este o simtire eterna si suprema de bunatate a acestei iubiri. Astfel, acela care va face eforturi sa absoarba aceasta iubire a spiritului si cea mai blanda si buna simtire eterna a sa in sufletul sau egoist, devenind din ce in ce mai tare, mai puternic, mai curajos si mai supus, va sprijini, prin aceasta unirea spiritului cu sufletul. Iar daca sufletul devine atunci iubire pura si intelepciune in cea mai blanda si mai buna simtire a sa, atunci un asemenea suflet este si in intregime una cu spiritul sau si este, de aceea si in cea mai vie posesie a tuturor capacitatilor de viata si de existenta ale spiritului sau. Si aceasta este, cu siguranta, de mai mare valoare decat sa fi urmat toate scolile savantilor lumii de pe Pamant, ramanand in schimb o fiinta umana severa si insensibila.

    De aceea, retineti-va pentru moment de la toate cercetarile nefolositoare cu privire la circumstantele lucrurilor si fenomenele lor, la cauzele si consecintele din lume, caci aceasta nu va vor aduce sufletele nici in 100 de ani, macar un milimetru mai aproape de adevaratul scop al vietii, caci prin acestea sufletul nu poate ajunge la adevarata cunoastere interioara, ci tot doar la o cunoastere externa, superficiala si fragmentata si la o presupunere oarba despre toate, din care nu poate aparea niciodata o intuitie si prin care sufletul va ajunge intr-o cautare continua si anxioasa care va produce putina salvare adevarata pentru viata.

Faimosul biolog francez LOUIS PASTEUR a infirmat pe baze științifice miturile care stăteau la baza teoriei evoluționiste.

„Poate materia să se organizeze singură? Nu! Astăzi nu există nici o circumstanță cunoscută în care cineva ar putea afirma că ființele microscopice au apărut pe lume fără părinți care să le semene.”

 CHARLES DARWIN:

„Dacă ar putea fi demonstrat că orice organ complex care există nu ar fi putut fi format în urma unor modificări numeroase, succesive, ușoare, teoria mea s-ar prăbuși cu siguranță.”

genetica a demonstrat că nu se obțin trăsături fizice prin evoluție

„Dacă teoria mea este adevărată, nenumărate varietăți intermediare, asigurând cel mai bine legătura între toate speciile aceluiași grup, trebuie să fi existat cu siguranță…Prin urmare, dovezile existenței lor anterioare pot fi găsite doar la nivelul fosilelor.”

fosilele nu conțin nici una dintre aceste forme intermediare ipotetice

1. 15-11-2011   Ateismul stiintific

      Au existat oameni de stiinta care au primit inspiratie de la Domnul, iar inventiile lor au usurat munca omului, pentru ca aceasta sa aiba mai mult timp liber care sa si-l dedice Domnului. Dar putini oameni din lume fac asta si o fac intr-un mod imperfect.

      Bineinteles ca Satan nu putea sa lase stiinta de o parte. Cum a atacat biserica a atacat si stiinta. Astfel de la simplele aparate si masinarii care ajutau omul a dat si el inspiratia lui si astfel prin robotizare multe locuri de munca au disparut iar oamenii au ramas fara servici. De asemenea marii magnati, in iubirea lor nebuna dupa profit si-au mutat fabricile in tarile sarace unde platesc pe salariati cu sume infime, o adevarata sclavie moderna, pe care oamenii disperati si-o accepta, pe cand in tarile lor dezvoltate, unde erau nevoiti sa dea salarii mari, oamenii au ramas saraci.

      Cea mai nociva influenta a sa in stiinta si tehnica ramane totusi aservirea stiintei laturii militare, sau mai precis tehnicii de razboi. Astfel de-a lungul istoriei se poate observa clar cum s-a desfasurat aceasta evolutie. Si am sa prezint aceasta dupa Potop: daca mii de ani tehnica militara a detinut arme rudimentare, a caror efect era la scara redusa si la distante mici, in secolul XX s-a putut observa dezlantuirea bestiei, caci intr-un interval foarte scurt armele au fost atat de mult perfectionate incat efectele lor sa fie devastatoare. De la armele care loveau la distante mici, ce aveau totusi o putere redusa s-a trecut la arme cu actiune la distanta si nu doar cativa kilometri ci mii de kilometri, arme intercontinentale. De la precizia precara si efectele reduse s-a trecut la o precizie chirurgicala si efecte la scara larga, ajungandu-se chiar la o mica regiune (rachetele balistice termonucleare). De la cateva persoane afectate de un proiectil de piatra sau chiar cu schije s-a ajuns la arme care pot ucide zeci de milioane de oameni odata (in marile metropole). Iar armele s-au diversficat: de la explozibili puternici, la cei care ard (napalm), de la armele chimice la cele biologice (cu virusi).

      Si cursa frenetica a inarmarilor a continuat pana cand chiar acesti sclavi orbi ai Satanei si-au dat seama printr-o iluminare divina, ca asa de puternice au devenit armele lor incat la un razboi total nu ar exista invingatori ci doar invinsi si omenirea ar fi anihilata. Si astfel ei s-au trezit din betia lor nebuna care le-a afectat mintea si au decis in mari consilii ca ar trebui sa se opreasca sau sa mai diminueze aceasta opera.

      Dar Satan nu a stat pentru ca opera lui nu a fost definitivata, ci a continuat. Astfel au aparut armele inteligente bazate pe tot felul de unde si anume razboiul psihologic. Aceste arme actioneaza pe anumite frecvente care fie se pot conecta la bataile inimii apoi le pot opri, fie pot instiga masele la revolta, fie pot demoraliza o armata facandu-i inapti de lupta. Acestea din urma actioneaza pe plan psihic asupra creierului. Sunt cele mai perfide arme. Mai exista arme sonice care distrug coeziunea particulelor corpurilor dure sau arme electromagnetice care pot distruge toate circuitele electrice si pot paraliza masinariile de razboi sau chiar un intreg oras.

       Referitor la civili, cu toate ca au fost date legi care sa ii protejeze, la fiecare nou razboi numarul mortilor in randul acestora devine din ce in ce mai mare.

    Bineinteles ca razboiul a devenit ceva nobil, prin el se instaureaza dreptatea si pacea pe Pamant. Invatatura divina care ne indeamna sa ne iubim dusmanii si sa-i castigam, exemplu dat chiar de Iisus, este o oroare pentru liderii lumii, alti adoratori ai Satanei (a se vedea imaginile cand aceastea fac semnul tapului-Satan). Ei fac opusul: fac pace, o pace aparenta, dupa ce si-au exterminat adversarii iar popoarele asuprite trebuie sa accepte noua conducere, sub teroarea cu moartea. Dar mai exista si persoane salvate care isi demasca fostii stapani (vezi John Perkins).

      Fonduri uriase, bugete imense sunt cheltuite pe inarmare, cu toate ca se militeaza pentru pace, cu toate ca marile amenintari au disparut, caci mai multe planuri se realizeaza. Astfel, un raport al lor spune: daca se termina razboaie trebuie inventate altele, daca amenintari dispar trebuie create altele, s-a trecut la dezarmare dar trebuie cat mai multi bani pentru razboi. Cum dispare un pericol apare altul si apoi altul si tot asa mai departe.

      Si daca am face niste calcule vagi am constata ca prin acesti bani multe boli ar fi eradicate, ar disparea foametea si saracia, discrepanta imensa intre bogati si saraci.

       Si nu doar omul a fost cel afectat ci si natura. Aceasta binecuvantare care ne-a hranit mereu a fost pustiita si distrusa nu doar de razboaie ci si de dorinta nesabuita a omului dupa imbogatire.

      Astfel s-a mecanizat intens agricultura dar ce consecinte nefaste a avut asta ? Nenumarate. Astfel niste cercetatori nebuni, o intreaga armata a lui Satan, au fost ademeniti sa se considere creatori, dorind sa se ridice prin asta deasupra lucrarilor lui Dumnezeu. Ce au facut ei ? Au considerat ca cerelalele, legumele si fructele au fost create imperfect de catre Dumnezeu, si asta de cei care au o credinta moarta in Acesta, iar ceilalti, ateii au considerat ca ei pot grabi evolutia. Astfel ei lucrand uniti au modificat aceste specii crezand in nebunia lor ca le pot face mai bune. Dar tocmai fructul lor stricat nu l-au inlaturat caci mirosul acestuia de putregai le-a fost placut. Despre ce fruct este vorba ? Simplu- fructul este mintea iar mirosul gandurile acesteia.

       O alta armata a inceput sa lucreze la animale, cresteri rapide prin dereglari genetice, clonari, conditii infernale de crestere, in care animalele nu vad natura niciodata, dar in schimb au parte de o moarte in chinuri, chinuri create de armata sadica a lui Satan (vezi documentarul Earthlings).

      Alte armate au distrus solurile cu chimicale, au otravit apa si aerul si au taiat padurile (vezi documentarul Home dar exclude teoria evolutiei speciilor) .

      Apoi alte armate au pustiit resursele subsolului, au modificat cursul fluviilor sau au distrus peisaje intregi.

      Omenirea a fost invatata ca nu trebuie sa lucreze in principal la suflet, lasandu-si nevoile materiale pe ultimul loc ci sa faca exact invers, adica opusul, stare care-l caracterizeaza pe Satan. Astfel ei au cerut mai mult si mai mult, ce se considera vechi trebuia aruncat si trebuia luat ceva nou. Si toata aceasta nebunie cine trebuia sa o suporte ? Planeta ! Exploatarea acesteia e la apogeu. Si sa mai fac o comparatie cu trecutul: vechii conducatori se multumeau oarecum cu mobila si lucrurile din palate caci aceasta au ramas pana in zilele noastre, iar saracii nu le schimbau ca nu aveau, dar in prezent omul consumator le schimba. Si chiar mai des decat un rege !

       Regele sau imparatul se plimba cu caleasca iar in prezent chiar si omul cu venit mediu are masina de lux !

      Bijuteriile si podoabele regale fascinau pe cei din popor pe cand in prezent poporul prin bijuteriile sale au fascina pe vechii regi! Iar aceasta fascinatie se poate compara si referitor la vestimentatie si chiar mai mult. Poseta unei “doamne” din prezent poate valora cat o locuinta pe cand astfel de nebunii nu existau in trecut.

      Iar la toate astea au contribuit luxul si stiinta pusa in slujba lui Satan.

      Astea ca astea dar s-a mai lucrat la ceva. Omul trebuia hranit cu iluzii si moarte. Astfel Satan stia ca nu toti oamenii au o gandire fantezista, nu isi creaza placeri mentale ci le-a oferit el asta. Tot prin oameni.

      Calauzirea Spiritului il face pe om sa se plictiseasca, sa fie nemultumit, sa caute adevarata fericire. Si omul poate ar fi cautat-o dar Satan a stiut bine asta si a mai creat ceva sa il distraga – distractiile, revistele, cartile, filmele, emisiunile de divertisment, jocurile video, desenele animate si tot felul de aparate electronice. Si toate astea s-au diversificat si s-au modernizat intr-un ritm ametitor, omul sa nu mai aiba timp deloc caci mereu apare ceva nou. Si ca sa apara toate astea s-a folosit de stiinta. Si omul tot nu are timp sa se gandeasca si ma refer aici la scopul vietii. Si astfel omul, prin progresul stiintei, ramane in continuare rupt de Dumnezeu.

      Terminand cu aceste laturi in care stiinta e aplicata si anume: razboiul, exploatarea resurselor si placerile, trecem la ultima- cunoasterea, scolara si universitara, cunoastere atee, deci cunoastere care il neaga pe Dumnezeu, distrugandu-se prin aceasta insasi nucleul spiritual al copilului sau al tanarului.

       Cum a actionat si aici ? Va spun imediat.

       Tot ce a creat Dumnezeu, Satan a incercat sa distruga. Pentru orice om iluminat de Dumnezeu sa indrume omenirea oarba, Satan a ridicat mii de potrivnici. Astfel Biserica , unealta principala a lui Satan, tinea in bezna spirituala omenirea. Orice lumina ce aparea trebuia sa fie anihilata. Dar Dumnezeu a iubit aceasta omenire oarba si a aprins mai multe lumini. Astfel, prin stiinta intunericul bisericii a fost spulberat caci i s-au vazut uneltirile , si asta nu in totalitate caci au fost si destui rataciti ce au ramas la fel. Astfel stiinta a oferit cunoastere caci biserica dorea o masa de analfabeti ce ar fi fost usor de condus. Dar si aici Satan a actionat perfid si a calauzit urmasii acestor oameni pe fagasul dorit de el. Si astfel stiinta a fost rupta de Dumnezeu si a devenit atee. Si multi oameni care erau rupti de biserica si-au gasit in acesta cunoastere o placere, care apoi a fost dusa la extrem.

       Cand trebuie pusa temelia cunoasterii de Dumnezeu ca mai apoi pe aceasta sa creasca frumos floarea iubirii ?

     In copilarie. Astfel copilul trebuie sa invete sa scrie si sa citeasca, sa cunoasca istoria si geografia, ca mai apoi avand o baza sa inceapa sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Aceasta este temelia caci fara cunoastere nu poti sa ai credinta iar mai apoi iubire. Totusi prima piatra de temelie trebuie pusa in frageda pruncie, de catre parinti, inainte ca copilul sa ajunga la scoala. Aici, in primii ani, copilul omului trebuie sa invete despre copilul Iisus, iar mai tarziu tanarul trebuie sa afle despre omul Iisus. Pe langa aceasta baza, exista si invataturi diverse: istoria oamenilor inainte si dupa Potop, geografia Pamantului, a Sistemului Solar si a Creatiei, lumile spirituale si cele infernale, precum si alte nenumarate invataturi ce imbina lumea naturala cu cea spirituala (stiinta stiintelor adica stiinta corespondentelor).

      Bineinteles ca aceasta cunoastere nu trebuie sa ramana rece sau moarta ci ea trebuie sa fie incalzita la focul iubirii, foc care aduce cu el viata.

      Deci cunoasterea sau stiinta, unita cu iubirea ce deriva din invatatura religioasa ar fi creat omul perfect. Cand zic stiinta ma refer la Cunoasterea Divina iar cand religie ma refer la Religia Divina nu la cea creata de Satan in prezent.

      Dar ce a facut Satan ? A rupt stiinta de religie iar apoi a indepartat stiinta de Divinitate iar religia a impartit-o in multe parti pe care le-a inspiritat in falsitati si le-a invrajbit intre ele.

      Cum arata omul de azi ?

      Unul se afunda in cunoastere atee si cu toate ca mananca din ce in ce mai mult (strange biblioteci) el nu se satura deloc pentru ca aceasta mancare nu il poate hrani.

     Altul se afunda in religie, el cauta Adevarul si crede ca il poate gasi la una din multitudinea de biserici sau religii create de Satan. Acest nebun crede ca il poate gasi pe Dumnezeu cautandu-L la oameni si nu cautandu-L pe El Insusi.

     Un alt nebun crede ca poate combina cunoasterea atee cu o religie. El invata pe alti cunoasterea atee si crede in Dumnezeu dar nu se poate considera ca el slujeste la doi stapani pentru ca nimeni nu poate asta. Chiar Dumnezeu ne da aceasta invatatura. De ce asta ? Fiindca el si-a ales o religie creata tot de Satan.

     Si atunci, va intreb eu, unde oare ar mai exista pe Pamant, oameni care sa nu faca parte din aceste trei categorii ? Sunt greu de gasit dar exista cate unul pe ici pe colo. Acestia au fost crescuti initial in lume, au urmat stiinta si religia ei dar la un moment dat s-au rupt fiindca, calauziti divin, au gasit si au inceput sa urmeze adevarata scoala a copiilor lui Dumnezeu. Cine sunt acestia ? Sunt cei alesi. Cum sunt vazuti ei de catre lume ? Niste nebuni, pentru ca cunosterea lor difera de cunoasterea lumii, iar iubirea lor e opusul rautatii lumii. Deci acestia nu o sa fie ascultati niciodata de catre lume, caci lumea e rea si nu isi gaseste placere in bine, nu poate fi condusa de acestia ci lumea prefera sa fie condusa tot de oameni care-i apartin.

     Intentia mea initiala a fost sa realizez o scurta introducere referitoare la ateismul stintific, referindu-ma doar la cunoasterea atee promovata in institutiile de invatamant, dar am continuat primind inspiratie si descoperind eu insumi noi si noi informatii ce au legat intr-un final stiinta de religie. Prin urmare aceasta scriere poate fi prezentata si bisericilor.

     Toate aceastea mi-au fost facute cunoscute nu prin mine insumi ci prin inspiratie divina. Cei care vor avea parte de aceasta gratie vor descoperi si ei aceasta binecuvantare iar cei care deja au primit-o stiu cum este. Imi doresc ca aceste informatii sa fie citite cu placere, incantarea voastra sa fie bucuria mea.

 2.Extrase din cartea:

Apusul unei ere-evolutionismul

Demisia lui Darwin- Joe White si Nicholas Comninellis

Ochiul – in fiecare ochi exista 137 mil. de terminatii nervoase ce retin orice mesaj vizual trimis de la ochi spre creier.

Urechea – doar urechea interna contine atatea circuite cate are sistemul telefonic al unei metropole.

Inima omului bate de 40 mil. de ori pe an.Intr-o viata de om pompeaza aproximativ 600 000 tone metrice de sange.Venele, arterele si vasele capilare puse cap la cap se vor intinde pe o distanta de 130 km . Un singur strop de sange poate ajunge in orice loc in organism in circa 20 de secunde.

Creierul – cantitatea de informatii cuprinsa in creier o egaleaza pe cea continuta in 20 mil. de carti. Creierul are 10 miliarde de circuite , 12 miliarde de celule si 120 de trilioane de conexiuni, fiind cea mai complexa configuratie de materie din univers.

Informatiile continute de cel mai simplu organism unicelular cunoscut sunt structurate cu mai multa precizie decat literele din toate cartile aflate in cea mai vasta biblioteca din lume! Este putin probabil ca o asemenea enciclopedie sa fi aparut la intamplare fara interventia voita a unui creator.In mod similar e la fel de imposibil ca viata sa fi aparut in absenta unui plan inteligent.

Astronomul britanic Sir Fred Hoyle a calculate posibilitatea aparitiei generatiei spontane: probabilitatea aparitiei vietii din materie neinsufletita este de 1 la 10 la puterea 40 000 numar sufiecient de mare sa dărâme intreaga teorie a lui Darwin.

Prof. Harold Morowitz discrediteaza si cu mai multa convingere decat Sir Hoyle teoria generatiei spontane: probabilitatea formarii intamplatoare a celei mai mici si mai simple celule vii este de 1 la 10 la putearea de 340 mil. Ca argument suplimentar , teoria generatiei spontane e la fel de posibila ca probabilitatea ca in urma exploziei unei sali de gimnastica plina ochi cu zaruri toate zarurile sa arate cifra unu !

Cel mai cunoscut ganditor ateu doctor Carl Sagan : …1 la 10 la puterea de 2 miliarde .

Conceptia conform carea din nimic se obtine doar nimic este perfect valida. Non viata nu produce viata , 0 inmultit cu 0 este tot 0 chiar daca acorzi acestei operatii un trillion de miliarde de ani .

Cei mai multi dintre noi am gasit intamplator mici bucati de metal ruginit aruncat ici si colo. Care ar fi sansele ca aceste bucati sa se adune la un loc si sa se transforme intr-o masina perfect functionala , doar asa , din intamplare. Este imposibil ! Si sa nu uitam ca si pana cea mai simpla din celulele vii este cu mult mai complexa decat o masina .

      Mutatiile – rare si periculoase

Daca doar una din 10 000 de mutatii duce la aparitia unui specimen ,,mai bun” , atunci aparitia unei mutatii favorabile este intradevar  extreme de rara. Mai mult, pentru ca mutatia sa fie transmisa mai departe ea nu poate aparea oriunde , trebuie sa apara in genele celulelor specializate in reproducere iar aceastea reprezinta o mica parte din celulele care alcatuiesc o fiinta vie .

Schimbarile minore aparute in cadrul aceleasi specii , pe care cercetatorii au ocazia sa el observe din cand in cand , sunt numite de acestia capacitate de adaptare la mediu . Unele molii, bacterii si drosofile sau adaptat la mediu in care traiesc prin modificari genetice pozitive dar specia insasi nu s-a schimbat.

 Mutatiile-mecanisme producatoare de noi coduri?

Intreaga literatura de specialitate care analizeaza mutatiile , demonstreaza ca, la nivel molecular, mutatiile reduc informatia genetica nu o cresc. Deci cum s-ar putea ca prin mutatii accidentale si prin selectie naturala sa se produca vreodata toate milioanele de mutatii benefice necesare pentru a transforma o primata intr-o fiinta umana? Ar fi nevoie pentru aceasta de trilioane de trilioane de ani !

In ce-a de-a sasea editie a cartii sale, Dawin insusi si-a abandonat teoria. El scria: “Stadiile incipiente ale structurilor functionale nu se pot datora selectiilor naturale.”

J.J. Fried scria in Misterul ereditatii : “Trebuie sa avem in vedere un fapt straniu , atata de straniu in cat dupa parerea multora reduce la 0 intreaga teorie a evolutiei : desi teoria biologica presupune incorporarea variantelor benefice in organismele vii, marea majoritate a mutatiilor studiate, indiferent de specia la care au aparut, nu au aparut pozitiv, ci dimpotriva . Unele au efecte letale si cauzeaza aparitia unor boli incurabile; altele sunt aproape letale exterminand purtatorii sau producandu-le diformitati fizice, in timp ce o alta parte reusesc sa supravietuieasca; multe dintre mutatii reduc rezistenta si capacitatea productiva printr-o multime de modalitati .

O problema inca si mai arzatoare legata de teoria lui Darwin este descoperirea ulterioara a specialistilor ce au observat ca cele mai multe gene mutante produc urmasi sterili, incapabili sa trasmita altora infirmatia genetica ,, noua “.

Dr. George G. Simson, om de stiinta American , promotor al teoriei evolutioniste, a recunoscut ca la o populatie compusa din aprox. 100 mil. de indivizi cu o rata de reproducere ridicata si care ar putea da nastere unor noi generatii in fiecare zi , probabilitatea aparitiei unei mutatii favorabile cu efect evolutiv, ar exista doar odata la 274 de miliarde de ani . Este inutil sa subliniem ca acest termen depaseste cu mult estimarile evolutionistilor cu privire la varsta Pamantului aproximata astazi la 4,5 miliarde ani .

    Aruncand un ochi asupra problemei.

Cum putem justifica evolutia unui organ atat de perfectionat cum este ochiul uman ? Daca cel mai mic element este eronat – daca lipseste retina sau distantele nu sunt apreciate corect – ochiul nu va putea sa transmita creierului o imagine coerenta, pe care aceasta sa o recunoasca, fiind prin urmare complet inutil . Cum ar fi posibil ca un organ care, daca nu este comlet, nu este nici util, sa evolueze in etape succesive asa cum sustine teoria darwinista ?

Savantii implicati in cele mai noi cercetari au descoperit punctele vulnerabile ale evolutionismului clasic. Insa, in loc sa faca publice aceste informatii ei au preferat sa le pastreze in propriile baze de date si in interiorul comunitatii stiintifice.

Probabilitatea ca viata sa fi aparut accidental poate fi comparata cu probabilitatea ca o explozie intr-o tipografie sa genereze un dictionar complex.

De-alungul anilor oamenii de stiinta au incercat sa reproduca selectia naturala in conditii de laborator atent stabilite . In situatia in care teoria s-ar confirmat rezultatele esperimentului ar fi validat existenta selectiei naturale in conditii reale. Ce s-a descoperit ? Michael Petman fost profesor de chimie la Cambridge marturisea :

   ,,Nici observatiile teoretice si nici experimentele de laborator nu au dovedit ca selectia naturala prin mutatii controlate ar putea da nastere la noi gene , hormoni, enzine sau organe complexe .“  

Dr. Colin Patterson , paleontolog la Muzeul Britanic de Istorie Naturala , unul dintre cei mai cunoscuti evolutionisti din lume , considerat specialistul numarul 1 in cercetarea fosilelor , adopta o astfel de pozitie :

,,Ipoteza evolutionista a unei origini comune nu explica nimic ! Aceasta teorie nu clarifica nimic si dimpotriva. Astfel cum as fi putut sa studiez timp de 10 ani procesul de evolutie, fara nici un rezultat ? Multi dintre dumneavoastra trebuie sa recunoasteti ca in ultimii 10 ani datele care au stat la baza  teoriei evolutiei sau transformat din certitudini in incertitudini . Se pare ca nivelul cunostiintelor noastre despre procesul de evolutie este unul superficial . Tot ce stim despre aceasta nu ar trebui predate in licee .“

Un numar tot mai mare de teoreticieni parasesc tabara evolutionista si abandoneaza teoria darwinista , nu atat din considerente religioase sau fiind convinsi de perceptele biblice ci din ratiuni pur stiintifice si fara sa regrete .

    Dr. I. L. Cohen denunta teoria evolutionista ca fiind falsa :

,,Presupun ca nu ma va contrazice nimeni atunci cand spun ca raportarea unui intreg domeniu stiintific la o teorie falsa este un fapt regretabil. Din pacate asta s-a intamplat in stiinta biologiei. Sunt convins ca intr-o buna zi mitul darwian va ajunge sa fie considerat cea mai mare pacaleala din istoria stiintei. In acel moment multi se vor intreba: Cum a fost posibil ? “

 

     Big Bang ?

Aceasta idee este imosibil de acceptat d.p.d.v. stiintific si inadmisibila pentru logica elementara. Observatiile si experimentele demonstreaza ca exploziile provoaca intotdeauna dezordine si haos. Nicaieri in univers nu a fost semnalata o explozie care sa fi condus la mai multa ordine, sau la mai multa complexitate . Consecinta fireasca ar fi fost nu formarea planetelor si a sistemelor stelare , ci disiparea completa a materiei. Desi teoria Big Bang-ului contrazice flagrant legile stiintifice si logice , totusi este apărată in continuare , impotriva evidentelor .

 

 Fosilele – dovezi tari ,, ca piatra “.

Teoria evolutionista sustine ca fiintele vii s-au transformat treptat, de-alungul timpului, dintr-o specie in alta . Prin urmare ne-am astepta sa gasim fosile care dovedesc aceasta transformare, fosile ale unor specimene aflate in stadii intermediare ale tranzitiei . Acestea sunt cunoscute sub denumirea de ,,verigi lipsa”.

Din soparle nu ies pasari.

Este imposibil  d.p.d.v al biofizicii ca niste animale bipede masive, cu membrele posterioare micsorate si cu cozi greoaie, sa ajunga prin evolutie sa zboare.

Teoreticianul evolutionist Dr. Colin Patterson, detinatorul celei mai complexe colectii de fosile din lume, spune urmatoarele cu privire la dovezile paleotologice ale evolutiei :

,,Nu exista nici macar o singura forma de tranzitie intre fosilele descoperite pentru ca sa avem o completa justificare .“

Dr. Ronald R. West , lector de paleobiologie la Kansas State University, considera dovezile oferite de fosile complet neconcludente :

  ,,In totala contradictie cu cea ce scriu majoritatea biologilor , depozitele fosilifere nu sustin teoria evolutionista a lui Darwin .“

Cercetarea fosilelor s-a facut atat de amanuntit in cat nu se poate acuza studiul insuficient pentru lipsa formelor de tranzitie. In 150 de ani de cercetari, s-ar fi descoperit cu siguranta un numar mare de forme intermediare , daca acestea ar fi existat cu adevarat .

Darwin insusi preciza:

,,Numarul formelor intermediare si de tranzitie existente intre toate speciile actuale si cele disparate trebuie sa fi fost incredibil de mare .“

Arborele genealogic al evolutiei vietii ilustrat in manuale cuprinde date complete doar la varfurile si increngaturile ramurilor, restul se bazeaza pe deductii , in nici un caz pe dovezi paleotologice .

Analizati concluzia la care a ajuns cel mai de seama paleotolog evolutionist al lumii , George Gaylord Simson. In lucrarea sa Tempo and Mode in Evolutionism (ritmul si manifestarile evolutiei) , el afirma ca nu sa descoperit nicaieri vreo fosila care sa poata fi identificata ca fiind o forma de tranzitie :

,,Aceasta constanta absenta a formelor de tranzitie nu apare doar in cazul mamiferelor, ci este un fenomen aproape universal, fiind observata de paleotologi de mai mult timp. Este valabila aproape pentru toate ordinele tuturor claselor de animale , vertebrate sau nevertebrate . Este in mod cert valabila pentru clasele si increngaturile principale de animale si, se pare, pentru ramurile similare de plante .”

Darwin insusi era constient de faptul ca nu exista suficiente dovezi palaotologice in sprijinul evolutiei si punea sub semnul intrebarii teoria sa proprie . Iata aceasta afirmatie din Originea speciilor :

,,De ce atunci nu sunt pline de dovezi ale verigilor intermediare toate formatiunile si straturile geologice ? Fara indoiala , geologia nu dezvaluie vreun asemenea lant organic realizat prin transformari treptat fine si aceasta este, poate, ce-a mai serioasa si vadita obiectie care poate fi ridicata impotriva teoriei mele .“

Cu toate ca scoarta Pamantului este un muzeu extrem de vast cuprinzand triloane de fosile , NU s-a gasit nici o asemena forma intermediara sau veriga lipsa. Dovezile paleotologice nu constitue un argument in favoarea teoriei evolutioniste. Ce demonstreaza de fapt fosilele? Ele dovedesc aparitia brusca si simultana a tuturor varietatilor de finite vii , exact ce ne-am astepta sa descoperim in situatia in care toate formele de viata ar fi fost create in acelasi timp.

Prof. Luis Bounoure, fost presedinte al Societatii de Biologie din Strasbourg si Director al Muzeului Zoologic din Strasbourg sustine ca :  “Evolutia este un basm pentru oameni mari.Aceasta teorie nu a contribuit cu nimic la progresul stiintei . Este inutila .“

Daca liderii conceptului evolutiei admit ca viata a fost creata, ei sunt obligati de asemenea sa admita ca exista si un Creator . Ca urmare nu ne surprinde faptul ca multi dintre evolutionisti sunt atei sau agnostici . De exemplu un studiu recent publicat in revista Nature se ocupa de orientarea religioasa a membrilor Academiei Nationale de Stiinta, organizatie ce urmareste exclusive propaganda teoriei evolutioniste . Jumatate din cei 517 membri specialisti in domeniile biologiei si fizicii au raspuns dupa cum urmeaza :

72.2 % sau declarat in mod deschis atei ;

-20,8 % agnostici ;

-7,0 % credeau in Dumnezeu .

De fapt, credinta in Dumnezeu era cel mai putin prezenta in randul biologilor .

    Vă aduceti aminte ce se intelege prin halucinatie ? Sa vezi, sa auzi sau sa crezi lucruri care nu exista in realitate. Si totusi, cei care cred in evolutionism nu numai ca sunt ei insisi victimele unei halucinatii, ci ii incurajeaza cu mult entuziasm si pe altii si chiar pretind ca ceilalti sa faca acelasi lucru .

3.9.01.2009      Scolile de pe Pământ

      Scolile noastre sunt inspirate de Satan, nici o materie nu incepe cu “Dumnezeu” a creat ci ele il neaga prin teoriile lor. Cat ne iubeste de mult Dumnezeu, ne da viata si vrea sa ne aduca cat mai repede de unde am cazut, ca fiinte spirituale create, ne da lectii in viata prin intamplari pe care trebuie sa le trecem, ne da exemple prin operele din natura dar mai ales ne ofera invataturile pe care trebuie sa ni le insusim prin evanghelii. Dar noi ce facem? Nici nu ne intereseaza acestea, noua ne place sa ne petrecem atatia ani din viata invatant prin scolile lui Satan, pe cand nici nu vrem sa auzim de scoala lui Dumnezeu, copii nerecunoscatori ce suntem, tradatori de iubire divina. Tot moartea e mai frumoasa pentru ca noi avem valorile inversate. Dumnezeu ne ofera o mana de ajutor, noua, care suntem niste fiinte atat de decazute incat nici nu meritam sa ne rugam pentru a primi ajutor. Noi ne rugam doar la nevoie, cum ne transmite Dumnezeu, iar dupa ce suntem ajutati nici nu mai multumim o mare parte din noi caci uitam de unde a venit ajutorul, ba chiar unii din noi il injura pe Dumnezeu, cu toate ca primesc in fiecare zi viata si iubire. Unui om ii multumim si pentru un mar, dar lui Dumnezeu pentru tot cea ce ne ofera, nu putem.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

4. Campanie ateistă în UK

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Uriasii biblici

 Ce mai spuneți voi atei ai stiinței, iubitori de teorii sataniste gen “Big Bang”  sau “ evoluția specilor a lui Darwin”,  în legătură cu scheleții de uriasi ? Pe ei unde îi mai încadrați ? La mutații ? Sau or fi falsuri ? Am si eu o nelămurire : “Cum s-a transformat vaca în balenă ?” sau îmi răspundeti la alta :” Cum s-au transformat dinozaurii, ființe de mai multe tone, în vrăbii sau pițigoi ?” Până si un analfabet râde de teoriile voastre “savante”.

DESPRE URIASI

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6.Vă recomand documentarul

 Unlocking the mystery of life

 Asemenea documentare nu veti vedea niciodata pe Discovery sau National Geographic,pentru ca acestea sunt niste posturi comerciale de indoctrinare evolutionista.

ORIGINEA VIETII-   DEZLEGAREA MISTERULUI VIETII

7. Articole

Controlul Mintii Prin Undele de Extra Joasa Frecventa

Arma meteorologica -HAARP

Programul HAARP

Noi Arme De Controlare A Mintii Oamenilor

Razboiul Geofizic – Tehnici De Modificare A Mediului Inconjurator In Scopuri Militare

Microunde

Mesajele apei

8. PENTRU ATEI- ARCA LUI NOE

Noah’s Ark found in Turkey

Alte imagini cu arca pe:

http://segredosdaarqueologiabiblica.blogspot.ro/2011/01/arca-de-noe-introducao.html

http://ikhlas-takwa.blogspot.ro/2011/06/penemuan-bahtera-nabi-nuh-di-turkey.html

Carele faraonului

Red Sea proof of the supernatural 1

Red Sea proof of the supernatural 2

 Red Sea proof of the supernatural 3

MAI JOS INFORMAȚII CUNOSCUTE DE FOARTE PUȚINI, REFERITOARE LA ADEVĂRATUL MUNTE SINAI, CARE NU ESTE ÎN EGIPT CI ÎN ARABIA SAUDITĂ. ÎNCĂ O MINCIUNĂ A PREOȚILOR ORTODOCȘI CARE ESTE SPULBERATĂ.

Mount Sinai proof of the supernatural

The search for the real Mount Sinai

CENZURAT

924.02.2012 Psihologia în comparatie cu spiritualitatea

      Ce este psihologia ? Simplu. Este o stiintă bazată pe ratiunea omului ateu.

     Ce este omul ateu ? Simplu. Este omul care neagă existenta lui Dumnezeu.

     Cine este Dumnezeu ? Simplu. Este Viata tuturor vietilor, adică Sursa Primordială si Eternă a oricărei existente.

     Deci să revin. Ce este omul ateu? Simplu. Este omul a cărui minte este fundamentată pe principiul mortii. Moartea este constientă despre existenta vietii, dar continuă sa i se împotrivească. Satan este personificarea mortii, pe când Domnul este Viata.

     Cine este el mai precis? Este un om a cărui minte este bolnavă sau altfel zis este un mort spiritual.

     Care este deosebirea dintre el si Satan? Simplu. Satan constientizează ce este moartea, a cunoscut însa si ce este viata si care sunt beneficiile ei dar preferă în continuare moartea fiind dusmanul vietii, pe când omul ateu neagă existenta lui Dumnezeu, cu toate ca are dovada chiar în el, fiind chiar însăsi viata lui, să nu mai zic de viata pe care o vede în afara lui. Deci ai dovada în fiecare clipă si o negi !

     Dar să vedem în continuare în câteva idei, care este diferenta dintre psihologie si spiritualitate. Ca să prezint aceasta mă voi referi la doi oameni complet diferiti: psihologul si omul spiritual.

     Ce fel de om este psihologul ? Cum spuneam anterior este un om care îl neagă pe Dumnzeu. El a ales calea lumii. El nu stie că lumea, cu practicile ei, e aducătoare de moarte. El a ales să fie învătat de către savantii lumii si el însusi a ajuns unul ca ei. Si unde îsi tine el cunoasterea dobândită ? Simplu. În mintea sa; bineînteles o mică parte,căci mintea nu i-a permis sa memoreze tot, pe când vasta lui cunoastere o are stocată într-o bibliotecă. Dar aceasta, la urma urmei, ca orice bibliotecă, este limitată.

     El se crede un mare învătat,cunoasterea sa, pe care o consideră vastă, i-a stimulat si i-a mărit orgoliul, dar asta nu i-a fost deajuns, căci omul nostru si-a luat si o distinctie care-i menită să atingă apogeul: doctoratul. Ce presupune acesta ? Un studiu mai elaborat, care l-a făcut să exceleze într-un anumit domeniu sau latură a stiintei sale. Si totusi, având în vedere, că reprezintă apogeul acelei stiinte, denumirea de ,,doctorat” sună foarte ciudat având în vedere că se referă la domenii ce nu au nici o legatură cu domeniul medical ! Mai există si alte distinctii, dar le lăsăm pe acestea de o parte.

    Stiinta sa este limitată si oferă niste linii generale, iar pentru a cunoaste omul trebuie bineînteles să-i studiezi trăsăturile fetei, ale degetelor, ale scrisului, ori cel mai simplu să-l studiezi prin intermediul unor chestionare.

    Această stiinta studiază oamenii, pentru a vedea dacă sunt apti în meseriile lor; exista deasemenea psihologi consilieri, a căror menire este să ajute oamenii. Deci putem vorbi si de o moralitate ce poate deriva din această stiintă, moralitate ce are menirea să ajute oamenii.

    Dar cum se poate compara moralitatea aceasta cu învatăturile omului spiritual? E simplu. Aici se potriveste foarte bine cu învătătura dată de Iisus, referitoare la cele două case (Matei 7:24-27). Moralitatea psihologiei este casa zidită pe nisip, pe când învătăturile spirituale sunt casa zidită pe o stâncă. Si care casă se va dărâma atunci când va veni ploaia, suvoaiele si vânturile?

    Dar să vedem unde se găsesc în om cele două fundamente pe care au fost zidite casele.

    Nisipul psihologului este minte, ce-si are locatia in gândire, ce se găseste în creier.

    Dar unde este stânca omului spiritual sau a crestinului autentic, ce nu are nici o asemanare cu falsii crestini ai zilelor noastre ? Stânca lui se găseste acolo unde pleacă viata, mai precis în inima sa.

     O să mă întrebati: Bine, dar care este diferenta ? Vă spun imediat.

     Anterior, v-am prezentat ce fel de om este psihologul si pe ce se bazează el. Acum însa am să-l prezint pe omul spiritual sau pe crestin (autentic, bineînteles). Acesta a fost si el initial un om al lumii, căci s-a născut în lume si din ea si-a luat învătătura. Până acum nici o diferentă fată de psiholog. Dar am să prezint în continuare doi termeni si ce înseamnă ei: desteptăciune si inteligentă.

    Omul destept este omul care poate memora mult si poate de asemenea să reproducă ce a memorat. Omul inteligent poate si el memora dar diferenta fată de primul constă în faptul că aceasta poate face niste conexiuni logice care pot să-l ajute să expună lucruri pe care nu le-a învătat, făcând doar niste legături. Omul destept dar lipsit de intelingentă, întrebat de ceva ce nu a învătat vreodată nu poate da nici un răspuns, pe când cel de-al doilea îl poate oferi.

    Bineînteles ca situatia nu este chiar asa de simplă în viată pe cum o expun eu în aceste rânduri, căci oamenii sunt foarte complicati în particularitătile lor psihice, iar fiecare este unic. Dar eu prezint aici o situatie cu mult simplificată pentru o mai bună întelegere.

    Omul destept a acceptat cunoasterea care a dobândit-o în viată, s-a multumit cu ea si si-a însusit-o. Dar ce a făcut omul inteligent ? Nu s-a multumit doar cu atâta. El si-a tot pus întrebări, a căutat, nu a fost multumit de ce a primit, si a găsit. Ce a găsit ? A  găsit ceva nou, ceva nemaîntâlnit în scolile lumesti, a fost atras, a cunoscut si i-a plăcut.

    Ce a găsit el ? Simplu. O altă cunoastere, Cunoasterea Supremă.

    Să revenim putin la prima, cea lumească, psihologia. Aceasta, ca de altfel orice cunoastere lumeasca are o limită. Omul poate atinge acea limită, iar dupa aceea se opreste. Pe lângă simpla cunoastere omul poate urma si moralitatea pe care o poate găsi în aceasta, moralitate care la rândul ei are si ea o limita. Omul si le poate însusi pe amândouă, dar la un moment dat stagnează.

    Să revenim acum la cel de-al doilea, la crestin. Inteligenta sa îi arată limitele psihologiei, neajunsurile sale, greselile sale, precum si infima sa cunoastere. Toate aceastea îi arată lipsa de importantă a acesteia. Dar ce găseste el în spiritualitate ? Ooo, nici nu se poate compara ! Chiar dacă as face următoarea comparatie, tot as gresi ! Ar fi ca diferentele dintre tehnologia unui trib sălbatic cu tehnologia informatică cea mai înaltă, din anul prezent-2012. Si nu exagerez deloc, chiar e putin.

    Dacă cunoasterea psihologiei este limitată si cu greseli, Cunoasterea Divină este nelimitată, să nu mai zic de perfectiunea ei de nedescris. Dacă prima se baza pe minte, o minte atee, deci moartă, cea de-a a doua se bazează pe inimă si deci pe viată. Sau altfel zis pe Spirit. Un om spiritual stie bine ce este Spiritul sau sufletul, pe când un psiholog în veci nu o să stie asta, căci este vorba de o cunoastere bazată doar pe viată.

    Un crestin, la un anumit nivel spiritual, poate cunoaste chiar oameni pe care nu i-a întâlnit în viată (niciodată), si mă refer la felul lor interior, pe când un psiholog poate afla câte ceva, si asta imperfect, bineînteles doar prin chestionare. Si care este diferenta? Simplu. Psihologul si-a ales ceva exterior care poate fi fals mai mult sau mai putin, ori chiar complet căci mintea nu cunoaste, pe când crestinul a ales sa renunte la cunoasterea exterioară si să caute ce e interior. Spre deosebire de psihologul mândru el s-a smerit, a recunoscut că ce a învatat a fost gresit, a aruncat cartile lumii si a ales să nu mai fie învătat de om. Si nu doar cărtile le-a aruncat căci aceastea sunt ceva exterior, ci el a aruncat însăsi cunoasterea gresita din interiorul sau, ceea ce un psiholog nu ar putea s-o facă niciodata. Cum, s-o ia el de la zero ?! Crestinul a ales iubirea, iubire ce oferă viata, căci viata doar in iubire poate sălăslui si nicidecum  în cunoastere. Întrebati ca probă un psiholog despre lumea de apoi si va sti să vă raspundă întocmai cum un sălbatic dintr-un trib va sti sa fabrice tehnologie de vârf din mileniul trei.

    Dar pe lângă viată, ce mai aduce cu ea iubirea? Va spun eu: întelepciune. Si care este diferenta dintre moralitatea prezentată de psihologie si întelepciune ? Pentru un crestin e simplu: învătăturile morale care se doresc a perfectiona omul decăzut pot suna chiar încântător pentru ureche dar psihologul nu o să stie niciodată căci acestea nu au nici o valoare, căci nu ele sunt baza, ci inima. Astfel, poti să-i oferi omului cele mai bune învătături dar daca inima lui este slaba el niciodată nu le va putea sa le aplice. Chiar daca omul se va lăuda că le va aplica, la un vânticel un pic mai puternic, casa lui se va nărui. Cu alte cuvinte, pentru cei care nu înteleg limbajul spiritual mesajul este: omul slab se poate lăuda cât vrea el cu ce realizări va face, pe plan interior, dar dacă situatia care îi va veni nu este chiar cum si-o dorea sau poate, dincontră, va fi chiar mai redusă, atunci el va vedea că va rămâne doar cu lauda. Si poate, cu toate că e mort (spiritual), el va putea să constientizeze unde l-a dus mândria, că el se poate realiza prin sine însusi, când el, de fapt, nu a putut să facă chiar nimic. Astfel, acestui om îi zic: mândria, pe care ti-o consideri cea mai de pret e izvorâtă din prostie, pe când smerenia e izvorâtă din întelepciune.

    Dar să prezint întelepciunea. Aceasta nu vine niciodată de la om, căci omul este mort. Dar omul, prin iubire poate să o primească, aceasta fiind un dar divin. În comparatie cu infima si imperfecta moralitate a psihologiei, întelepciunea este infinită. Dacă moralitatea prezentată pleca dintr-o minte care-L nega pe Dumnezeu, întelepciunea pleacă din însusi Dumnezeu. Si cum se pot compara beneficiile acestei moralitati a cărei durată este similară cu durata baloanelor de sapun cu beneficiile întelepciunii a cărei durată nu poate fi decât eterna ? Ooo, ce distantă ! Dacă moralitatea pleca dintr-o cunoastere partiala a mintii psihologului, cu multe chiar foarte multe greseli si neajunsuri, întelepciunea pleacă chiar din cunoasterea perfectă si supremă a unui spirit pur. Pe lângă profunzimea învătăturilor pe care i le poate da, acestea pot fi chiar în corespondente spirituale, deci stiinta stiintelor, pe care o minte ratională în veci nu va putea să le priceapă. Căci moartea niciodată nu va putea cuprinde ce este viu.

   Mai e ceva. Dacă în primul caz moralitatea a esuat să schimbe omul, căci inima acestuia a fost prea slabă să se schimbe, în cel de-al doilea victoria este sigură, căci casa acestuia a fost clădită chiar pe stâncă. Va las pe voi să întelegeti aceasta de pe urmă.

 10.Mustrare pentru oamenii de stiintă care se mândresc cu cunostiintele lor gresite. Răspunsul Domnului adresat lui Iov :

 “Cartea lui Iov”Capitolul 38

16. Ai pătruns tu până la izvoarele mării?
Sau te-ai plimbat tu prin fundurile adâncului?

18. Ai cuprins tu cu privirea întinderea pământului?
Vorbeşte, dacă ştii toate aceste lucruri.

19. Unde este drumul care duce la locaşul luminii?
Şi întunericul unde îşi are locuinţa?

20. Poţi să le urmăreşti până la hotarul lor
şi să cunoşti cărările locuinţei lor?

11.VIDEO

12. Un documentar care va zgudui pe ateii inteligenti referitor la experiențele unor bolnavi după moarte, mai exact pe unde au călătorit sufletele lor. Cât despre ateii idioti, acestia nu vor crede chiar de vor vedea dovezile în fața lor, pentru că întunericul din mintea lor i-a înebunit.

Un documentar de exceptie despre Rai !

Alte documentare pe aceeasi temă: 

 Viata de dincolo de moarte

 Viata după moarte

Viata după viată

FALSA PLECARE

13. Exmatriculat. Inteligenta nu este permisa

Cu titlul original Expelled: No Intelligence Allowed, acest film documentar vrea să arate “dictatura” darwinismului în stiinta modernă. Filmul sustine ideea că stiinta oficială respinge descoperirile unor cercetători care afirmă că natura are un design inteligent și că teoria darwinistă a evolutiei este doar o conspiratie care îl exclude pe Dumnezeu din ecuatie.

Libertatea academică e suprimată, iar profesorii din SUA sunt concediati din posturile pe care le detin pentru că promovează sau chiar explorează deisgnul inteligent ca variantă pentru darwinism. Realizatorii filmului spun că teoria stiintifică a evolutiei a contribuit la fascism, la holocaustul nazist, la comunism, ateism si eugenie.

Documentarul a fost intens criticat atât de public, cât si de Asociatia Americană pentru Știinte Avansate, care descrie filmul ca o propagandă mincinoasă care are ca scop introducerea ideilor religioase în sălile de clasă.

Exmatriculat – Inteligenta nu este permisa

14. Vă recomand un documentar de exceptie în trei părti – Incredibile Creaturi Ce Sfidează Evoluţia (Incredible Creatures That Defy Evolution). Un evolutionist inteligent demonstrează că diferite specii nu pot fi rezultatul evolutiei pentru că ele ar fi dispărut ci sunt creatia lui Dumnezeu.

 Incredibile creaturi ce sfidează evoluţia 1

 Incredibile creaturi ce sfidează evoluţia 2

 Incredibile creaturi ce sfidează evoluţia 3

  Alte documentare interesante pe care vi le recomand sunt:

Dezastrele aduse umanitatii de darwinism

Dezastrele pe care darwinismul le-a adus umanităţii

Prăbusirea Teoriei Evolutioniste

15.Profesorii universitari sunt liberi să spună orice, până la teoria evoluției

16.VIATA DUPA VIATA de RAYMOND MOODY

17. Citate antievolutie:

„În chestiunea omului, am dat înapoi pe toată linia. Toate cercetările întreprinse în scopul de a găsi continuitatea în desfăşurarea progresivă, au rămas fără rezultat. Nu există proanthropos. Nu există om-maimuţă. Lanţul intermediar este o fantomă.”

(Rudolf Virchow, medic, profesor universitar la Würzburg şi Berlin, fondator al anatomiei patologice)

„Paleontologia – fără îndoială vrednică de cel mai viu interes şi emoţionantă în aspiraţia de a ţese o mare poveste şi de a o face veridică – a născocit o sumedenie de specii numai din cioburi, numai din ciuntite rămăşiţe păstrate între relicvele de muzeu, dar pe care nimeni nu le-a văzut trăind, adică nu le-a cunoscut felul de viaţă, obiceiurile, fecunditatea, etc. Corespondenţa între aceste specii ticluite la masa de lucru şi realităţile care vor fi fost e mai mult decât problematică. Ceea ce se ştie sigur e că nu există, în înţelesul strict al cuvântului, făpturi intermediare între viermi, echinoderme, moluşte sau artropode.”

(Alexandru Mironescu, doctor în Ştiinţe Fizice la Sorbona, profesor de Chimie Organică la Facultatea de Ştiinţe din Bucureşti)

„Avem datoria de a respinge doctrina transformării speciilor ca antiştiinţifică, fiindcă ea este în dezacord cu un mare număr de fapte bine stabilite. ”

(Nicolae Paulescu, medic, profesor universitar la Facultatea de Medicină din Bucureşti, descoperitorul insulinei)

„Prin uzul şi abuzul unur postulate ascunse, al unor îndrăzneţe şi adesea neîntemeiate extrapolări, s-a creat o pseudoştiinţă. Ea prinde rădăcini în chiar miezul Biologiei, făcând să rătăcească numeroşi biochimişti şi biologi.”

(Pierre Grassé, biolog, preşedinte al Academiei Franceze de Ştiinţe)

„Eu cred că într-o zi mitul lui Darwin va fi tratat ca cea mai mare înşelătorie în domeniul ştiinţei.”

(Soren Lovtrup, embriolog suedez)

„Cu cât urcăm pe scara complexităţii animale, cu atât scad şansele ca o mutaţie să fie compatibilă cu existenţa purtătorului – sau, şi mai improbabil să fie utilă. La vertebrate, mutaţii utile nu au fost evidenţiate nicicum. Factorii mutageni aplicaţi animalelor superioare induc mutaţii neutre, dezavantajoase sau letale.”

(Oana Iftime, Alexandru Iftime, biologi)

„În anul 1859, cercetătorul britanic Charles Darwin lansa o teorie care încerca să explice originea speciilor de plante şi animale altfel decât prin creaţie. Conform acestei teorii, speciile ar evolua în mod natural unele din altele, de la forme mai simple la forme mai complexe, şi astfel ar fi luat naştere toate vieţuitoarele existente astăzi, inclusiv omul, despre care se afirmă că ar proveni dintr-o specie de maimuţă.

Această teorie nu a fost demonstrată niciodată, dar unele partide politice, fiind interesate mai ales de aspectul moral al problemei (dacă omul se trage din maimuţă atunci suntem liberi să ne comportăm ca animalele), au preluat ideea şi au reuşit să o impună ca teorie oficială. Astfel s-a ajuns ca în toate şcolile din ţările guvernate de asemenea partide, să se înveţe că omul se trage din maimuţă. Multă vreme am crezut şi eu că aşa stau lucrurile, deoarece aşa învăţasem la şcoală, dar, atunci când am început să studiez mai serios problema, am descoperit numeroase probe care demonstrau netemeinicia teoriei evoluţioniste. În cele din urmă a trebuit să accept faptul că omul nu se poate trage din maimuţă, că există un Dumnezeu care a creat lumea şi deci că teoriile materialiste în care crezusem până atunci erau false. […]

Evoluţionismul este departe de a fi o teorie cu adevărat ştiinţifică, fiind de fapt o colecţie de falsuri şi ipoteze nedemonstrate. În plus, există numeroase aspecte asupra cărora nici măcar evoluţioniştii între ei nu se înţeleg, teoria unui autor fiind contrazisă de cea a altuia.”

(Firmilian Gherasim, biofizician)

„Extrem de rarele forme de tranziţie în raportul fosilic rămân ca o permanentă enigmă a paleontologiei. Arborele evoluţiei care apare în manualele noastre are date numai la vârf şi la nodurile ramurilor; restul se referă la concluzii, dar este clar că nu există dovezi din partea fosilelor. ”

(Stephen Jay Gould, biolog)

18.  Acest articol nu are menirea de a convinge că sufletul are o greutate de 21 de grame, acest fapt rămâne totusi un mister până în momentul când acest lucru se va afla doar dintr-o sursă de inspiratie divină.

Cât cântăreşte sufletul ?

19. Câteva informatii despre filosoful german Friedrich Nietzsche:

Nietzsche, anti-Dumnezeu si anti-Darwin

20. Cum explică istoricii atei următoarele -Schelet de urias la Rosia Montană

21.Mărturii de dincolo de moarte

22.Mi-am vazut propria inmormantare. Marturia unui roman care spune ca a fost in moarte clinica

23.Alte dovezi privind lumea spirituală:

Ingerul pazitor salveaza un copil

(Revenire din coma -) O fetita calatoreste in Rai.

Marturii despre existenta ingerilor. ( include si Vizita surpriză a unui înger)

Ingerul pazitor salveaza un copil din apa

Intoarsă din moarte Kathie Harden moartă 18 min

24. UN MARE PROST, CONSIDERAT DE MULȚI GENIU !!!

„Nu există nici cel mai mic semn că, într-o zi, vom putea obtine energie nucleară.” 1932 Albert Einsten

Einstein: Dumnezeu este expresia si produsul slabiciunii umane

25.CITATE CELBRE DIN ISTORIA EVOLUŢIONISMULUI

26. CÂTEVA DIN TEORIILE „SAVANȚILOR” LUMII:

Evolutia animalelor vertebrate

O ALTĂ RĂTĂCIRE A „SAVANȚILOR” LUMII – TERIA EVOLUȚIEI SPECIILOR
PEȘTII AU IEȘIT PE USCAT ȘI… MINUNE !!!… S-AU TRANSFORMAT ÎN MAMIFERE !!!

Cum le-au crescut pestilor picioare

IATĂ CUM S-A TRANSFORMAT ÎN MOD MIRACULOS PEȘTELE ÎN PATRUPED !!! ȘI MAIMUȚA ÎN OM !!!

-dați clic pe imagine pentru a o mări-

Fishapod_evolution

evolutiontocomp

ȘTIINȚELE BIOLOGICE PREDATE ÎN ȘCOLI REZULTATUL UNOR TEORII ALE UNOR PSIHOPAȚI !

Strămoşii tereştri ai balenelor

IATĂ „MIRACOLUL” ȘTIINȚIFIC !!!

IATĂ „MIRACOLUL” ȘTIINȚIFIC 1

IATĂ „MIRACOLUL” ȘTIINȚIFIC 2

PÂNĂ UNDE A MERS PSIHOZA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ ! DINOZAURII S-AU TRANSFORMAT ÎN PĂSĂRI – TEORIE PREDATĂ ÎN TOATE ȘCOLILE PLANETEI (EVOLUȚIA SPECIILOR) BINE TRĂIM ÎNTR-O SOCIETATE UNDE SE PROMOVEAZĂ ATEISMUL, DAR CULMEA, NE PLACE SĂ NE NUMIM CREȘTINI !!!

Ce sunt păsările? Nişte pui de dinozauri!

APARIȚIA PENELOR

IATĂ „UN MIRACOL” ȘTIINȚIFIC ADICĂ UN ROD AL UNOR TULBURĂRI MENTALE GRAVE:

IATĂ „UN MIRACOL” ȘTIINȚIFIC ADICĂ UN ROD AL UNOR TULBURĂRI MENTALE GRAVE

SAU

O POVESTE PENTRU OAMENI MARI DAR IMATURI:

O POVESTE PENTRU OAMENI MARI DAR IMATURI

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

O creatură cu aspect de şoarece este strămoşul omului

IATĂ ȘI ANIMALUL CARE STĂ LA ORIGINEA OMULUI !!!

placental-mammal-ancestor-130207b-02

eutherian_98208900

Reclame
  1. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently! cfdfceekedbg

  2. Surely together with your thoughts here and that i adore your blog! Ive bookmarked it making sure that I can come back &amp read more inside the foreseeable future. bbkfbadeeccb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: