Vrăjitoria

1.    Referitor la informatiile legate de vrajitorie detin o cantitate foarte insemnata cu toate ca am distrus o mare parte din documente, mai precis cele care prezentau in detaliu unele ritualuri. Dar avand in vedere ca pentru realizarea acestui blog imi este necesar un volum de munca mare si un timp indelungat rog cititorii sa aiba rabdare si sa mai astepte informatiile legate de acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere si sper ca o sa invatati multe de pe acest blog, caci noi, oamenii suntem practic niste momeli in lupta cu raul si va trebui sa-l cunoastem mai mult ca sa stim de ce sa ne ferim. Bineinteles adevarata lumina sau calauzire nu ne-o poate oferi decat Dumnezeu.

       Noi nu trebuie sa dorim moartea fratiilor nostri pierduti si ma refer aici la cei care mai au o iubire cat de mica in ei, o scanteie de viata, caci sunt si altii ale caror suflete au murit de tot, au ajuns la stadiul de subanimalitate, de bestii feroce.

        Legat de vrajitorie, pot spune ca asa cum Dumnezeu are oamenii lui, tot asa si Satan are adeptii lui. Acestia din urma constituie majoritatea omenirii iar dintre ei unii ii sunt adoratori declarati pe cand foarte multi cu toate ca se cred oameni religiosi, indiferent de religie, actioneaza tot ca pentru el. Mai sunt si altii neutri sau atei care sunt intelectuali, oameni de stiinta, psihologi sau oameni simpli care tot pentru el actioneaza. Acestia sunt sclavii lui orbi. Vrajitorii sunt ajutati de spirite demonice, nu cuvintele lor au o putere supranaturala , caci cuvintele lor sunt moarte si ce e mort nu are putere doar cuvintele Domnului au putere. Legat de faptele lor, acestea nu au putere asupra unui copil al Domnului ci doar asupra oamenilor decazuti. Pot afirma aceasta nu doar din cea ce cred ci si din proprie experienta.

________________________________________________________________________________________________________

2. MESAJ PENTRU  VRĂJITORI , GHICITORI , ASTROLOGI DESCÂNTĂTORI  SI  SPIRITISTI

Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc înstele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:10-14)

_______________________________________________________________________________________________________________

3. LEGIFERAREA VRĂJITORIEI, GHICITULUI, FARMECELOR

     Senatorii au adoptat, luni, în mod tacit, o iniţiativă legislativă a unui grup de deputaţi democrat-liberali care propun legiferarea practicilor oculte în care se includ vrăjitoria, ghicitul şi farmecele. Motivaţia principală a parlamentarilor care au iniţiat această lege este aceea a protecţiei cetăţenilor naivi, care pot fi vulnerabili în faţa escrocilor ce pretind a avea puteri supranaturale. Cei care practică această meserie vor fi obligaţi să emită chitanţă şi factură celor ce le solicită serviciile şi, implicit, să plătească impozit pentru câştigurile lor. În cazul în care promisiunile făcute clienţilor nu se împlinesc, aceştia se pot adresa instanţei, prezentând ca dovezi chitanţa şi factura primite.

     Ghicitul şi magia, noi profesii liberale În proiectul de lege se arată că practicile de ghicitorie “nu sunt integrate în sistemul principal al servicilor oferite populaţiei şi au la bază doar teoriile, credinţele şi experienţele empirice ale aşa-ziselor clar-văzătoare în prezicerea viitorului, tămăduire de boli şi alte afecţiuni sufleteşti”.

     Iniţiatorii propun ca pentru acest domeniu, în cazul în care nu există, să se creeze standarde ocupaţionale şi definesc noţiunile de “ghicitor”, “practică ocultă”,“vrăjitorie”şi“farmece”.

      În proiect se mai propune ca activităţile de ghicit şi magie să fi încadrate în nomenclatorul profesiilor liberale iar persoanele care exercită activităţi de ghicit şi magie să fie obligate să posede autorizaţie de liberă practică.

     Dacă această iniţiativă ar fi adoptată şi de Camera Deputaţilor, practicianul din domeniul ocult ar fi obligat să adere la o organizaţie profesională specifică, care ar avea obligaţia ca, la înfiinţare, să stabilească obligativitatea emiterii unei facturi fiscale cu plata taxei pe valoarea adăugată.

   Vrăjitoarele, puse să taie chitanţă şi să plătească impozit Contactat de gândul, iniţiatorul principal al legii în cauză, deputatul democrat-liberal Alin Popoviciu ne-a declarat că se bucură că proiectul său a fost adoptat, chiar şi în manieră tacită. Acesta susţine că, în realitate, senatorii ar fi fost de acord cu ea, dar le-a fost teamă de posibile influenţe negative în cazul în care şi-ar fi exprimat deschis votul: “Eu am vorbit cu colegii mei de la Senat şi mi-au spus că au lăsat-o aşa, să treacă tacit, pentru că le-a fost frică de blesteme, ştiu eu?! Acum legea va veni la noi, la Cameră, unde va beneficia de o dezbatere serioasă şi avem speranţe mari”.

      Popoviciu ne-a declarat că, înaintea înaintării respectivului proiect legislativ la Senat, s-a consultat cu “adevăratele vrăjitoare” şi a primit acordul lor, fiindcă şi ele ar vrea să fie protejate de impostori. Deputatul le-a recomandat celor ce apelează la astfel de servicii să ceară chitanţă şi factură, pe care le-ar putea folosi în instanţă, în caz de escrocherie: “Legea a fost gândită ca o protecţie atât a cetăţenilor, cât şi a celor ce spun că deţin puteri paranormale. Vrăjitoarele trebuie să aibă certificat de liberă practică şi să taie chitanţă. Dacă cetăţeanul solicită factură şi chitanţă, persoana căreia i se adresează va plăti impozit dacă rezolvă problema. Dar dacă nu o rezolvă, poate ajunge în instanţă. Sigur că e greu de cuantificat de unde începe înşelăciunea, dar dacă spune că-ţi aduce soţul înapoi în trei luni, iar domnul nu vine, atunci are o problemă”

4.    1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis

   WALPURGISNACHT (Walpurgis Night)

Noaptea vrajitoarelor este o sarbatoare satanica pagana celebrata preponderent in spatiul germanic in noaptea dintre 30 aprilie si 1 mai.

5.  „Fenomenul” Harry Potter

Bill Schnoebelen – Să vorbim deschis despre Harry Potter

6. Despre vrăjitoare

7.VRĂJITORIA, O SABlE CU DOUĂ TĂIŞURI

8.Vânătoarea de vrăjitoare în ţinuturile Sătmarului

9.Britanicii care adora povestile cu vrajitori si vrajitoare au motiv de bucurie

10. Celor care sunt interesati mai mult de istoricul vrăjitoriei le recomand două cărti :

Imagini coperta față

Istoria vrăjitoriei în Occident  vrajitoria-lungul-timpului-155763

Istoria vrăjitoriei în Occident-cuprins

Gheorghe V. Bratescu – Vrajitoria de-a lungul timpului

11.Voodoo alb și negru

12.Wicca- misterioasa religie a vrajitoarelor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: